|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:42 pm
[quote="Sane_chan" to jaA to moja fotka kochane skarby... Kukus mnie meczy i meczy wiec daje :*bo chcę się tobą pochwalić, bejbe heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:42 pm
Miss_Karina Sei- jush go przeganiam teraz juz go nie ma xd ups...spadl na podziemia wink *Wychyla łebek*Nyu eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:43 pm
Melania Moon a niedlugo choc nie wiem kidy ma byc resident evil2 heart xd widzialem juz troche schrzanili fabule nie zgadza sie z gra i ze tak ujme Nemesis jest uczuciowy!!to jest niewybaczalne...wiecej nie powiem razz ogolnie film nie najgorszy ale spodziewalem sie czegos wiecej razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:45 pm
Miss_Karina Sane_chan  A to moja fotka kochane skarby... Kukus mnie meczy i meczy wiec daje :* jej Sane śliczna jestes whee Sei- jush go przeganiam teraz juz go nie ma xd ups...spadl na podziemia wink Dziekuje redface Ah Kukus tak sie lubisz chwalic biggrin heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:45 pm
Sayokun O.o on mi wygląda na admiona gai eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:46 pm
Vykk Melania Moon a niedlugo choc nie wiem kidy ma byc resident evil2 heart xd widzialem juz troche schrzanili fabule nie zgadza sie z gra i ze tak ujme Nemesis jest uczuciowy!!to jest niewybaczalne...wiecej nie powiem razz ogolnie film nie najgorszy ale spodziewalem sie czegos wiecej razz no bo w sumie nie ma jak gra w 1 gralam ale o 2 slyszalam ze fajniejsza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:47 pm
Vykk Prinee Vykk tym planuje wybrac sie do kina..tylko nie wiem zbytnio na co warto isc..moze ktos mi cos doradzi?? moze na Iniemamocni ??? biggrin heheheheh mam pytanko a warto?? aha dodam ze nie ide sam razz ie wiem nie ogladam takich bajek biggrin jak diziesz z dziewczyna to mzoesz isc na teksanska masakre pila mechaniczna biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun O.o on mi wygląda na admiona gai tak? to raczej byl nieprzytomny nic nie bedzie pamietal whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Sayokun O.o on mi wygląda na admiona gai tak? to raczej byl nieprzytomny nic nie bedzie pamietal whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sane_chan Dziekuje redface Ah Kukus tak sie lubisz chwalic biggrin heart pytanie... cóż wart diament jeśli pochwalić się nim nie możesz? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:48 pm
Melania Moon Vykk Melania Moon a niedlugo choc nie wiem kidy ma byc resident evil2 heart xd widzialem juz troche schrzanili fabule nie zgadza sie z gra i ze tak ujme Nemesis jest uczuciowy!!to jest niewybaczalne...wiecej nie powiem razz ogolnie film nie najgorszy ale spodziewalem sie czegos wiecej razz no bo w sumie nie ma jak gra w 1 gralam ale o 2 slyszalam ze fajniejszaja mialem tylko przyjemnosc dawno ale to dawno temu w 1 a jakos pol roku temu dostalem do lapek RE3:Nemesis i tez bylo super... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:48 pm
Sei chan Miss_Karina Sayokun O.o on mi wygląda na admiona gai tak? to raczej byl nieprzytomny nic nie bedzie pamietal whee whee a jak on tam skrecil kark i bedzie nas nawiedzal gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:49 pm
Melania Moon a jak on tam skrecil kark i bedzie nas nawiedzal gonk zdarza się... nie mi... ale się zdarza wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:50 pm
Melania Moon Sei chan Miss_Karina Sayokun O.o on mi wygląda na admiona gai tak? to raczej byl nieprzytomny nic nie bedzie pamietal whee whee a jak on tam skrecil kark i bedzie nas nawiedzal gonk spokojnie... na pewno trafil na goore materacy na dole whee tam jest przeciez piwnica xd Vykk- nie gralam ani razu w RE i w zadna z gier sweatdrop od dosc dawna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|