|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:49 am
*przygląda się uważnie BeeWolfowi* Hmm... Albo mi się zdaje, albo coś jest nie tak... ... ... ... ... ... gonk Już wiem! Nie masz sygnaturki! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dest BeeWolf Po 12 latach znajomosci cie wyczaiłem biggrin  crying crying crying ico teraz bedzie? No jak to co ścagaj Maske maluj usta, Wywalaj gorset biust na wieszch i jesteś, sobą :] HAHAHAHAHA stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 cirilla-chan lece panienki i panowei... pa Na Razie Cirilla * A właśnie Karina , to się kot nazywało xd Ja tam nie znam , tu formy życia oprócz ludzi wygladają tak samo sweatdrop sweatdrop ahaa.... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:50 am
Czarny *przygląda się uważnie BeeWolfowi* Hmm... Albo mi się zdaje, albo coś jest nie tak... ... ... ... ... ... gonk Już wiem! Nie masz sygnaturki! xp Miło, że zauwarzyłeś ale to nie to Zgaduj dalej biggrin whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:51 am
dest crying crying crying ico teraz bedzie? ninja ..*tajniasty skok na alienka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:52 am
BeeWolf Czarny *przygląda się uważnie BeeWolfowi* Hmm... Albo mi się zdaje, albo coś jest nie tak... ... ... ... ... ... gonk Już wiem! Nie masz sygnaturki! xp Miło, że zauwarzyłeś ale to nie to Zgaduj dalej biggrin whee ja widzę tylko że Bee stał się bardziej męski xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel dest crying crying crying ico teraz bedzie? ninja ..*tajniasty skok na alienka* Ty na niego nie skacz tylko pomuż mu jego kobiecoś wydobyćna światło dzienne :] on taki zamknienty w sobie jest !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jupi! Do wszystkich tych którzy mają avatarkowego glitcha - wylogowac się, zalogować, zmienić wygląd (można po prostu zdjąć itemek i włożyć go na nowo) i zapisać ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Rynn the Vampire Kari, tylko ciuchy zmieniałam gonk O.o ups.... cos gaia (jak zwykle,heh...) szwankuje xp Prinee- ze strony prosciutko xd to b. duze ulatwienie wink ha! zalogowalam sie razz dzieki za adres *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:53 am
BeeWolf Czarny *przygląda się uważnie BeeWolfowi* Hmm... Albo mi się zdaje, albo coś jest nie tak... ... ... ... ... ... gonk Już wiem! Nie masz sygnaturki! xp Miło, że zauwarzyłeś ale to nie to Zgaduj dalej biggrin whee stressed Kurcze, trzymasz mnie w niepewności... Zmieniłeś fryzurę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:53 am
BeeWolf dest BeeWolf Po 12 latach znajomosci cie wyczaiłem biggrin  crying crying crying ico teraz bedzie? No jak to co ścagaj Maske maluj usta, Wywalaj gorset biust na wieszch i jesteś, sobą :] HAHAHAHAHA stressed ale wam krew z nosa trysnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|