|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:42 am
no i mi zniknął avatarek...zachciało mi się go zmieniać :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee M-Teen *wysyla sygnaly dymne w postaci seansu w tv* ehe mnie tydzien wystarczal po szpitalu myslalam ze umre z nudów u ciotki O_o czuje twój ból razz ale przynajmnie nie musisz gebry Freyki ogladac - ha dzisiaj maty nie mieliśmy *skacze w góre* oki ide łowic *wyłacza sie telewizor z odbiciem M-Teen* Ja tam lubie Frey czepiasz sie jej razz pomyl o tej wiedzmie Kudali nienawidze jej ostatnio musialam ja przepraszac ciekawe za co ! razz i tak ja mialam racje ha ja kocham kudale przy frej .. ja tej kobiety nie nawidze.. ughhh jst tak złosliwa i wogóle wrrrrr xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf 20:367 beewolf (beewolf@tlen.pl)  20:36:23 beewolf (beewolf@tlen.pl) chciał byś tak ? 20:36:43 +Pastor+@tlen.pl (dest-dest@tlen.pl) jesli bylbym facetem No i się wydało ...! Dest nie jest FACETEM :} cii a mialo byc tak pieknie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:44 am
dest BeeWolf 20:367 beewolf (beewolf@tlen.pl)  20:36:23 beewolf (beewolf@tlen.pl) chciał byś tak ? 20:36:43 +Pastor+@tlen.pl (dest-dest@tlen.pl) jesli bylbym facetem No i się wydało ...! Dest nie jest FACETEM :} cii a mialo byc tak pieknie sweatdrop stressed sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:44 am
Point.Zer0 Ta postać zaczyna być nudna *zeskakuje z kolan Kariny i przekształca się w oryginalną postać* Już lepiej xd *siada koło Kariny* dziękuje za " opiekę * cmok w policzek* xd redface nie ma za co whee O.o szczurem byles? a moowiles ze kotem xd a co tam...lubie szczury xd Prinee moze www.photobucket.com ? Rynn- zmieniasz postac? O.o a taka ladna byla o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:45 am
M-Teen Prinee M-Teen *wysyla sygnaly dymne w postaci seansu w tv* ehe mnie tydzien wystarczal po szpitalu myslalam ze umre z nudów u ciotki O_o czuje twój ból razz ale przynajmnie nie musisz gebry Freyki ogladac - ha dzisiaj maty nie mieliśmy *skacze w góre* oki ide łowic *wyłacza sie telewizor z odbiciem M-Teen* Ja tam lubie Frey czepiasz sie jej razz pomyl o tej wiedzmie Kudali nienawidze jej ostatnio musialam ja przepraszac ciekawe za co ! razz i tak ja mialam racje ha ja kocham kudale przy frej .. ja tej kobiety nie nawidze.. ughhh jst tak złosliwa i wogóle wrrrrr xp Ciii..... no co ty mowisz stressed Kudale kochasZ?! boze..... idz mi razz ona nawet nie ma wlasnego zdania doslownie z niej jest taki prosiak ze szpara w zebach !!! nie moge na nia patrzec !!! jeszcze do mnie ostatnio ze zamiast z wody to bede odpowiada z uzupelniania wzorow i ze wzrorow strukturalnych ! WREDOTA !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
lece panienki i panowei... pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dest BeeWolf 20:367 beewolf (beewolf@tlen.pl)  20:36:23 beewolf (beewolf@tlen.pl) chciał byś tak ? 20:36:43 +Pastor+@tlen.pl (dest-dest@tlen.pl) jesli bylbym facetem No i się wydało ...! Dest nie jest FACETEM :} cii a mialo byc tak pieknie sweatdrop Po 12 latach znajomosci cie wyczaiłem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee szczura? razz szczury są obleśne ^^ maja obleśne ogonki ^^ szczury są urodzee.. prawda wired?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:46 am
Kari, tylko ciuchy zmieniałam gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Point.Zer0 Ta postać zaczyna być nudna *zeskakuje z kolan Kariny i przekształca się w oryginalną postać* Już lepiej xd *siada koło Kariny* dziękuje za " opiekę * cmok w policzek* xd redface nie ma za co whee O.o szczurem byles? a moowiles ze kotem xd a co tam...lubie szczury xd Prinee moze www.photobucket.com ? Rynn- zmieniasz postac? O.o a taka ladna byla o.O taa.... po angielsku gonk to widze ze sie zarejestruje..... a to sie wrzuca zdjecia ze strony czy trzeba miec program?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cirilla-chan lece panienki i panowei... pa Na Razie Cirilla * A właśnie Karina , to się kot nazywało xd Ja tam nie znam , tu formy życia oprócz ludzi wygladają tak samo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:47 am
BeeWolf dest BeeWolf 20:367 beewolf (beewolf@tlen.pl)  20:36:23 beewolf (beewolf@tlen.pl) chciał byś tak ? 20:36:43 +Pastor+@tlen.pl (dest-dest@tlen.pl) jesli bylbym facetem No i się wydało ...! Dest nie jest FACETEM :} cii a mialo byc tak pieknie sweatdrop Po 12 latach znajomosci cie wyczaiłem biggrin  crying crying crying ico teraz bedzie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:48 am
Rynn the Vampire Kari, tylko ciuchy zmieniałam gonk O.o ups.... cos gaia (jak zwykle,heh...) szwankuje xp Prinee- ze strony prosciutko xd to b. duze ulatwienie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|