|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:12 pm
Prinee Miss_Karina Melania Moon Czarny BeeWolf bla, bla, bla,bla, bla to my bla, bla,bla. eek To ty jesteś facetem? *tarza sie po podlodze ze smiechu* xd
Prine- jak tam fotka? ^^w porzadku ale sie zastanawiam czy dac ja tutaj ^^ niet... do galerii naszej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cześć Kochanie 4laugh heart co słuchać ... A on maltretuje chomiśka ..! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Delein Kukus Delein Znam jedną Destkę...ale tak serio serio XP my też... mieliśmy nim/nią/tym czymś wygniatać kręgi w polu kukurydzy... ale nam kukurydzę zasunęli z pola Eee...nie, to ja na pewno znam inną ^^' A naszej Destki nie znasz :] jest jedyna i orginalna i super by się nią kukurydze gniottło biggrin ale pole zasuneli ;( urosnie w przyszym roku chyba ze z przemasem je popsujemy razz tak jak te tulipany razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:13 pm
BeeWolf Delein Kukus Delein Znam jedną Destkę...ale tak serio serio XP my też... mieliśmy nim/nią/tym czymś wygniatać kręgi w polu kukurydzy... ale nam kukurydzę zasunęli z pola Eee...nie, to ja na pewno znam inną ^^' A naszej Destki nie znasz :] jest jedyna i orginalna i super by się nią kukurydze gniottło biggrin ale pole zasuneli ;( Następnym razem na pewno się uda...mało to pól jest... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:13 pm
Sane_chan Cześć Kochanie 4laugh heart co słuchać ... A on maltretuje chomiśka ..! crying kto ci maltretuje bobra i jak się z tym czujesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:15 pm
Delein BeeWolf A naszej Destki nie znasz :] jest jedyna i orginalna i super by się nią kukurydze gniottło biggrin ale pole zasuneli ;( Następnym razem na pewno się uda...mało to pól jest... blaugh ale to pole jest jedyne w swoim rodzaju... poza tym nie chce nam się dymać po pijaku szukać pól, a to mamy za oknem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:15 pm
Sei chan BeeWolf Sei no co naprawde bardzo ładna piłka wink No ładna piłeczka xd No nawet 3 piłeczki ... A jakie maja zawory bezpieczestwa ummm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:16 pm
*Zaczyna wywalac wszystko z pod kanapy*Nyu^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:17 pm
BeeWolf Sei chan BeeWolf Sei no co naprawde bardzo ładna piłka wink No ładna piłeczka xd No nawet 3 piłeczki ... A jakie maja zawory bezpieczestwa ummm xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Sane_chan Cześć Kochanie 4laugh heart co słuchać ... A on maltretuje chomiśka ..! crying kto ci maltretuje bobra i jak się z tym czujesz? moze ze mna jest nie tak ale bobr i chomik to chyba nie jedno i to samo razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan *Zaczyna wywalac wszystko z pod kanapy*Nyu^_^ Sei lepiej nie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sane, najważniejsze pytanie brzmi... kiedy twoja słodka dupencja pojawi się na naszym baleciku u Bee lub Przemsa? potrzeba na,m jakiejś rozrywki, np. tańca na stole, miłej odmiany czy coś w ten deseń... bo jesteśmy wygłodniali jak cholera, by się coś wrzuciło na ruszt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:18 pm
ok moje zdjecie jest juz w galerii razz milych wstrzasow razz ehhehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:18 pm
Sei chan *Zaczyna wywalac wszystko z pod kanapy*Nyu^_^ jejciu == skad tutaj tyle rzeczy sie schowalo pod kanapa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|