|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:58 am
pobumpujcie u mnie na quescie... mozna tam sobie gadac co chcecie... link w profilku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:59 am
kiedys tak wygladalam whee  a teraz tak ^^ zmienilam prawie wszystko, ale fryzurki w zyciu nie zmienie bo mi sie podobaja te kedziorki ^^ whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:59 am
Aidanna pobumpujcie u mnie na quescie... mozna tam sobie gadac co chcecie... link w profilku a odwzajemnisz się?... bo ja tylu ludom bumpowałam a mi prawie nikt... crying nie żebym narzekała...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 4:02 am
Raticiel Aidanna pobumpujcie u mnie na quescie... mozna tam sobie gadac co chcecie... link w profilku a odwzajemnisz się?... bo ja tylu ludom bumpowałam a mi prawie nikt... crying nie żebym narzekała... dobra pobumuje u ciebie... ale prosze... pobumpijcie u mnie!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 4:03 am
Miss_Karina kiedys tak wygladalam whee  a teraz tak ^^ zmienilam prawie wszystko, ale fryzurki w zyciu nie zmienie bo mi sie podobaja te kedziorki ^^ whee blaugh a jak się opaliłas? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 4:04 am
Raticiel Miss_Karina kiedys tak wygladalam whee  a teraz tak ^^ zmienilam prawie wszystko, ale fryzurki w zyciu nie zmienie bo mi sie podobaja te kedziorki ^^ whee blaugh a jak się opaliłas? 3nodding normalnie zmienilam w profilu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 4:04 am
Aidanna Raticiel Aidanna pobumpujcie u mnie na quescie... mozna tam sobie gadac co chcecie... link w profilku a odwzajemnisz się?... bo ja tylu ludom bumpowałam a mi prawie nikt... crying nie żebym narzekała... dobra pobumuje u ciebie... ale prosze... pobumpijcie u mnie!!! blaugh okejka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 4:06 am
Miss_Karina Raticiel Miss_Karina kiedys tak wygladalam whee  a teraz tak ^^ zmienilam prawie wszystko, ale fryzurki w zyciu nie zmienie bo mi sie podobaja te kedziorki ^^ whee blaugh a jak się opaliłas? 3nodding normalnie zmienilam w profilu whee nie wiedziałam że można... w co trzeba wejść? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 4:08 am
Raticiel nie wiedziałam że można... w co trzeba wejść? 3nodding nie bardzo pamietam, ale chyba trzeba rozebrac sie, zapisac, w delte character wejsc i zmienic wyglad ^^' ale nie proobuj teraz tego ok ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 4:09 am
Miss_Karina Raticiel nie wiedziałam że można... w co trzeba wejść? 3nodding nie bardzo pamietam, ale chyba trzeba rozebrac sie, zapisac, w delte character wejsc i zmienic wyglad ^^' ale nie proobuj teraz tego ok ^^' i mozna wtedy wszystko zmienic???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 4:10 am
Aidanna Miss_Karina Raticiel nie wiedziałam że można... w co trzeba wejść? 3nodding nie bardzo pamietam, ale chyba trzeba rozebrac sie, zapisac, w delte character wejsc i zmienic wyglad ^^' ale nie proobuj teraz tego ok ^^' i mozna wtedy wszystko zmienic??? fryzure, skore, oczy, usta. Nick to chyba w Edit Profile, ale tylko dwa razy mozna, a za kolejne zmiany nicka musisz placic.... 10 k sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 4:13 am
pobumpujcie u mnie....prosze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 4:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 4:15 am
obiadek, bede pozniej
hej Whisper ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 4:17 am
^^;;
Smacznego. Ja niedługo tez się będę do kuchni wybierać.
A propos, ma ktoś może 90s pants na sprzedaż, albo chce ktoć cos kupić? ninja Np. kajdanki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|