|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:36 pm
o żesz... właśnie mnie coś uderzyło jak dechą przez łeb... Dest jest kobietą z brodą gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:37 pm
Kukus Sane_chan No licze na jakieś nowe znajomośći... biggrin tyle mi opowiadałeś o swoich znajomych, ciekawie będzie się z nimi pobawić i z tobą zabawić wink nie licz jedynie na rozmowę o hostorii Polski, polityce i sztuce z Destem... on w zasadzie nie wiem o czym gada... coś na pewno gada... ale nie wiem nigdy o czym blaugh Wole rozmawiać z Tobą poczku heart wink hihi :* ... co tam dest jakiś ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:37 pm
Sei chan Miss_Karina Sei chan *Wywala dalej rzeczy z pod kanapy* Łup!!*Odwraca się by zobaczyć co wyrzuciłą* eek eek tylko nie waz mi go dotykac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:38 pm
Melania Moon Vykk planuje wybrac sie do kina..tylko nie wiem zbytnio na co warto isc..moze ktos mi cos doradzi?? obcy kontra predator biggrin ogladalem na kompie i szczerze mowiac filmik nie najgorszy ale dobila mnie ostatnia sekwencja na 30sekund przed nmapisami koncowymi..nie bede mowil o co chodzi bo zepsuje cala zabawe tym conie ogladali...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus o żesz... właśnie mnie coś uderzyło jak dechą przez łeb... Dest jest kobietą z brodą gonk jaka broda?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Sei chan Miss_Karina Sei chan *Wywala dalej rzeczy z pod kanapy* Łup!!*Odwraca się by zobaczyć co wyrzuciłą* eek eek tylko nie waz mi go dotykac xd eek *Chowa się za Kari*On jest feee crying boję się crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:39 pm
a niedlugo choc nie wiem kidy ma byc resident evil2 heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dest Kukus o żesz... właśnie mnie coś uderzyło jak dechą przez łeb... Dest jest kobietą z brodą gonk jaka broda? ogoliłaś się? a trawniczek przystrzygłaś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 A to moja fotka kochane skarby... Kukus mnie meczy i meczy wiec daje :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:40 pm
Prinee Vykk tym planuje wybrac sie do kina..tylko nie wiem zbytnio na co warto isc..moze ktos mi cos doradzi?? moze na Iniemamocni ??? biggrin heheheheh mam pytanko a warto?? aha dodam ze nie ide sam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:41 pm
Kukus dest Kukus o żesz... właśnie mnie coś uderzyło jak dechą przez łeb... Dest jest kobietą z brodą gonk jaka broda? ogoliłaś się? a trawniczek przystrzygłaś? a co zes myslal razz wkocnu dostalem maszynke razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:41 pm
Sane_chan  A to moja fotka kochane skarby... Kukus mnie meczy i meczy wiec daje :* jej Sane śliczna jestes whee Sei- jush go przeganiam teraz juz go nie ma xd ups...spadl na podziemia wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:42 pm
Sane_chan  A to moja fotka kochane skarby... Kukus mnie meczy i meczy wiec daje :* zdjatko ladne smile ale tylko tak wtrace ze zdjecia umieszcza sie w galerii wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:42 pm
Sei chan Miss_Karina Sei chan Miss_Karina Sei chan *Wywala dalej rzeczy z pod kanapy* Łup!!*Odwraca się by zobaczyć co wyrzuciłą* eek eek tylko nie waz mi go dotykac xd eek *Chowa się za Kari*On jest feee crying boję się crying O.o on mi wygląda na admiona gai
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|