|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 4:35 am
witajcie!!!! dawno mnie nie było, ale znow jestem!!!!!!!!!! (i mam nadzieje, ze bede)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 4:36 am
Miss_Karina Wh!sper Cześć Vykk, i Deli. whee !
Co u was? xp a w porzasiu xd ja bede miala zapracowany łikend sweatdrop heh... ^^ a co u ciebie? blaugh Na razie odmrażam sobie tyłek, bo ogrzewanie siadło. gonk Ale zato jutro wybieram się z bratem na zakupy świateczne. whee Prezenty zakupić. Gorzej tylko z wyborem bo nie mam pojęcia co komu kupić. XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wh!sper Cześć Vykk, i Deli. whee !
Co u was? xp moglobybyc lepiej ale coz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Aidanna ja mam slicznego avka redface blaugh nom fajniutki ale mi sie moj tez bardzo podoba razz blaugh kurde moze pojde na kokurs z moim avkiem blaugh ide szukac!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 4:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
a gdzie sa konkursy... bo ja siem gubie tam stare eek xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daj potem linka. ;D Pooszuku... ehem.. pogłosujemy na Ciebie znaczy się. Ławtwiej wygrać. XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 4:41 am
Night_Lady witajcie!!!! dawno mnie nie było, ale znow jestem!!!!!!!!!! (i mam nadzieje, ze bede) hejka 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna a gdzie sa konkursy... bo ja siem gubie tam stare eek xp sproboj na naszym gildiowym konkursie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna a gdzie sa konkursy... bo ja siem gubie tam stare eek xp General D. arrow Avatar Talk. Tam. ALbo w chatterboxie, ale proponuj chatterbox, bo w AT są strasznie wypasione avatary, typu devil taile scarfy i. te. pe. gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 4:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Wh!sper Aidanna a gdzie sa konkursy... bo ja siem gubie tam stare eek xp General D. arrow Avatar Talk. Tam. ALbo w chatterboxie, ale proponuj chatterbox, bo w AT są strasznie wypasione avatary, typu devil taile scarfy i. te. pe. gonk a racja gonk wybieraja tych najbardziej kasiastych sweatdrop tzn tych co maja na sobie najdrozsze ciuchy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heh... szukam konkursu ktory bendzie jeszcze dzisiaj... bo mnie niema w ciagu tygodna sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 4:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 4:51 am
Vykk Aidanna a gdzie sa konkursy... bo ja siem gubie tam stare eek xp sproboj na naszym gildiowym konkursie razz mam za drogie rzeczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|