|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:44 am
Aidanna Raticiel Delisa jeszcze moge byc przez troche ^^ herubinek takze przeslal mi prezent i nie moge go otworzyc domokun domokun domokun Deliiisssss... Nasze miasto g261;! 3nodding ???? jakie miasto o co chodzi gonk Szczecin, of course... ciekawe czy będzie ten Sylwester na mieście... Jurczyk sux a bit, ale może sobie u mnie poprawi opinię...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:45 am
wiecie moze co chcialby dostac herubinek??? wink wink wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:46 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:46 am
Delisa wiecie moze co chcialby dostac herubinek??? wink wink wink możliwe, że coś z jego questa...? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:48 am
Delisa powiedz jak sie wysyla takie prezenty ? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:48 am
Raticiel Delisa wiecie moze co chcialby dostac herubinek??? wink wink wink możliwe, że coś z jego questa...? smile ???/ niewiem.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:51 am
Raticiel Delisa wiecie moze co chcialby dostac herubinek??? wink wink wink możliwe, że coś z jego questa...? smile ale przeciez nie kupie mu devil taila wink Prinee-kupujez rzecz, ktora chcesz komus dac, idziesz do pierwszego lepszego sklepu i tam na dole (gdzie sprzedaje sie rzeczy) klikasz na ta rzecz i wybierasz giftwrap 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:52 am
Delisa Raticiel Delisa wiecie moze co chcialby dostac herubinek??? wink wink wink możliwe, że coś z jego questa...? smile ale przeciez nie kupie mu devil taila wink Prinee-kupujez rzecz, ktora chcesz komus dac, idziesz do pierwszego lepszego sklepu i tam na dole (gdzie sprzedaje sie rzeczy) klikasz na ta rzecz i wybierasz giftwrap 3nodding ok dzięki biggrin moze komus tez sprawie prezent ale nie wiem komu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:53 am
whee Wróciłam na chwilke.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:54 am
Wh!sper whee Wróciłam na chwilke. fajno jest... eee... przypominasz mi jedna postać teraz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:55 am
czy osoba której się daje prezent musi mieć trading pass? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:56 am
Raticiel Wh!sper whee Wróciłam na chwilke. fajno jest... eee... przypominasz mi jedna postać teraz whee surprised Kogo, mówże kobieto, ciekawość mnie zżera. XD ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:57 am
Raticiel czy osoba której się daje prezent musi mieć trading pass? surprised nie musi, tylko osoba ktora wysyla smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:57 am
Raticiel czy osoba której się daje prezent musi mieć trading pass? surprised Nie. =) Tylko ty musisz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|