|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:12 am
Vykk wywlok666 Melania Moon wywlok666 hihi .. a oglądaliście Sailor Moon live action ? to dopieor polewka jest XDD obecnie pod choinką czekać na mnie będzie całośc tego razz ojj .. będzie wesoło XDD widzialam urywki i tarzal sie ze smiechu xd hihihi .. ja oglądałam tego pare odcinkuż ... biggrin biggrin biggrin była taka akcja na wakacjach że sie zrobiło tego całonocny maraton .. nie wytrzyymalam ... XDDDD .. umarłam ze smiechu chyba na 5 czy 6 ... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nie widzialem ale podobno dowaliliu niezla maniane i jest to jeden z gorszych live'ow a wlasnie wie ktos moze kiedy ma wyjsc DBZ live?? ja bym powiedziala ze najgorszy live XDDDD DB ? nie ... jeszcze to kreca chyba .. >.< wiec pewnie w połowie czy pod koniec przyszłego roku będzie .. fajnie zrobili tą serie o piłce nożnej .. tytułu tylko nie pamietam .. >.< skleroza mała ruda ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:12 am
Raticiel Aidanna ja to bym starsznie chciala obejrzec sailor moon jeszcze raz... w calosci... bo na wakacje zawsze wyjezdzalam i niemoglam obejzec serii z galaxia tez bym chciala... moja kumpela ma 200 odc. na wideo... whee hehehe... moj brat ma cala serie DBZ i DBGT eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:13 am
Aidanna ja to bym starsznie chciala obejrzec sailor moon jeszcze raz... w calosci... bo na wakacje zawsze wyjezdzalam i niemoglam obejzec serii z galaxia w ostatnie wakacje na sat 1 byla pokazywana pierwsza seria SM, chyba beda tak co wakacje dawac kolejne serie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:13 am
Aidanna Raticiel Aidanna ja to bym starsznie chciala obejrzec sailor moon jeszcze raz... w calosci... bo na wakacje zawsze wyjezdzalam i niemoglam obejzec serii z galaxia tez bym chciala... moja kumpela ma 200 odc. na wideo... whee hehehe... moj brat ma cala serie DBZ i DBGT eek są rożne zboczenia XDDDD ja teraz sobie Naruto ściągam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:14 am
wywlok666 Aidanna Raticiel Aidanna ja to bym starsznie chciala obejrzec sailor moon jeszcze raz... w calosci... bo na wakacje zawsze wyjezdzalam i niemoglam obejzec serii z galaxia tez bym chciala... moja kumpela ma 200 odc. na wideo... whee hehehe... moj brat ma cala serie DBZ i DBGT eek są rożne zboczenia XDDDD ja teraz sobie Naruto ściągam razz fajnie... chcialabymto obejrzec... a ja w poniedzialek dostane wish!!1 whee fajnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:15 am
wywlok666 Vykk XDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDD XDDDDDDDD o ja nie moge noramlnie leze ze smiechu *pada na ziemie,probuje sie podniesc ale znowu upadam chichroczac jeszcze bardziej...* XXDDDDDDDDDDDDDDDDDD powiedz ze ty w jego wieku nie byleś taki ee zdolny ? mial wtedy z hmm 5-6 lat XDDDD eee nie bo nie mam siostry... xp ani zadnego rodzenstwa ale w klasie tez takie numery odchodzily wiesz to byla 1-2klasa podstawowki...a jak ostatnio sie pojawilem w mojej 1-szejszkolce to mylslem ze padne przez tren caly halas ale podstwaowke zawsze dobrze wpsominalem nie bylo to jak podbic sie co przerwe z 2 najlepszymi kumplami a potem isc razem kupic sobie cos do jedzenia razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:15 am
Vykk wywlok666 Melania Moon wywlok666 hihi .. a oglądaliście Sailor Moon live action ? to dopieor polewka jest XDD obecnie pod choinką czekać na mnie będzie całośc tego razz ojj .. będzie wesoło XDD widzialam urywki i tarzal sie ze smiechu xd hihihi .. ja oglądałam tego pare odcinkuż ... biggrin biggrin biggrin była taka akcja na wakacjach że sie zrobiło tego całonocny maraton .. nie wytrzyymalam ... XDDDD .. umarłam ze smiechu chyba na 5 czy 6 ... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nie widzialem ale podobno dowaliliu niezla maniane i jest to jeden z gorszych live'ow a wlasnie wie ktos moze kiedy ma wyjsc DBZ live?? to jest najgorszy live xp a DB faktycznie cos tam slyszalam ze ma byc pod koniec przyszlego roku czy cos takiego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:17 am
dobra luidziska ja sobie niestety musze spadac...wyganiaja mnie do lekcyjek crying snif snif...FAJNIE TAK POWSPOMINAC STARE CZASY razz crying apapa wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:17 am
taaaa.... za nim u nas to wyjdzie to minie sto lat... a pozatym jak widzialam plakat w kawaii to siem przerazilam gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:18 am
Melania Moon Aidanna ja to bym starsznie chciala obejrzec sailor moon jeszcze raz... w calosci... bo na wakacje zawsze wyjezdzalam i niemoglam obejzec serii z galaxia w ostatnie wakacje na sat 1 byla pokazywana pierwsza seria SM, chyba beda tak co wakacje dawac kolejne serie heart dzieki za cynk 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:18 am
Vykk dobra luidziska ja sobie niestety musze spadac...wyganiaja mnie do lekcyjek crying snif snif...FAJNIE TAK POWSPOMINAC STARE CZASY razz crying apapa wszystkim *macham lapka na pozegnanie* papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:19 am
wywlok666 ja bym powiedziala ze najgorszy live XDDDD DB ? nie ... jeszcze to kreca chyba .. >.< wiec pewnie w połowie czy pod koniec przyszłego roku będzie .. fajnie zrobili tą serie o piłce nożnej .. tytułu tylko nie pamietam .. >.< skleroza mała ruda ... Tsubasa? Piłka w Grze? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:20 am
Vykk wywlok666 Vykk XDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDD XDDDDDDDD o ja nie moge noramlnie leze ze smiechu *pada na ziemie,probuje sie podniesc ale znowu upadam chichroczac jeszcze bardziej...* XXDDDDDDDDDDDDDDDDDD powiedz ze ty w jego wieku nie byleś taki ee zdolny ? mial wtedy z hmm 5-6 lat XDDDD eee nie bo nie mam siostry... xp ani zadnego rodzenstwa ale w klasie tez takie numery odchodzily wiesz to byla 1-2klasa podstawowki...a jak ostatnio sie pojawilem w mojej 1-szejszkolce to mylslem ze padne przez tren caly halas ale podstwaowke zawsze dobrze wpsominalem nie bylo to jak podbic sie co przerwe z 2 najlepszymi kumplami a potem isc razem kupic sobie cos do jedzenia razz hyhy .. jesli zas chodzi o mnie podstawowki niemal nie wspominam ..za dawno to to było... gimnazjum za to nadal zyje w mych myslach XDD to były czasy ... no i teraz liceum ... chociaz klasa maturalna troche jest do bani .. niemniej ... nie ma to jak imprezy licealne XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk dobra luidziska ja sobie niestety musze spadac...wyganiaja mnie do lekcyjek crying snif snif...FAJNIE TAK POWSPOMINAC STARE CZASY razz crying apapa wszystkim papap no dobra ja tez juz lece papap*sciska wszystkich i znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk dobra luidziska ja sobie niestety musze spadac...wyganiaja mnie do lekcyjek crying snif snif...FAJNIE TAK POWSPOMINAC STARE CZASY razz crying apapa wszystkim papa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|