|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:03 am
Miss_Karina hej Sei 4laugh jak humorek Mala Wariatko? whee A dobry*Wyciaga dwie fiolki i zaczyna mieszać ich zawartości*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:03 am
Aidanna Delisa Aidanna o boze... dostalam prezent... dziekuje crying eek serio? ciekawe od kogo... blaugh wink (potwierdzilam tradea) 3nodding aaaaa!!!!!!! dopiero w swieta xp niewytrzymam... ja musze to otworzyc... zobacze co jest w pudelku... yyyyyyyy... dopiero za miesiac eek aaaaaaa!!!!!! jaki prezent Aida? O.o z Gai? o.O whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:06 am
Aidanna Delisa Aidanna o boze... dostalam prezent... dziekuje crying eek serio? ciekawe od kogo... blaugh wink (potwierdzilam tradea) 3nodding aaaaa!!!!!!! dopiero w swieta xp niewytrzymam... ja musze to otworzyc... zobacze co jest w pudelku... yyyyyyyy... dopiero za miesiac eek aaaaaaa!!!!!! masz zgode aby otworzyc go dzis blaugh xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:08 am
Miss_Karina Aidanna Delisa Aidanna o boze... dostalam prezent... dziekuje crying eek serio? ciekawe od kogo... blaugh wink (potwierdzilam tradea) 3nodding aaaaa!!!!!!! dopiero w swieta xp niewytrzymam... ja musze to otworzyc... zobacze co jest w pudelku... yyyyyyyy... dopiero za miesiac eek aaaaaaa!!!!!! jaki prezent Aida? O.o z Gai? o.O whee dostalam od..... kogos z naszej gildi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:08 am
Sei chan Miss_Karina hej Sei 4laugh jak humorek Mala Wariatko? whee A dobry*Wyciaga dwie fiolki i zaczyna mieszać ich zawartości* co ty kombinujesh? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:09 am
Miss_Karina Sei chan Miss_Karina hej Sei 4laugh jak humorek Mala Wariatko? whee A dobry*Wyciaga dwie fiolki i zaczyna mieszać ich zawartości* co ty kombinujesh? eek *Płyn w fiolce robi się fioletowy i świeci*Nyu^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:10 am
Sei chan Miss_Karina Sei chan Miss_Karina hej Sei 4laugh jak humorek Mala Wariatko? whee A dobry*Wyciaga dwie fiolki i zaczyna mieszać ich zawartości* co ty kombinujesh? eek *Płyn w fiolce robi się fioletowy i świeci*Nyu^_^ co to jest ?:>:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna dostalam od..... kogos z naszej gildi xd domyshlam od kogo xd Sei- O.o bosh...co to ma byc?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa Aidanna Delisa Aidanna o boze... dostalam prezent... dziekuje crying eek serio? ciekawe od kogo... blaugh wink (potwierdzilam tradea) 3nodding aaaaa!!!!!!! dopiero w swieta xp niewytrzymam... ja musze to otworzyc... zobacze co jest w pudelku... yyyyyyyy... dopiero za miesiac eek aaaaaaa!!!!!! masz zgode aby otworzyc go dzis blaugh xd 3nodding aaa juz ide otworzyc!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam ponownie, misie moje drogie... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:11 am
Delisa masz zgode aby otworzyc go dzis blaugh xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:11 am
Miss_Karina Sei- O.o bosh...co to ma byc?!*Podchodzi do Stołu i wylewa na niego płyn*Nyu^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:12 am
gdybym nie musiała oszczędzać, tio bym tesh komuś dała prezent...
Deliś, ty jesteś from ta sama wiocha co ja!!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:12 am
Delisa Delisa masz zgode aby otworzyc go dzis blaugh xd 3nodding tam pisze ze moge go otworzyc dopiero na swieta domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 5:13 am
bede pozniej, bo musze narysowac cos, co pewnie zajmie mi godzine - dwie, bede pozniej papusie wam 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|