|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:23 am
Cześć wszystkim!!! Czy ktoś z Was tu obecnych gra w MU online?? Bo mam pewien problem.... mianowicie: loguje się, wybieram serwer, wybieram postać, i kiedy mi się zaczyna wczytywać wyskakuje błąd że:
NIE MA PLIKU: Data\world1\ENC terrain1.att
Wiecie może co z tym zrobić?? Jeśli tak to prosiłbym o odpowiedź!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:24 am
pppppaaaaaaaaa wszystkim ktorzy idom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:25 am
filip_pokrzywniak Cześć wszystkim!!! Czy ktoś z Was tu obecnych gra w MU online?? Bo mam pewien problem.... mianowicie: loguje się, wybieram serwer, wybieram postać, i kiedy mi się zaczyna wczytywać wyskakuje błąd że: NIE MA PLIKU: Data\world1\ENC terrain1.att Wiecie może co z tym zrobić?? Jeśli tak to prosiłbym o odpowiedź!! crying co to MU???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:26 am
taka fajna gra (online jak nazwa wskazuje) xp ... (http://muonline.com)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:26 am
Aidanna filip_pokrzywniak Cześć wszystkim!!! Czy ktoś z Was tu obecnych gra w MU online?? Bo mam pewien problem.... mianowicie: loguje się, wybieram serwer, wybieram postać, i kiedy mi się zaczyna wczytywać wyskakuje błąd że: NIE MA PLIKU: Data\world1\ENC terrain1.att Wiecie może co z tym zrobić?? Jeśli tak to prosiłbym o odpowiedź!! crying co to MU??? no właśnie ? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:29 am
Delisa musze zaraz leciec sad papatki sad paps 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:32 am
szkoda, nie gram w gry online, a chciałabym... niestety tio nie dla mnie, bo nie mam w domu neta... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:36 am
Raticiel szkoda, nie gram w gry online, a chciałabym... niestety tio nie dla mnie, bo nie mam w domu neta... crying ja siem chcialam zapisac ale nierozumiem wszystkiego i niemoge
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:37 am
to jest w miarę proste... ale niestety mi wyskoczył błąd... crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:38 am
jeszcze moge byc przez troche ^^ herubinek takze przeslal mi prezent i nie moge go otworzyc domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:39 am
Dobra.... ide trochę pokombinować z tym MU blaugh *kiwa wszystkim*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:40 am
Delisa jeszcze moge byc przez troche ^^ herubinek takze przeslal mi prezent i nie moge go otworzyc domokun domokun domokun sama widzisz.... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:40 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:41 am
Aidanna Delisa jeszcze moge byc przez troche ^^ herubinek takze przeslal mi prezent i nie moge go otworzyc domokun domokun domokun sama widzisz.... domokun ale macie problem... ja bym się czieszyła dostawszy prezent... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:41 am
Raticiel Delisa jeszcze moge byc przez troche ^^ herubinek takze przeslal mi prezent i nie moge go otworzyc domokun domokun domokun Deliiisssss... Nasze miasto g261;! 3nodding ???? jakie miasto o co chodzi gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|