|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:59 am
dest BeeWolf dest BeeWolf Po 12 latach znajomosci cie wyczaiłem biggrin  crying crying crying ico teraz bedzie? No jak to co ścagaj Maske maluj usta, Wywalaj gorset biust na wieszch i jesteś, sobą :] HAHAHAHAHA stressed ale wam krew z nosa trysnie xp yyyyyyyyy... ja dziś JESZCZE nie piłem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:59 am
Prinee tylko cos mi sie wydaje ze nie u wszystkich to dziala bo kolezanka nie widze zdjecia tylko jakies haslo musi podac..... ?? Pod obrazkiem masz URL podaj jej ten adres pod obrazkiem i bedzie go widziała :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:00 pm
BeeWolf Point.Zer0 ja widzę tylko że Bee stał się bardziej męski xd xd stressed ... Kokazać ci jaka mam KLATE blaugh Bee... ty mała dziwencjo... już zakładaj tę koszulkę spowrotem... ile razy ci będę powtarzać, przynajmniej pytaj kolegę o imię zanim mu się oddasz... nie baw się z tę, no... yyyyyyy... jak ona miała?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:00 pm
Prinee Miss_Karina Point.Zer0 ja widzę tylko że Bee stał się bardziej męski xd ja tego ni zauwazam whee stal sie bardziej...eeee.....kobiecy sweatdrop whee xd surprised Prinee-ni ma za co whee tylko cos mi sie wydaje ze nie u wszystkich to dziala bo kolezanka nie widze zdjecia tylko jakies haslo musi podac..... ?? pod zdjeciem masz cos takiego jak url, img, i cos tam jeszcze zapodaj jej to url chyba ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:01 pm
stare Miło byc niezauwarzanym stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarny Zacząłeś brać lekcje? biggrin A swoją drogą - czy to miało znaczyć, że faceci nie potrafią? stare Nie mam słodszy głos.... A męrzczyźni potrafia wkoncu to my wymyśliliśmy spiewanie biggrin Tak jak i koło i Ogień biggrin xp Quote: Znam jedną Destkę...ale tak serio serio XP SErio Deli-chan !?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Prinee tylko cos mi sie wydaje ze nie u wszystkich to dziala bo kolezanka nie widze zdjecia tylko jakies haslo musi podac..... ?? Pod obrazkiem masz URL podaj jej ten adres pod obrazkiem i bedzie go widziała :] noo..... juz jest okey smile dzieki smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Prinee szczura? razz szczury są obleśne ^^ maja obleśne ogonki ^^ szczury są urodzee.. prawda wired? no , są piękne , moj własnie spi mi na ramieniu heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan stare Miło byc niezauwarzanym stare witaj w klubie -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:02 pm
Delein Kukus dest BeeWolf 20:367 beewolf (beewolf@tlen.pl)  20:36:23 beewolf (beewolf@tlen.pl) chciał byś tak ? 20:36:43 +Pastor+@tlen.pl (dest-dest@tlen.pl) jesli bylbym facetem No i się wydało ...! Dest nie jest FACETEM :} cii a mialo byc tak pieknie sweatdrop Destka... jesteś moim idolem... ale tylko na dzisiejszy wiecz�r... no może jeszcze na jutrzejszy poranek Znam jedną Destkę...ale tak serio serio XP my też... mieliśmy nim/nią/tym czymś wygniatać kręgi w polu kukurydzy... ale nam kukurydzę zasunęli z pola
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan stare Miło byc niezauwarzanym stare Sei ja ogladalam pracki twoje ^^ slicznusie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
No , pora na mnie , żegnam więc wszystkich , cmok dla pań *oprócz Beewolfa sweatdrop ) , ukłon dla facetów i mykam - dobranoc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 12:03 pm
wired_Yuki Labudziak Prinee szczura? razz szczury są obleśne ^^ maja obleśne ogonki ^^ szczury są urodzee.. prawda wired? no , są piękne , moj własnie spi mi na ramieniu heart ja tam wole myszki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki Labudziak Prinee szczura? razz szczury są obleśne ^^ maja obleśne ogonki ^^ szczury są urodzee.. prawda wired? no , są piękne , moj własnie spi mi na ramieniu heart pokażesz mi go kiedyś ^^ *podlizuje sie* a zresztą.. jak będziesz miała PS2 XD / to będe go widywał codziennie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Czarny Zacząłeś brać lekcje? biggrin A swoją drogą - czy to miało znaczyć, że faceci nie potrafią? stare Nie mam słodszy głos.... A męrzczyźni potrafia wkoncu to my wymyśliliśmy spiewanie biggrin Tak jak i koło i Ogień biggrin xp Quote: Znam jedną Destkę...ale tak serio serio XP SErio Deli-chan !? i biustonosz typu push-up...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|