|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:21 am
Aidanna Vykk dobra luidziska ja sobie niestety musze spadac...wyganiaja mnie do lekcyjek crying snif snif...FAJNIE TAK POWSPOMINAC STARE CZASY razz crying apapa wszystkim *macham lapka na pozegnanie* papa papapa *siada w foteliku i zapada w lekką drzemkę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:22 am
Raticiel Melania Moon Aidanna ja to bym starsznie chciala obejrzec sailor moon jeszcze raz... w calosci... bo na wakacje zawsze wyjezdzalam i niemoglam obejzec serii z galaxia w ostatnie wakacje na sat 1 byla pokazywana pierwsza seria SM, chyba beda tak co wakacje dawac kolejne serie heart dzieki za cynk 3nodding o fajnie by bylo obejrzec ale ja niemam sat 1
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:22 am
Melania Moon Vykk dobra luidziska ja sobie niestety musze spadac...wyganiaja mnie do lekcyjek crying snif snif...FAJNIE TAK POWSPOMINAC STARE CZASY razz crying apapa wszystkim papap no dobra ja tez juz lece papap*sciska wszystkich i znika**oddaje uścisk* adieu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:23 am
Raticiel wywlok666 ja bym powiedziala ze najgorszy live XDDDD DB ? nie ... jeszcze to kreca chyba .. >.< wiec pewnie w połowie czy pod koniec przyszłego roku będzie .. fajnie zrobili tą serie o piłce nożnej .. tytułu tylko nie pamietam .. >.< skleroza mała ruda ... Tsubasa? Piłka w Grze? 3nodding to na bazie wszystkich tych serii .. ale nie pamietam tytułu serialu zrobionego na zywo ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:25 am
idę już ... crying
papapa *ściska wszystkich mocno i całuje ciepło*
wrócę weiczorem .. teraz czekają mnie WIELKIE POŻĄDKI ....
*pełznie do swego pokoiku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:26 am
ja tez ide polowic rybki beste jedne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:27 am
wywlok666 idę już ... crying papapa *ściska wszystkich mocno i całuje ciepło* wrócę weiczorem .. teraz czekają mnie WIELKIE POŻĄDKI .... *pełznie do swego pokoiku* powodzenia 3nodding papa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:30 am
jednak zostaje... niemam sily do rybek domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:32 am
Aidanna jednak zostaje... niemam sily do rybek domokun tak jak ja... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:35 am
ale tu głośno, nie wszyscy naraz! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:36 am
Raticiel Aidanna jednak zostaje... niemam sily do rybek domokun tak jak ja... whee bestie jedne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:47 am
Raticiel ale tu głośno, nie wszyscy naraz! blaugh ???????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:56 am
Eeee...eEEeeeLolOLOOOoollooo ....
Siemacie smieszne ludziki ! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:58 am
BeeWolf Eeee...eEEeeeLolOLOOOoollooo .... Siemacie smieszne ludziki ! blaugh hej hej... 3nodding po ile taka czapa mikołaja? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:59 am
Aidanna Raticiel Aidanna jednak zostaje... niemam sily do rybek domokun tak jak ja... whee bestie jedne mi się ta gra nawet włączyć nie kce... strasznie długo się ładuje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|