|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:23 am
M-Teen Witaj M-Karina ^^ , Ja-Yosei, Delisa, Leth, Pirnee, Sayo, Chriss , Point.zer0, mealni moon i Fifi 4laugh *wkłada rece pod glowe* wink gonk a ja!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:24 am
M-Teen Witaj M-Karina ^^ , Ja-Yosei, Delisa, Leth, Pirnee, Sayo, Chriss , Point.zer0, mealni moon i Fifi 4laugh *wkłada rece pod glowe* wink wityaj i dobranoc *sciska i juz jej nie ma*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun jaki sęs życia jak się lethiel mnie boi... gonk 'skacze do lodowatej wody' ech... stare *skacze za nim* 'dotyka w locie czubkiem palca wody' xp brrr zimna gonk 'wysakuje łapiąc do drodze lethiel' xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:25 am
Ej izuś wiesz ze dudek wymyślił nowa zabawe.. udaja jajka i śpiewaja: jestem ziom jajko i mam wielkie czoło' buhahahaha posikałabys sie gdybys ichw idziała nah nah ^^
*wstaje z kanapy, przklada wedke przez ramie, bierze przynete do kieszeni* łokiej nińki ide łowic, ale dalje bede was obserowac przez.. "grzebie w kiszenie" WTF gdzie to jest!? *wyciaga z trudem lornetke* ha! bede was widziec przez to nah nah ^^
*wychodiz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:26 am
Sayokun Lethiel Sayokun jaki sęs życia jak się lethiel mnie boi... gonk 'skacze do lodowatej wody' ech... stare *skacze za nim* 'dotyka w locie czubkiem palca wody' xp brrr zimna gonk 'wysakuje łapiąc do drodze lethiel' xd *przytuula* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:27 am
Rynncia 4laugh nie odzywalas siem O.o whee a teraz jestes!!! xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:27 am
M-Teen Ej izuś wiesz ze dudek wymyślił nowa zabawe.. udaja jajka i śpiewaja: jestem ziom jajko i mam wielkie czoło' buhahahaha posikałabys sie gdybys ichw idziała nah nah ^^ *wstaje z kanapy, przklada wedke przez ramie, bierze przynete do kieszeni* łokiej nińki ide łowic, ale dalje bede was obserowac przez.. "grzebie w kiszenie" WTF gdzie to jest!? *wyciaga z trudem lornetke* ha! bede was widziec przez to nah nah ^^ *wychodiz* On jest głupi to w jego stylu razz A ja nie moglam tego zobaczyc bo jestem choraaa gonk gonk ja chce do szkoły... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:28 am
Prinee On jest głupi to w jego stylu razz A ja nie moglam tego zobaczyc bo jestem choraaa gonk gonk ja chce do szkoły... razz Chyba naprawdę jesteś chora skoro chcesz do szkoły sweatdrop *teleportuje się Karinie na kolana i kladzie się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:28 am
...ee tam... ...będe siedział ...wr ...trzymajcie się ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:29 am
Point.Zer0 Prinee On jest głupi to w jego stylu razz A ja nie moglam tego zobaczyc bo jestem choraaa gonk gonk ja chce do szkoły... razz Chyba naprawdę jesteś chora skoro chcesz do szkoły sweatdrop *teleportuje się Karinie na kolana i kladzie się* niop sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun jaki sęs życia jak się lethiel mnie boi... gonk 'skacze do lodowatej wody' ech... stare *skacze za nim* 'dotyka w locie czubkiem palca wody' xp brrr zimna gonk 'wysakuje łapiąc do drodze lethiel' xd *przytuula* whee 'przytula i całuje po czym siada z nią na foteliku' heart zimno gonk 'rozpala w kominku' xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Prinee On jest głupi to w jego stylu razz A ja nie moglam tego zobaczyc bo jestem choraaa gonk gonk ja chce do szkoły... razz Chyba naprawdę jesteś chora skoro chcesz do szkoły sweatdrop *teleportuje się Karinie na kolana i kladzie się* Dzieki...... stare Napewno lepiej byc w szkole nic siedziec caly dzien w domu i gapic sie na monitor, jak nikogo nie ma ani na gai ani na gg....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|