Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5774 5775 5776 5777 5778 5779 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

wywlok666

PostPosted: Sat Dec 11, 2004 2:12 am

Vykk
wywlok666
Melania Moon
wywlok666

hihi .. a oglądaliście Sailor Moon live action ?
to dopieor polewka jest XDD
obecnie pod choinką czekać na mnie będzie całośc tego razz

ojj .. będzie wesoło XDD

widzialam urywki i tarzal sie ze smiechu xd

hihihi .. ja oglądałam tego pare odcink󷠪uż ... biggrin biggrin biggrin
była taka akcja na wakacjach że sie zrobiło tego całonocny maraton ..
nie wytrzyymalam ... XDDDD .. umarłam ze smiechu chyba na 5 czy 6 ... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nie widzialem ale podobno dowaliliu niezla maniane i jest to jeden z gorszych live'ow
a wlasnie wie ktos moze kiedy ma wyjsc DBZ live??

ja bym powiedziala ze najgorszy live XDDDD
DB ? nie ... jeszcze to kreca chyba .. >.< wiec pewnie w połowie czy pod koniec przyszłego roku będzie ..
fajnie zrobili tą serie o piłce nożnej .. tytułu tylko nie pamietam ..
>.< skleroza mała ruda ...
PostPosted: Sat Dec 11, 2004 2:12 am

Raticiel
Aidanna
ja to bym starsznie chciala obejrzec sailor moon jeszcze raz... w calosci... bo na wakacje zawsze wyjezdzalam i niemoglam obejzec serii z galaxia

tez bym chciala... moja kumpela ma 200 odc. na wideo... whee

hehehe... moj brat ma cala serie DBZ i DBGT eek

Aidanna

Melania Moon

PostPosted: Sat Dec 11, 2004 2:13 am

Aidanna
ja to bym starsznie chciala obejrzec sailor moon jeszcze raz... w calosci... bo na wakacje zawsze wyjezdzalam i niemoglam obejzec serii z galaxia

w ostatnie wakacje na sat 1 byla pokazywana pierwsza seria SM, chyba beda tak co wakacje dawac kolejne serie heart
PostPosted: Sat Dec 11, 2004 2:13 am

Aidanna
Raticiel
Aidanna

są rożne zboczenia XDDDD
ja teraz sobie Naruto ściągam razz

wywlok666

Aidanna

PostPosted: Sat Dec 11, 2004 2:14 am

wywlok666
Aidanna
Raticiel
Aidanna

są rożne zboczenia XDDDD
ja teraz sobie Naruto ściągam razz

fajnie... chcialabymto obejrzec...
a ja w poniedzialek dostane wish!!1 whee
fajnie
PostPosted: Sat Dec 11, 2004 2:15 am

wywlok666
Vykk

XDDDDDDDDDDDD
XDDDDDDDDDD
XDDDDDDDD
o ja nie moge noramlnie leze ze smiechu
*pada na ziemie,probuje sie podniesc ale znowu upadam chichroczac jeszcze bardziej...*

XXDDDDDDDDDDDDDDDDDD
powiedz ze ty w jego wieku nie byleś taki ee zdolny ? mial wtedy z hmm 5-6 lat XDDDD

eee nie bo nie mam siostry... xp ani zadnego rodzenstwa ale w klasie tez takie numery odchodzily wiesz to byla 1-2klasa podstawowki...a jak ostatnio sie pojawilem w mojej 1-szejszkolce to mylslem ze padne przez tren caly halas ale podstwaowke zawsze dobrze wpsominalem nie bylo to jak podbic sie co przerwe z 2 najlepszymi kumplami a potem isc razem kupic sobie cos do jedzenia razz

Vykk

Melania Moon

PostPosted: Sat Dec 11, 2004 2:15 am

Vykk
wywlok666
Melania Moon
wywlok666

hihi .. a oglądaliście Sailor Moon live action ?
to dopieor polewka jest XDD
obecnie pod choinką czekać na mnie będzie całośc tego razz

ojj .. będzie wesoło XDD

widzialam urywki i tarzal sie ze smiechu xd

hihihi .. ja oglądałam tego pare odcink󷠪uż ... biggrin biggrin biggrin
była taka akcja na wakacjach że sie zrobiło tego całonocny maraton ..
nie wytrzyymalam ... XDDDD .. umarłam ze smiechu chyba na 5 czy 6 ... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nie widzialem ale podobno dowaliliu niezla maniane i jest to jeden z gorszych live'ow
a wlasnie wie ktos moze kiedy ma wyjsc DBZ live??

to jest najgorszy live xp
a DB faktycznie cos tam slyszalam ze ma byc pod koniec przyszlego roku czy cos takiego
PostPosted: Sat Dec 11, 2004 2:17 am

dobra luidziska ja sobie niestety musze spadac...wyganiaja mnie do lekcyjek crying snif snif...FAJNIE TAK POWSPOMINAC STARE CZASY razz
crying apapa wszystkim

Vykk

Aidanna

PostPosted: Sat Dec 11, 2004 2:17 am

taaaa.... za nim u nas to wyjdzie to minie sto lat... a pozatym jak widzialam plakat w kawaii to siem przerazilam gonk
PostPosted: Sat Dec 11, 2004 2:18 am

Melania Moon
Aidanna

w ostatnie wakacje na sat 1 byla pokazywana pierwsza seria SM, chyba beda tak co wakacje dawac kolejne serie heart

dzieki za cynk 3nodding

Raticiel

Aidanna

PostPosted: Sat Dec 11, 2004 2:18 am

Vykk
dobra luidziska ja sobie niestety musze spadac...wyganiaja mnie do lekcyjek crying snif snif...FAJNIE TAK POWSPOMINAC STARE CZASY razz
crying apapa wszystkim

*macham lapka na pozegnanie*
papa
PostPosted: Sat Dec 11, 2004 2:19 am

wywlok666

ja bym powiedziala ze najgorszy live XDDDD
DB ? nie ... jeszcze to kreca chyba .. >.< wiec pewnie w połowie czy pod koniec przyszłego roku będzie ..
fajnie zrobili tą serie o piłce nożnej .. tytułu tylko nie pamietam ..
>.< skleroza mała ruda ...

Tsubasa? Piłka w Grze? 3nodding

Raticiel

wywlok666

PostPosted: Sat Dec 11, 2004 2:20 am

Vykk
wywlok666
Vykk

XDDDDDDDDDDDD
XDDDDDDDDDD
XDDDDDDDD
o ja nie moge noramlnie leze ze smiechu
*pada na ziemie,probuje sie podniesc ale znowu upadam chichroczac jeszcze bardziej...*

XXDDDDDDDDDDDDDDDDDD
powiedz ze ty w jego wieku nie byleś taki ee zdolny ? mial wtedy z hmm 5-6 lat XDDDD

eee nie bo nie mam siostry... xp ani zadnego rodzenstwa ale w klasie tez takie numery odchodzily wiesz to byla 1-2klasa podstawowki...a jak ostatnio sie pojawilem w mojej 1-szejszkolce to mylslem ze padne przez tren caly halas ale podstwaowke zawsze dobrze wpsominalem nie bylo to jak podbic sie co przerwe z 2 najlepszymi kumplami a potem isc razem kupic sobie cos do jedzenia razz

hyhy .. jesli zas chodzi o mnie podstawowki niemal nie wspominam ..za dawno to to było... gimnazjum za to nadal zyje w mych myslach XDD
to były czasy ... no i teraz liceum ...
chociaz klasa maturalna troche jest do bani .. niemniej ... nie ma to jak imprezy licealne XDDD

Vykk
crying apapa wszystkim

papap
no dobra ja tez juz lece papap*sciska wszystkich i znika*

Melania Moon

Raticiel

Vykk
crying apapa wszystkim

papa whee
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5774 5775 5776 5777 5778 5779 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games