|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:03 am
GiGI!!!! *Anno pokaż mi swe biłe majteczki* whee Daimos tesh rządzi, wiecie że leci na Polonii 1? i chyba czarodziejskie zwierciadełko i calendar man ( wzruszyłam się redface )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:04 am
Raticiel wywlok666 Vykk a od czego zaczeliscie/zaczelyscie swoja prtzygode z M&A?? hmmmm .. pewnie to byly czasy jeszcze daimosa, Sally i Czarodziejki ... u mnie to samo 3nodding Sailor Moon rules forever 3nodding heart hihi .. a oglądaliście Sailor Moon live action ? to dopieor polewka jest XDD obecnie pod choinką czekać na mnie będzie całośc tego razz ojj .. będzie wesoło XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:05 am
Melania Moon Raticiel wywlok666 Vykk a od czego zaczeliscie/zaczelyscie swoja prtzygode z M&A?? hmmmm .. pewnie to byly czasy jeszcze daimosa, Sally i Czarodziejki ... u mnie to samo 3nodding Sailor Moon rules forever 3nodding heart heart biggrin heart 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:05 am
Raticiel GiGI!!!! *Anno pokaż mi swe biłe majteczki* whee Daimos tesh rządzi, wiecie że leci na Polonii 1? i chyba czarodziejskie zwierciadełko i calendar man ( wzruszyłam się redface ) a o ktorej? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:06 am
oj jak dobrze powspominac stare czasy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel GiGI!!!! *Anno pokaż mi swe biłe majteczki* whee Daimos tesh rządzi, wiecie że leci na Polonii 1? i chyba czarodziejskie zwierciadełko i calendar man ( wzruszyłam się redface ) ech .. ale teraz to juz nie to samo ... teraz mam wiekszego fiola na punkcie np Hellsinga ... chociaż oglądam sobeie z sentymentem Daimosa .. zawsze to lubiłam chociaż fabuła z lekka tendencyjna ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Raticiel wywlok666 Vykk a od czego zaczeliscie/zaczelyscie swoja prtzygode z M&A?? hmmmm .. pewnie to byly czasy jeszcze daimosa, Sally i Czarodziejki ... u mnie to samo 3nodding Sailor Moon rules forever 3nodding heart hihi .. a oglądaliście Sailor Moon live action ? to dopieor polewka jest XDD obecnie pod choinką czekać na mnie będzie całośc tego razz ojj .. będzie wesoło XDD widzialam urywki i tarzal sie ze smiechu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:07 am
wywlok666 Vykk wywlok666 Vykk a od czego zaczeliscie/zaczelyscie swoja prtzygode z M&A?? hmmmm .. pewnie to byly czasy jeszcze daimosa, Sally i Czarodziejki ... potem przyszly ciekawze rzeczy typu yaoi .. shonen-ai .. czasem yuri . horrory pożadne .. i inen milusie seryjki ... biggrin obecnie jestem na etapie że mało co mnie zachwycaj ednak .. chyba ze jakiś ladny SD-ek :p na ich punkcie mam mala obsesyjkę XDDDDD aj zapomnialem o moim ulubionym anime Daimos i GIGI*biale majteczki xp biale majteczki* xd to dopiero byla mania XDDDDDDDDDD Gigi to była obsesja mojego brata ... Kuba jest młodszy 2 lata .. >.< nie można bylo założyć spodnicy aby nie podbiegł i ,krzycząc, biale majteczki nie zaczął jej podrywać do góry ... ech .. młody był i głupi wtedy .. teraz jest stary i głupi XDDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDD XDDDDDDDD o ja nie moge noramlnie leze ze smiechu *pada na ziemie,probuje sie podniesc ale znowu upadam chichroczac jeszcze bardziej...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:08 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:09 am
wywlok666 Melania Moon wywlok666 hihi .. a oglądaliście Sailor Moon live action ? to dopieor polewka jest XDD obecnie pod choinką czekać na mnie będzie całośc tego razz ojj .. będzie wesoło XDD widzialam urywki i tarzal sie ze smiechu xd hihihi .. ja oglądałam tego pare odcinkuż ... biggrin biggrin biggrin była taka akcja na wakacjach że sie zrobiło tego całonocny maraton .. nie wytrzyymalam ... XDDDD .. umarłam ze smiechu chyba na 5 czy 6 ... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nie widzialem ale podobno dowaliliu niezla maniane i jest to jeden z gorszych live'ow a wlasnie wie ktos moze kiedy ma wyjsc DBZ live??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja to bym starsznie chciala obejrzec sailor moon jeszcze raz... w calosci... bo na wakacje zawsze wyjezdzalam i niemoglam obejzec serii z galaxia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon Raticiel GiGI!!!! *Anno pokaż mi swe biłe majteczki* whee Daimos tesh rządzi, wiecie że leci na Polonii 1? i chyba czarodziejskie zwierciadełko i calendar man ( wzruszyłam się redface ) a o ktorej? biggrin kolo 6, 7 rano xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:10 am
Vykk wywlok666 XDDDDDDDDDD Gigi to była obsesja mojego brata ... Kuba jest młodszy 2 lata .. >.< nie można bylo założyć spodnicy aby nie podbiegł i ,krzycząc, biale majteczki nie zaczął jej podrywać do góry ... ech .. młody był i głupi wtedy .. teraz jest stary i głupi XDDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDD XDDDDDDDD o ja nie moge noramlnie leze ze smiechu *pada na ziemie,probuje sie podniesc ale znowu upadam chichroczac jeszcze bardziej...* XXDDDDDDDDDDDDDDDDDD powiedz ze ty w jego wieku nie byleś taki ee zdolny ? mial wtedy z hmm 5-6 lat XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:11 am
Aidanna ja to bym starsznie chciala obejrzec sailor moon jeszcze raz... w calosci... bo na wakacje zawsze wyjezdzalam i niemoglam obejzec serii z galaxia tez bym chciala... moja kumpela ma 200 odc. na wideo... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 11, 2004 2:11 am
Aidanna ja to bym starsznie chciala obejrzec sailor moon jeszcze raz... w calosci... bo na wakacje zawsze wyjezdzalam i niemoglam obejzec serii z galaxia ja tez bym chcial urzadzic sobie maratonik ale nie mam tyakich mozliwosci z resta sam DBZ zajmuje tydzien w wszystkie serie chyab 2 tyg bez snu!! a teraz co to by bylo z salior moon razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|