|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:29 pm
Kukus Vykk tylko nie mecz zbytnio bobrera i nie namawiaj nieletnich do nieprzyzwoitych rzeczy... razz jeszcze nie ma 22 razz Sane jest ode mnie o cały 1 [słownie: jeden] dzień młodsza... nieletnie to ona zdecydowanie nie jest... ale czekam aż się pochwali swoją buźką, kurde oki sorry moj blad razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Melania Moon hmmm oglada ktos moze teraz na TVN kod merkury? smile nom calkiem fajny ale tak mam podzielna uwage ze robiw kilka rzeczy na raz a potem ogladam "w sieci zla" to dopiero odjechany filmik XD juz widzialam fajny filmik xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Wywala dalej rzeczy z pod kanapy* Łup!!*Odwraca się by zobaczyć co wyrzuciłą* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:30 pm
Melania Moon Vykk Melania Moon hmmm oglada ktos moze teraz na TVN kod merkury? smile nom calkiem fajny ale tak mam podzielna uwage ze robiw kilka rzeczy na raz a potem ogladam "w sieci zla" to dopiero odjechany filmik XD juz widzialam fajny filmik xd a ja czekam na sztuczna inteligencje biggrin jutro leci smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:31 pm
Sei chan *Wywala dalej rzeczy z pod kanapy* Łup!!*Odwraca się by zobaczyć co wyrzuciłą* eek Sei lepiej nie patrz, a teraz trzeba cos z tym zrobic*zerka na komiek* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Sane_chan No myśle, że za jakiś tydzień dwa sie pojawie u ciebie słodki Pączku:* Moja słodka co :> hihi MM a balecik jaki będzie kameralny redface czy bardziej Towarzyski ?? Tanczyć nie umiem ale z checią coś zaprezentuje z tobą biggrin Tylko przeraza mnie to, że wyglodniali jestescie biggrin Ale poradze sobie wkoncu nie sama będe biggrin Mój ty Rogaliku z Kremem... a co ty taka się zrobiłaś pruderyjna? a sama nie będziesz, trochę się bydła na tę org...imprezę zaprosi blaugh a teraz to zgłodniałem przez te nasze czułości rodem z cukierni zarogiemNo licze na jakieś nowe znajomośći... biggrin tyle mi opowiadałeś o swoich znajomych, ciekawie będzie się z nimi pobawić i z tobą zabawić wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon Vykk Melania Moon hmmm oglada ktos moze teraz na TVN kod merkury? smile nom calkiem fajny ale tak mam podzielna uwage ze robiw kilka rzeczy na raz a potem ogladam "w sieci zla" to dopiero odjechany filmik XD juz widzialam fajny filmik xd nomXD ale tak mi sie spodobal ze warto go jeszcze raz obejrzec XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon Sei chan *Wywala dalej rzeczy z pod kanapy* Łup!!*Odwraca się by zobaczyć co wyrzuciłą* eek Sei lepiej nie patrz, a teraz trzeba cos z tym zrobic*zerka na komiek* xd *Zasłania oczy łapkami*A co to jest??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee Melania Moon Vykk Melania Moon hmmm oglada ktos moze teraz na TVN kod merkury? smile nom calkiem fajny ale tak mam podzielna uwage ze robiw kilka rzeczy na raz a potem ogladam "w sieci zla" to dopiero odjechany filmik XD juz widzialam fajny filmik xd a ja czekam na sztuczna inteligencje biggrin jutro leci smile super filmik, polecam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:33 pm
Prinee Melania Moon Vykk Melania Moon hmmm oglada ktos moze teraz na TVN kod merkury? smile nom calkiem fajny ale tak mam podzielna uwage ze robiw kilka rzeczy na raz a potem ogladam "w sieci zla" to dopiero odjechany filmik XD juz widzialam fajny filmik xd a ja czekam na sztuczna inteligencje biggrin jutro leci smile tez palnuje obejrzec tylko nie wiem czy nie zapomne przypadkiem...poza tym planuje wybrac sie do kina..tylko nie wiem zbytnio na co warto isc..moze ktos mi cos doradzi??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:35 pm
Sane_chan No licze na jakieś nowe znajomośći... biggrin tyle mi opowiadałeś o swoich znajomych, ciekawie będzie się z nimi pobawić i z tobą zabawić wink nie licz jedynie na rozmowę o hostorii Polski, polityce i sztuce z Destem... on w zasadzie nie wiem o czym gada... coś na pewno gada... ale nie wiem nigdy o czym blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan *Wywala dalej rzeczy z pod kanapy* Łup!!*Odwraca się by zobaczyć co wyrzuciłą* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Sei chan *Wywala dalej rzeczy z pod kanapy* Łup!!*Odwraca się by zobaczyć co wyrzuciłą* eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:36 pm
Vykk Prinee Melania Moon Vykk Melania Moon hmmm oglada ktos moze teraz na TVN kod merkury? smile nom calkiem fajny ale tak mam podzielna uwage ze robiw kilka rzeczy na raz a potem ogladam "w sieci zla" to dopiero odjechany filmik XD juz widzialam fajny filmik xd a ja czekam na sztuczna inteligencje biggrin jutro leci smile tez palnuje obejrzec tylko nie wiem czy nie zapomne przypadkiem...poza tym planuje wybrac sie do kina..tylko nie wiem zbytnio na co warto isc..moze ktos mi cos doradzi?? obcy kontra predator biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:36 pm
Vykk Prinee Melania Moon Vykk Melania Moon hmmm oglada ktos moze teraz na TVN kod merkury? smile nom calkiem fajny ale tak mam podzielna uwage ze robiw kilka rzeczy na raz a potem ogladam "w sieci zla" to dopiero odjechany filmik XD juz widzialam fajny filmik xd a ja czekam na sztuczna inteligencje biggrin jutro leci smile tez palnuje obejrzec tylko nie wiem czy nie zapomne przypadkiem...poza tym planuje wybrac sie do kina..tylko nie wiem zbytnio na co warto isc..moze ktos mi cos doradzi?? moze na Iniemamocni ??? biggrin heheheheh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|