|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:11 am
Raticiel Prinee Raticiel ja lubię czarodziejkę Irmę xd byo mi mnie przypomina... sweatdrop ( a Sailorki RULES! heart ) aaaa dostalam kuferek !!!!! biggrin z uszami lisimi biggrin szczęściara... 3nodding ja tylko raz dostałam z maską Jasona z Piątku Trzynastego xd jakos strasznie si zapominam z tymi cytatami ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:16 am
Raticiel KOCHAM PLACEBO! heart heart heart Kolażanka mne zaraziła. XD Gdyby nie ona do siedziałabym po uszy w pseudo popowej mazi. To dla niej ściagam bo mnie prosiła. XD Te cała płyte z singlami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:16 am
oki, oki, wrocilam 3nodding i tez czytam Witch. Irma rulez!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:19 am
Hehe w ostaniej paczuszce tez miałam hokejowa maske. scream gonk
A potem długo długo nic aż pinklinka wczoraj. XD
Witam zpowrotem Kyoko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:20 am
Wh!sper Raticiel KOCHAM PLACEBO! heart heart heart Kolażanka mne zaraziła. XD Gdyby nie ona do siedziałabym po uszy w pseudo popowej mazi. To dla niej ściagam bo mnie prosiła. XD Te cała płyte z singlami.  Najbardziej lubię piosenkę "Special Needs", jest niesamowita...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:21 am
Kyoko Suomi oki, oki, wrocilam 3nodding i tez czytam Witch. Irma rulez! hehe whee Pytanie! Kupiłam i zapakowałam prezent! Co z nim teraz zrobić? Jak go wysłać? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:22 am
Raticiel Najbardziej lubię piosenkę "Special Needs", jest niesamowita... You don't care about us I My sweet Prince to moje fejwurity. XP A Special Need tez jest boskie. Eh, znasz może coś placebo-podobnego? XD Chętnie bym sobie soć nowego ściągła.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:24 am
Raticiel Kyoko Suomi oki, oki, wrocilam 3nodding i tez czytam Witch. Irma rulez! hehe whee Pytanie! Kupiłam i zapakowałam prezent! Co z nim teraz zrobić? Jak go wysłać? sweatdrop Idż na mapę arrow Isle De Gambino. arrow Bank. Kliknij new trade, potem wpisz nick osoby której chcesz dac ową paczke. 3nodding i potem dasz rade.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:25 am
Raticiel Kyoko Suomi oki, oki, wrocilam 3nodding i tez czytam Witch. Irma rulez! hehe whee Pytanie! Kupiłam i zapakowałam prezent! Co z nim teraz zrobić? Jak go wysłać? sweatdrop naciskasz TRADE w sygnaturce osoby ktorej chcesz to wyslac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:25 am
Raticiel Wh!sper Raticiel KOCHAM PLACEBO! heart heart heart Kolażanka mne zaraziła. XD Gdyby nie ona do siedziałabym po uszy w pseudo popowej mazi. To dla niej ściagam bo mnie prosiła. XD Te cała płyte z singlami.  Najbardziej lubię piosenkę "Special Needs", jest niesamowita... a ten zespol to jaki rodzaj muzyki ? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:27 am
ja tam Placebo nie slucham, wiec narazie sie z rozmowy wylaczam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:28 am
Kyoko Suomi ja tam Placebo nie slucham, wiec narazie sie z rozmowy wylaczam xp ja tez nie slucham razz obecnie wogole ncizego nie slucham bo za chwile ebde miala kolede stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:29 am
a ten zespol to jaki rodzaj muzyki ? razz Rózni ludzie różnie mówia, jedni że pop, brit-pop, punk, rock, ale ja bym to nazwała mianem psychodelicznej mieszanki. XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|