|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:05 am
Miss_Karina wlasnie a co chcialbys sie napic/zjesc? cos pozywnego oczywiscie Nie no , teraz mam wszystko czego potrzebuję wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:06 am
Kukus Lethiel Kukus pi.es. Lethiel, ponieważ wcześniej nie mogłem odpisać... Orlando jest zaiste ŚLICZNIUUUUUUUUUUTKIIIIIIIIIIIIII ale wolę gapić się Ryan'a Phillippe'ego heart blaugh a tak w zasadzie to i tak heart Angelina Jolie heart i heart Jessica Alba heart wymiatają 4laugh *chowa sie za Kukusem z plikiem zdjatek Orlandzia w lapkach* chron mnie crying ciebie czy zdjęcia? eek wolę ciebie, nie chcę ginąć za skrawki papieru sweatdrop spokojnie prędzej sam wskocze do ognia niż skrzywdze lethiel sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon wywlok666 Miss_Karina wywlok666 njeeeeeeeeeeee crying i ty ? spokojnie xd nie jestem az tak zapatrzona w Legolasa wink mi slinka cieknie dopiero gdy widze albo Brandona albo Marka.... :>~~~~~ to oni sa taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacy P I E E E E E E K N I!!!! whee 4laugh *siada załamana na podłodze* błagam .. czy jest tutaj jeszcze ktoś normalny ? >.< NIE blaugh wiedziałam ... razz *wyjmuje zza pazuchy zdjęcie jakieś i zamyśla sie siedzac na foteliku wzdychaco jakis czas *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:07 am
Melania Moon wywlok666 Miss_Karina wywlok666 njeeeeeeeeeeee crying i ty ? spokojnie xd nie jestem az tak zapatrzona w Legolasa wink mi slinka cieknie dopiero gdy widze albo Brandona albo Marka.... :>~~~~~ to oni sa taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacy P I E E E E E E K N I!!!! whee 4laugh *siada załamana na podłodze* błagam .. czy jest tutaj jeszcze ktoś normalny ? >.< NIE blaugh N I E xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:08 am
Sayokun spokojnie prędzej sam wskocze do ognia niż skrzywdze lethiel sweatdrop *wygląda zza ramienia Kukusa* ... ninja .. *chowa sie spowrotem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus wywlok666 Miss_Karina wywlok666 njeeeeeeeeeeee crying i ty ? spokojnie xd nie jestem az tak zapatrzona w Legolasa wink mi slinka cieknie dopiero gdy widze albo Brandona albo Marka.... :>~~~~~ to oni sa taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacy P I E E E E E E K N I!!!! whee 4laugh *siada załamana na podłodze* błagam .. czy jest tutaj jeszcze ktoś normalny ? >.< nie licz na to... sami geje, dziwaki, S/M-owcy, mangowcy, kierowcy autobus pracownicy salonu Idea/Nokia +gość który nosi często noż 3 razy przekraczajacy normę prawną xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun spokojnie prędzej sam wskocze do ognia niż skrzywdze lethiel sweatdrop WPORZO *wyciąga z kieszeni obręcz dla zwierząt i podpala* hop, Soya blaugh *trzyma w wyciągniętym ręku nad fotelem* no skikaj, skikaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:09 am
Point.Zer0 Miss_Karina wlasnie a co chcialbys sie napic/zjesc? cos pozywnego oczywiscie Nie no , teraz mam wszystko czego potrzebuję wink to dobrze whee Fifi-a co to za zdjecie? whee )w ramionach i zaglada przez ramie Fifi> o.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun spokojnie prędzej sam wskocze do ognia niż skrzywdze lethiel sweatdrop *wygląda zza ramienia Kukusa* ... ninja .. *chowa sie spowrotem* przecież mowilem ze juz niepae zdjec sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:10 am
Kukus wywlok666 Miss_Karina wywlok666 njeeeeeeeeeeee crying i ty ? spokojnie xd nie jestem az tak zapatrzona w Legolasa wink mi slinka cieknie dopiero gdy widze albo Brandona albo Marka.... :>~~~~~ to oni sa taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacy P I E E E E E E K N I!!!! whee 4laugh *siada załamana na podłodze* błagam .. czy jest tutaj jeszcze ktoś normalny ? >.< nie licz na to... sami geje, dziwaki, S/M-owcy, mangowcy, kierowcy autobus pracownicy salonu Idea/Nokia *na slowa Kuskusa podnosi głowe chwilowo zainteresowana* S/M ? gdzie razz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Sayokun spokojnie prędzej sam wskocze do ognia niż skrzywdze lethiel sweatdrop WPORZO *wyciąga z kieszeni obręcz dla zwierząt i podpala* hop, Soya blaugh *trzyma w wyciągniętym ręku nad fotelem* no skikaj, skikaj ...ok XD podchodzi do ognia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Kukus wywlok666 Miss_Karina wywlok666 njeeeeeeeeeeee crying i ty ? spokojnie xd nie jestem az tak zapatrzona w Legolasa wink mi slinka cieknie dopiero gdy widze albo Brandona albo Marka.... :>~~~~~ to oni sa taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacy P I E E E E E E K N I!!!! whee 4laugh *siada załamana na podłodze* błagam .. czy jest tutaj jeszcze ktoś normalny ? >.< nie licz na to... sami geje, dziwaki, S/M-owcy, mangowcy, kierowcy autobusów i pracownicy salonu Idea/Nokia +gość który nosi często noż 3 razy przekraczajacy normę prawną xd przecie mówię, kierowcy autobusów... przyszli też się liczą wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:11 am
Sayokun Lethiel Sayokun spokojnie prędzej sam wskocze do ognia niż skrzywdze lethiel sweatdrop *wygląda zza ramienia Kukusa* ... ninja .. *chowa sie spowrotem* przecież mowilem ze juz niepae zdjec sweatdrop ale .. boje sie ciebie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|