|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:50 pm
Kukus Sane_chan Dziekuje redface Ah Kukus tak sie lubisz chwalic biggrin heart pytanie... cóż wart diament jeśli pochwalić się nim nie możesz? heart Kukus nie sadzilam ze z ciebie taki romantyk wink biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:51 pm
Melania Moon Kukus Sane_chan Dziekuje redface Ah Kukus tak sie lubisz chwalic biggrin heart pytanie... cóż wart diament jeśli pochwalić się nim nie możesz? heart Kukus nie sadzilam ze z ciebie taki romantyk wink biggrin ja tesh xd papusie Sei
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:52 pm
Prinee Vykk Prinee Vykk tym planuje wybrac sie do kina..tylko nie wiem zbytnio na co warto isc..moze ktos mi cos doradzi?? moze na Iniemamocni ??? biggrin heheheheh mam pytanko a warto?? aha dodam ze nie ide sam razz ie wiem nie ogladam takich bajek biggrin jak diziesz z dziewczyna to mzoesz isc na teksanska masakre pila mechaniczna biggrin jusz ogladalismy razz nawet fasjne ale malo straszne podobalo mi sie jak wzieli ta autostopowiczke razz mam wejsciowki na dowolny seans do silver screena ale musze wykorzystac do konca roku a nie wiem zbytnio na co warto sie wybrac dlatego pytam pozatym nie graja Tksanskiej masakty w silverze...zastanawialaem sie nad immortal ale francuzi maja inne wyczucie realiow niz my aczkolwiek bardzo mi sie podobaly Purpurowe rzeki i Aniolowie Apokalipsy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:53 pm
Melania Moon Kukus Sane_chan Dziekuje redface Ah Kukus tak sie lubisz chwalic biggrin heart pytanie... cóż wart diament jeśli pochwalić się nim nie możesz? heart Kukus nie sadzilam ze z ciebie taki romantyk wink biggrin wydaje ci się... ja nie jestem romantyk... ja po prostu uważąm, że piękne samochody, motocykle, bizuteria i kobiety to coś co należy nosić z dumą i chwalić się że się to ma... bo po co mi nawet najpiękniejsza dziewczyna skoro miałaby siedzieć w domu i być tylko dla mego oka... a ja lubię wpędzać w komplexy innych pięknem, rozumem i ogniem moich kobiet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:54 pm
Kukus Sane_chan Dziekuje redface Ah Kukus tak sie lubisz chwalic biggrin heart pytanie... cóż wart diament jeśli pochwalić się nim nie możesz? heart no ale co poprzytulamy sie za tydzien ja uciekam bo brat mnie goni głupek jeden .... ! Rodzice go rozpieszczają ! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:54 pm
ja to widzialam z kumpela bylam w kinie i nawet fajne bylo^^ i na immortal tesh poojde ^^ bom ciekawa jestem ^^ ok tesh ide ^^" dobranoc wam 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:56 pm
Vykk Prinee Vykk Prinee Vykk tym planuje wybrac sie do kina..tylko nie wiem zbytnio na co warto isc..moze ktos mi cos doradzi?? moze na Iniemamocni ??? biggrin heheheheh mam pytanko a warto?? aha dodam ze nie ide sam razz ie wiem nie ogladam takich bajek biggrin jak diziesz z dziewczyna to mzoesz isc na teksanska masakre pila mechaniczna biggrin jusz ogladalismy razz nawet fasjne ale malo straszne podobalo mi sie jak wzieli ta autostopowiczke razz mam wejsciowki na dowolny seans do silver screena ale musze wykorzystac do konca roku a nie wiem zbytnio na co warto sie wybrac dlatego pytam pozatym nie graja Tksanskiej masakty w silverze...zastanawialaem sie nad immortal ale francuzi maja inne wyczucie realiow niz my aczkolwiek bardzo mi sie podobaly Purpurowe rzeki i Aniolowie Apokalipsy XD no film byl naprawde dobry smile podobal mi sie moment jak przyczepili tego faceta na lotnisku do sciany biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:59 pm
Miss_Karina ja to widzialam z kumpela bylam w kinie i nawet fajne bylo^^ i na immortal tesh poojde ^^ bom ciekawa jestem ^^ ok tesh ide ^^" dobranoc wam 4laugh papap
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:00 pm
Sane_chan Kukus Sane_chan Dziekuje redface Ah Kukus tak sie lubisz chwalic biggrin heart pytanie... cóż wart diament jeśli pochwalić się nim nie możesz? heart no ale co poprzytulamy sie za tydzien ja uciekam bo brat mnie goni głupek jeden .... ! Rodzice go rozpieszczają ! scream rozumiem cie wink papapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:01 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:01 pm
polecam tez rybki z ferajny bardzo smieszne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:02 pm
Miss_Karina ja to widzialam z kumpela bylam w kinie i nawet fajne bylo^^ i na immortal tesh poojde ^^ bom ciekawa jestem ^^ ok tesh ide ^^" dobranoc wam 4laugh papa i dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:03 pm