|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:03 pm
Miss_Karina Sei chan stare Miło byc niezauwarzanym stare Sei ja ogladalam pracki twoje ^^ slicznusie ^^ Mruuu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf bla, bla, bla,bla, bla to my bla, bla,bla. eek To ty jesteś facetem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan stare Miło byc niezauwarzanym stare  To twoje ?:> ładny... ładna piłka ...!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Sei chan stare Miło byc niezauwarzanym stare witaj w klubie -_- *skacze na nich* xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:04 pm
Point.Zer0 No , pora na mnie , żegnam więc wszystkich , cmok dla pań *oprócz Beewolfa sweatdrop ) , ukłon dla facetów i mykam - dobranoc xd papapapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:04 pm
Point.Zer0 No , pora na mnie , żegnam więc wszystkich , cmok dla pań *oprócz Beewolfa sweatdrop ) , ukłon dla facetów i mykam - dobranoc xd papusie Zer0 sad 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:05 pm
Lethiel Labudziak Sei chan stare Miło byc niezauwarzanym stare witaj w klubie -_- *skacze na nich* xd xd xd xd *czuje sie pocieszony *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Delein Znam jedną Destkę...ale tak serio serio XP my też... mieliśmy nim/nią/tym czymś wygniatać kręgi w polu kukurydzy... ale nam kukurydzę zasunęli z pola Eee...nie, to ja na pewno znam inną ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon wired_Yuki Labudziak Prinee szczura? razz szczury są obleśne ^^ maja obleśne ogonki ^^ szczury są urodzee.. prawda wired? no , są piękne , moj własnie spi mi na ramieniu heart ja tam wole myszki biggrin a ja wielkie zielone jaszczurki... [czyt. Iguana Iguana] ale mnie nie stać i chilowo nie mam miejsca na terarium w pokoju
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak wired_Yuki Labudziak Prinee szczura? razz szczury są obleśne ^^ maja obleśne ogonki ^^ szczury są urodzee.. prawda wired? no , są piękne , moj własnie spi mi na ramieniu heart pokażesz mi go kiedyś ^^ *podlizuje sie* a zresztą.. jak będziesz miała PS2 XD / to będe go widywał codziennie biggrin no tak jest super , ma szarą plamke na kręgosłupie i linie wzdłuz niego , i jest biało szary
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:06 pm
BeeWolf Sei chan stare Miło byc niezauwarzanym stare  To twoje ?:> ładny... ładna piłka ...! Hehehe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarny BeeWolf bla, bla, bla,bla, bla to my bla, bla,bla. eek To ty jesteś facetem? *tarza sie po podlodze ze smiechu* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bozee ludzie przeciez szczury maja takie oblesnie ogonki biggrin lepsze sa swinki morskie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:07 pm
Labudziak Lethiel Labudziak Sei chan stare Miło byc niezauwarzanym stare witaj w klubie -_- *skacze na nich* xd xd xd xd *czuje sie pocieszony * yay blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|