|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:34 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:35 am
Falcone BeeWolf Raticiel wŦ#8218;aŦ#8250;nie.. podobno ma byĦ#8225; nowa gildia? surprised Kakurecja ?? no nie ma Bata ... bedzie wojna ...[chyba ze chodzi ci o zamkniecie gildji] co zpowoduje ze tylko zapisani czlonkowie bede mogli pisac ! sweatdrop My wygramy wojne twisted chociaz i tak juz sa dwie gildie nasza biggrin i gildia RPG biggrin Mozna uznać ze GILDIA RPG Nox-a toFilia naszej gildji jest wink tam członkowie od nas grają RPG wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:36 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:38 am
Falcone BeeWolf Mozna uznaĦ#8225; ze GILDIA RPG Nox-a toFilia naszej gildji jest wink tam czŦ#8218;onkowie od nas grajĦ#8230; RPG wink xd Wiem Wiem ja juz prubuje wkrecic do gry od jakiegos czasu ale jakos nie moge xd stare Ja zmiaatam ... poczytam sobie Historie Ustroju Państwa crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:42 am
BeeWolf [ stare Ja zmiaatam ... poczytam sobie Historie Ustroju Państwa crying to widze ze bardzo ciekawa lektyra cie czeka sweatdrop Zegnam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:44 am
Falcone BeeWolf Mozna uznaĦ#8225; ze GILDIA RPG Nox-a toFilia naszej gildji jest wink tam czŦ#8218;onkowie od nas grajĦ#8230; RPG wink xd Wiem Wiem ja juz prubuje wkrecic do gry od jakiegos czasu ale jakos nie moge xd a często tam są sesje? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:44 am
Raticiel Falcone BeeWolf Mozna uznaĦ#8225; ze GILDIA RPG Nox-a toFilia naszej gildji jest wink tam czŦ#8218;onkowie od nas grajĦ#8230; RPG wink xd Wiem Wiem ja juz prubuje wkrecic do gry od jakiegos czasu ale jakos nie moge xd a często tam są sesje? surprised wlasnie chodzi o to ze ni ma ustalonego terminu kiedy sie gra i nie wiem kiedy mam wejsc zeby zagrac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:45 am
BeeWolf Falcone BeeWolf Mozna uznaĦ#8225; ze GILDIA RPG Nox-a toFilia naszej gildji jest wink tam czŦ#8218;onkowie od nas grajĦ#8230; RPG wink xd Wiem Wiem ja juz prubuje wkrecic do gry od jakiegos czasu ale jakos nie moge xd stare Ja zmiaatam ... poczytam sobie Historie Ustroju Państwa crying o jeeez.... to mi przypomina jak się w licu uczyłam na mature z wosu... gonk powodzenia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:47 am
Rati zmienilas fryzure? O.o whee czescicho wam, szkraby 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:48 am
Miss_Karina Rati zmienilas fryzure? O.o whee czescicho wam, szkraby 4laugh whee Witaj Karinko Dobra ja lece bo musze do sklepu isc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:50 am
ja jednoczesnie i pisze na kompie i rysuje na rys prezentacyjny rzuty komoorki sweatdrop xp przydalaby mi sie dodatkowa para rak whee ale niestety nierealne blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:53 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:55 am
Falcone Raticiel Falcone BeeWolf Mozna uznaĦ#8225; ze GILDIA RPG Nox-a toFilia naszej gildji jest wink tam czŦ#8218;onkowie od nas grajĦ#8230; RPG wink xd Wiem Wiem ja juz prubuje wkrecic do gry od jakiegos czasu ale jakos nie moge xd a często tam są sesje? surprised wlasnie chodzi o to ze ni ma ustalonego terminu kiedy sie gra i nie wiem kiedy mam wejsc zeby zagrac sweatdrop ahiaaa... a ja bym nawet chciała... ale nie wiem czy tzeba być członkiem gildii żeby móc grać? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:56 am