|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:58 am
Wh!sper Raticiel Wh!sper whee Wróciłam na chwilke. fajno jest... eee... przypominasz mi jedna postać teraz whee surprised Kogo, mówże kobieto, ciekawość mnie zżera. XD ? ano taką bohaterkę tego komiksu "niby-mangowego" Witch... Taranee czy jakoś tak... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:58 am
musze juz zmykac ^^ jutro poszukam prezentu dla hercia wiec moge sie nie pokazywac na forum 3nodding papatki wink Rati - nie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:59 am
fajnie, tio mogę Aoi dac prezent... tylko co ja kupię tak wybrednej istotce jak ona...? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:59 am
Delisa musze juz zmykac ^^ jutro poszukam prezentu dla hercia wiec moge sie nie pokazywac na forum 3nodding papatki wink Rati - nie ^^ papi misiu heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:00 am
Raticiel Wh!sper Raticiel Wh!sper whee Wróciłam na chwilke. fajno jest... eee... przypominasz mi jedna postać teraz whee surprised Kogo, mówże kobieto, ciekawość mnie zżera. XD ? ano taką bohaterkę tego komiksu "niby-mangowego" Witch... Taranee czy jakoś tak... 3nodding jakos nie skojarzylam tego z Taranee biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:00 am
Raticiel ano taką bohaterkę tego komiksu "niby-mangowego" Witch... Taranee czy jakoś tak... 3nodding whee sweatdrop Nie kojażę. Paaa Deli. :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:02 am
Prinee Raticiel Wh!sper Raticiel Wh!sper whee Wróciłam na chwilke. fajno jest... eee... przypominasz mi jedna postać teraz whee surprised Kogo, mówże kobieto, ciekawość mnie zżera. XD ? ano taką bohaterkę tego komiksu "niby-mangowego" Witch... Taranee czy jakoś tak... 3nodding jakos nie skojarzylam tego z Taranee biggrin ciemna skóra, krótkie włosy "na chłopaka" i okulary... a jeśli mam być szczera to nawet lubię ten komiks, widać że ktos po prostu lubił mangę, a że zerżnął z sailorek to inna sprawa... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:03 am
kto chce przeczytać moje wypociny? sa na topiku z twórczością whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:03 am
Raticiel Prinee Raticiel Wh!sper Raticiel Wh!sper whee Wróciłam na chwilke. fajno jest... eee... przypominasz mi jedna postać teraz whee surprised Kogo, mówże kobieto, ciekawość mnie zżera. XD ? ano taką bohaterkę tego komiksu "niby-mangowego" Witch... Taranee czy jakoś tak... 3nodding jakos nie skojarzylam tego z Taranee biggrin ciemna skóra, krótkie włosy "na chłopaka" i okulary... a jeśli mam być szczera to nawet lubię ten komiks, widać że ktos po prostu lubił mangę, a że zerżnął z sailorek to inna sprawa... xd kiedys to kupowalam ale teraz szkoda mi kasy :d zcasami porzyczam od kumpelek ^^ golnie teraz zabralam sie za ksiazki biggrin a Sailorek nigdy nie lubilam razz wydawalo mi sie to takie ee.....dziwne razz za to kocham DB biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:04 am
ja lubię czarodziejkę Irmę xd byo mi mnie przypomina... sweatdrop ( a Sailorki RULES! heart )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:05 am
Raticiel kto chce przeczytać moje wypociny? sa na topiku z twórczością whee A ja chętnie się skusze. surprised whee Ale to za krótką chwilkę, bo własnie ściagam Placebo Nancy boy. XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:05 am
Prinee, uważaj na cytaty, nie cytuj więcej niż 5 chmurek, byo sie dostaniesz na Czarna Listę ( jak ja xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:06 am
Raticiel ja lubię czarodziejkę Irmę xd byo mi mnie przypomina... sweatdrop ( a Sailorki RULES! heart ) aaaa dostalam kuferek !!!!! biggrin z uszami lisimi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:06 am
Wh!sper Raticiel kto chce przeczytać moje wypociny? sa na topiku z twórczością whee A ja chętnie się skusze. surprised whee Ale to za krótką chwilkę, bo własnie ściagam Placebo Nancy boy. XD KOCHAM PLACEBO! heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 6:07 am
Prinee Raticiel ja lubię czarodziejkę Irmę xd byo mi mnie przypomina... sweatdrop ( a Sailorki RULES! heart ) aaaa dostalam kuferek !!!!! biggrin z uszami lisimi biggrin szczęściara... 3nodding ja tylko raz dostałam z maską Jasona z Piątku Trzynastego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|