|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:44 am
Kyoko Suomi Prinee Kyoko Suomi Prinee Kyoko czy ty sie interesujesz Finlandia? sweatdrop nie.. sweatdrop a co? interesuje sie za to Japonia 3nodding no bo twoje pseudo to Kyoko Suomi Suomi po fińsku znaczy Finlandia biggrin ja sie interesuje Finlandia smile A Suomi to tez jest jedna z wysp Japonii.. albo miasto.. nie pamietam. a jak sie po finsku czyta Suomi? normlanie tak jak sie pisze biggrin tylko duzy nacisk sie kladzie ogolnie na 2 pierwsze litery smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
jestem z powrotem whee
eek gonk Klątwy Ju-on jush w zyciu nie obejrze przez ten film czasem nie moge spac crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kyoko Suomi Prinee Kyoko Suomi Prinee kiedys bylam wielka fanka linkin park ale ze sie szermacili troszku to teraz zadko tego slucham chociaz mam po ich bluze i ksozulke ^^ *lol* mozesz mi dac ta bluze i koszulke xd nie wiem czy sie zmiescisz biggrin a co, myslisz, ze strasznie duza i gruba jestem? xd nieeee nie o to mi chodzilo smile tylko o to ze ja jestem nizutka biggrin moze nie widac tego na zdjeciu ktore dalam tutaj do galeri ale jestem niska smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:45 am
Prinee Good Charlotte tez slucham !! zapomnialam o nich...... ostatnio w strefie p bylo o Pogodnie biggrin ale nie puscili zadnej ich piosenki scream a chcialam posluchac co graja biggrin a dzisiaj w viva polska lecial teledysk apocaliptica czy jakos tak :d ten zespol z wiolonczelami czy czyms takim razz moja sis slucha GC. Ja tylko 3 piosenek: Emotionless (chyba tak sie nazywa sweatdrop ), Lifestyles of..., i Boys & Girls
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:46 am
Apocaliptica, pięknie grają. Też słucham od czasu do czasu, ale ten singiel z Rasmus = gonk Niepowinni byli. XD
Nuy... co bu tu jeszcze do playlisty wrzuciś, Mayhem. XD I porcupine tree.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:46 am
Prinee nieeee nie o to mi chodzilo smile tylko o to ze ja jestem nizutka biggrin moze nie widac tego na zdjeciu ktore dalam tutaj do galeri ale jestem niska smile a ile masz wzrostu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:47 am
Heh widze ze wczesniej rozmawialyscie o WITCH whee ja tesh to kupuje whee bo...mi sie podobaja whee i ja jeszcze interesuje sie troche Żywiołami ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:47 am
Miss_Karina jestem z powrotem whee eek gonk Klątwy Ju-on jush w zyciu nie obejrze przez ten film czasem nie moge spac crying hejka, a ja o takim filmie w zyciu nie slyszalam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:48 am
Wh!sper Apocaliptica, pięknie grają. Też słucham od czasu do czasu, ale ten singiel z Rasmus = gonk Niepowinni byli. XD Nuy... co bu tu jeszcze do playlisty wrzuciś, Mayhem. XD I porcupine tree. taa to chyab wlasnie ta pisoenka leciala w ivie fajna jest o co ci chodzi ? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:49 am
Kyoko Suomi Prinee nieeee nie o to mi chodzilo smile tylko o to ze ja jestem nizutka biggrin moze nie widac tego na zdjeciu ktore dalam tutaj do galeri ale jestem niska smile a ile masz wzrostu? cos kolo 160 moze troszke mniej albo wiecej biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee Wh!sper Apocaliptica, pięknie grają. Też słucham od czasu do czasu, ale ten singiel z Rasmus = gonk Niepowinni byli. XD Nuy... co bu tu jeszcze do playlisty wrzuciś, Mayhem. XD I porcupine tree. taa to chyab wlasnie ta pisoenka leciala w ivie fajna jest o co ci chodzi ? biggrin nome o to, ze z the rasmus byla xp ja nienawidze the rasmus gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina jestem z powrotem whee eek gonk Klątwy Ju-on jush w zyciu nie obejrze przez ten film czasem nie moge spac crying gonk crying Ja sie boje małych dzieci i w ogóle. A brat idiota straszy mnie że bede miała niebieskie dziecko potwora. gonk Jeszcze 2 części nie widziałam. T_____T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kyoko Suomi Miss_Karina jestem z powrotem whee eek gonk Klątwy Ju-on jush w zyciu nie obejrze przez ten film czasem nie moge spac crying hejka, a ja o takim filmie w zyciu nie slyszalam crying na canale + bywal crying Ju-on i ju-on 2 crying omijam je szerokim lukiem whee heh...chyba sie skusze, aby obejrzec Krąg(amerykanska) do końca...bo nie wiem co dalej sie dzialo whee i NIC mi nie moowcie co bylo! domokun whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Heh widze ze wczesniej rozmawialyscie o WITCH whee ja tesh to kupuje whee bo...mi sie podobaja whee i ja jeszcze interesuje sie troche Żywiołami ^^ fajny jest ale mogliby wiecej dawac komiksu a nie tych pierdolek :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:50 am
Prinee Kyoko Suomi Prinee nieeee nie o to mi chodzilo smile tylko o to ze ja jestem nizutka biggrin moze nie widac tego na zdjeciu ktore dalam tutaj do galeri ale jestem niska smile a ile masz wzrostu? cos kolo 160 moze troszke mniej albo wiecej biggrin to nie najgorzej. ja mam 164, wiec bym sie zmiesicla biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|