|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:07 pm
Kukus Melania Moon wired_Yuki Labudziak Prinee szczura? razz szczury są obleśne ^^ maja obleśne ogonki ^^ szczury są urodzee.. prawda wired? no , są piękne , moj własnie spi mi na ramieniu heart ja tam wole myszki biggrin a ja wielkie zielone jaszczurki... [czyt. Iguana Iguana] ale mnie nie stać i chilowo nie mam miejsca na terarium w pokoju ja to bym chciala jakiegos pajaka biggrin ale sily wyzsze(mama) nie pozwala sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:07 pm
Melania Moon Czarny BeeWolf bla, bla, bla,bla, bla to my bla, bla,bla. eek To ty jesteś facetem? *tarza sie po podlodze ze smiechu* xd Nie widać blaugh Kukus i nie zapominaj, że to my mymyslislismy, lenistwo biggrin Pa Zero Sei no co naprawde bardzo ładna piłka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:08 pm
Czarny BeeWolf bla, bla, bla,bla, bla to my bla, bla,bla. eek To ty jesteś facetem? gorzej... to jest moja rodzina... czy to facet można polemizować... raczej kobieta... tak mi się wydaje... ale to jej sprawa... w zasadzie to pooki nie daje komu popadnie to nie jestem zainteresowany za kogo się uważa... póki inni nie uważają jej za ten tego no... lekką w prowadzeniu, ze się tak delikatnie wyrażę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*Wyciąga z szaliczka czerwoną świecącą fiolkę8To kto chce być teraz demonicznym kotkiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobra, ja już lecę, bo mi komp odmawia posłu... bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:09 pm
Melania Moon Czarny BeeWolf bla, bla, bla,bla, bla to my bla, bla,bla. eek To ty jesteś facetem? *tarza sie po podlodze ze smiechu* xd
Prine- jak tam fotka? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak wired_Yuki no tak jest super , ma szarą plamke na kręgosłupie i linie wzdłuz niego , i jest biało szary wiem jak wyglądają szczury XP ja mam chomika (tzn moja siostra ma) .. i własnie sie nim bawie upsss.. spadł..hmm.. czemu on sie nie rusza xd biggrin dead
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Kukus Delein Znam jedną Destkę...ale tak serio serio XP my też... mieliśmy nim/nią/tym czymś wygniatać kręgi w polu kukurydzy... ale nam kukurydzę zasunęli z pola Eee...nie, to ja na pewno znam inną ^^' A naszej Destki nie znasz :] jest jedyna i orginalna i super by się nią kukurydze gniottło biggrin ale pole zasuneli ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee bozee ludzie przeciez szczury maja takie oblesnie ogonki biggrin lepsze sa swinki morskie ^^ niom albo zolwiki wodne heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:10 pm
Miss_Karina Melania Moon Czarny BeeWolf bla, bla, bla,bla, bla to my bla, bla,bla. eek To ty jesteś facetem? *tarza sie po podlodze ze smiechu* xd
Prine- jak tam fotka? ^^w porzadku ale sie zastanawiam czy dac ja tutaj ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarny Dobra, ja już lecę, bo mi komp odmawia posłu... bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... papapapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Sei no co naprawde bardzo ładna piłka wink No ładna piłeczka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki Labudziak wired_Yuki no tak jest super , ma szarą plamke na kręgosłupie i linie wzdłuz niego , i jest biało szary wiem jak wyglądają szczury XP ja mam chomika (tzn moja siostra ma) .. i własnie sie nim bawie upsss.. spadł..hmm.. czemu on sie nie rusza xd biggrin dead nie.. jednak żyje XD .. ehh.. *podrzuca chomikiem* ale fajne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:12 pm
BeeWolf Delein Kukus Delein Znam jedną Destkę...ale tak serio serio XP my też... mieliśmy nim/nią/tym czymś wygniatać kręgi w polu kukurydzy... ale nam kukurydzę zasunęli z pola Eee...nie, to ja na pewno znam inną ^^' A naszej Destki nie znasz :] jest jedyna i orginalna i super by się nią kukurydze gniottło biggrin ale pole zasuneli ;( no bez przesady... pole jest... to kukurydzę ktoś się nie bał i zaj...wziął do domu bez pytania
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:12 pm
Prinee w porzadku ale sie zastanawiam czy dac ja tutaj ^^ jak podejmiesz decyzje to do "Naszej galerii" fotke slij wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|