|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 4:12 pm
a jednak nie olany ... Witaj ... jestem Jacek (dla znajomych Dabster lub szafar)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 4:14 pm
M-Teen przez wszytkich!? jest nas tu chyba tylko troje.. stare Jak tu bywalem wczesniej tyz mnie wszyscy olewali ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 4:14 pm
M-Teen *wraca spowrotem bo usłyszała głosy* eek no fajnie ktoś jest ^^ witam witam *podaje dłoń każdemu* Marta jestem tzw. M-Teen ^^ foto macie w galerii jeśli chcecie coś wiedziec pytajcie ^^ -A no witaj- -Głosy od dawna je slyszysz?- -Ja chce wiedzieć- -Gdzie mieszkasz- -Nr fonu- -MAsz chłopaka-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 4:16 pm
Lachosz_Targosz M-Teen *wraca spowrotem bo usłyszała głosy* eek no fajnie ktoś jest ^^ witam witam *podaje dłoń każdemu* Marta jestem tzw. M-Teen ^^ foto macie w galerii jeśli chcecie coś wiedziec pytajcie ^^ -A no witaj- -Głosy od dawna je slyszysz?- -Ja chce wiedzieć- -Gdzie mieszkasz- -Nr fonu- -MAsz chłopaka- a jesli nie ma chlopaka to juz ma 1 kandydata
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 4:16 pm
-Siemanko- -Dabsrer, Falcone- -Witam- -Zapraszam na moj Quest- -Link w sygnaturce-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 4:18 pm
Dabster Lachosz_Targosz M-Teen *wraca spowrotem bo usłyszała głosy* eek no fajnie ktoś jest ^^ witam witam *podaje dłoń każdemu* Marta jestem tzw. M-Teen ^^ foto macie w galerii jeśli chcecie coś wiedziec pytajcie ^^ -A no witaj- -Głosy od dawna je slyszysz?- -Ja chce wiedzieć- -Gdzie mieszkasz- -Nr fonu- -MAsz chłopaka- a jesli nie ma chlopaka to juz ma 1 kandydata - ninja - - No BA-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 4:20 pm
Witka...
A was tu jeszcze niewidziałem... eek stare
Ej Jo FAlcone biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 4:22 pm
herubinek Witka... A was tu jeszcze niewidziałem... eek stare Ej Jo FAlcone biggrin Witam ..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 4:22 pm
herubinek Witka... A was tu jeszcze niewidziałem... eek stare Ej Jo FAlcone biggrin -Siema- -Bumpnijcie w Quescie- -Prosze- whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 4:25 pm
herubinek Witka... A was tu jeszcze niewidziałem... eek stare Ej Jo FAlcone biggrin bo mialem drobna przerwe mow mi dabster
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 4:32 pm
Dabster herubinek Witka... A was tu jeszcze niewidziałem... eek stare Ej Jo FAlcone biggrin bo mialem drobna przerwe mow mi dabster Ok spoko... Ja lece wpadłęm tylko przywitać... Nara i lepiej idźcie spać nie siedźcie po nocach bo wam gały na wierzch wyjdą xd xp eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 4:33 pm
sorx za moja nieobecnosc... no hmmm nie mam chłopaka ale mam juz 3 kandydata razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 4:34 pm
herubinek Dabster herubinek Witka... A was tu jeszcze niewidziałem... eek stare Ej Jo FAlcone biggrin bo mialem drobna przerwe mow mi dabster Ok spoko... Ja lece wpadłęm tylko przywitać... Nara i lepiej idźcie spać nie siedźcie po nocach bo wam gały na wierzch wyjdą xd xp eek dzieki za rade (a z tymi galami to z wlasnego doswiadczenia??) Narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 4:35 pm
M-Teen sorx za moja nieobecnosc... no hmmm nie mam chłopaka ale mam juz 3 kandydata razz to widze ze jestes popularna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 4:35 pm
herubinek Dabster herubinek Witka... A was tu jeszcze niewidziałem... eek stare Ej Jo FAlcone biggrin bo mialem drobna przerwe mow mi dabster Ok spoko... Ja lece wpadłęm tylko przywitać... Nara i lepiej idźcie spać nie siedźcie po nocach bo wam gały na wierzch wyjdą xd xp eek -n- -a- -r- -a- -z- -i- -e- -Jakie oczy- eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|