|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:14 am
BeeWolf Falcone Proste Bee zrobil sobie druga postac wink łepski gosc . wink albo mi sie zdaje albo jestem najseksowniejszym mikołajem na GAI :] xd SWIETY MIKOLAJU< CHCE LALKE, MISIA>>>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:15 am
A ja chcę Mikołaju abyś sprawił, że moi rodzice wpuszczą do domu moją małą Heil... ( się znaczy kota ) 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:16 am
Falcone plaszcz zabardzo cie pogrubia sweatdrop xd Pamientaj swojej dziewczynie tego nie mow :] .. Aidanko ...SW mikołaj mowi NIE bo nie ma pieniendzy w tym roku interesy szły marnie [mikołaj w ciupie siedział] i dostraniesz najwyrzej cukierka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:17 am
BeeWolf Falcone plaszcz zabardzo cie pogrubia sweatdrop xd Pamientaj swojej dziewczynie tego nie mow :] .. Aidanko ...SW mikołaj mowi NIE bo nie ma pieniendzy w tym roku interesy szły marnie [mikołaj w ciupie siedział] i dostraniesz najwyrzej cukierka przecież pracuje w Media Markt? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Falcone plaszcz zabardzo cie pogrubia sweatdrop xd Pamientaj swojej dziewczynie tego nie mow :] .. Aidanko ...SW mikołaj mowi NIE bo nie ma pieniendzy w tym roku interesy szły marnie [mikołaj w ciupie siedział] i dostraniesz najwyrzej cukierka *robie wielkie oczy i wystawiam lapki czekajac na cuksa* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Falcone plaszcz zabardzo cie pogrubia sweatdrop xd Pamientaj swojej dziewczynie tego nie mow :] .. Aidanko ...SW mikołaj mowi NIE bo nie ma pieniendzy w tym roku interesy szły marnie [mikołaj w ciupie siedział] i dostraniesz najwyrzej cukierka dobra rada 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:19 am
Aidanna *robie wielkie oczy i wystawiam lapki czekajac na cuksa* blaugh Wali linijka w łapki NONO pod choinke ... wink Czekaj ... i badź grzeczna wink Raticiel - w MEdia :] xp No ale oszukiwalismy i wsadzili mnie ;( Falcon no BA ze dobra wink eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:19 am
tesh prosiem o cukierka! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:20 am
Raticiel tesh prosiem o cukierka! 3nodding A chcesz po łapkach dostać jak twoje kolezanka ??:> scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:21 am
Raticiel tesh prosiem o cukierka! 3nodding cuksy cuksy cuksu!!!!!!! zaczynam robic pikiete
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:21 am
BeeWolf Aidanna *robie wielkie oczy i wystawiam lapki czekajac na cuksa* blaugh Wali linijka w łapki NONO pod choinke ... wink Czekaj ... i badź grzeczna wink Raticiel - w MEdia :] xp No ale oszukiwalismy i wsadzili mnie ;( Falcon no BA ze dobra wink eek a ja tak lubię matkę najnizszych cen... myślałam że nie jest taka... zeby mikolaja tak wkopac... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:22 am
BeeWolf Raticiel tesh prosiem o cukierka! 3nodding A chcesz po łapkach dostać jak twoje kolezanka ??:> scream nieeee... ja kce pod choinke dostac... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 3:22 am
Raticiel a ja tak lubię matkę najnizszych cen... myślałam że nie jest taka... zeby mikolaja tak wkopac... xp No to teraz wiesz, ze nie ma co z nia interesów krecic ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|