|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:58 am
Kukus pi.es. Lethiel, ponieważ wcześniej nie mogłem odpisać... Orlando jest zaiste ŚLICZNIUUUUUUUUUUTKIIIIIIIIIIIIII ale wolę gapić się Ryan'a Phillippe'ego heart blaugh a tak w zasadzie to i tak heart Angelina Jolie heart i heart Jessica Alba heart wymiatają 4laugh *chowa sie za Kukusem z plikiem zdjatek Orlandzia w lapkach* chron mnie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus heart Angelina Jolie heart i heart Jessica Alba heart wymiatają No ba blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Miss_Karina Point.Zer0 *notuje* przypomnieć Sei żeby innym zostawiałą odtrutkę na świnstwa krtórymi mnie oblała O.o a co ci zrobila? o.O Nic z czym nie mógłbym sobie dac rady , ale ta forma jest troshkęnieefektywna *czarny kot z białymi skrzydłami unosi się nad Kariną* waaaaa jaki słodziutki jestes!!! a jaki mieciutki i puszysty whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:59 am
Lethiel Kukus pi.es. Lethiel, ponieważ wcześniej nie mogłem odpisać... Orlando jest zaiste ŚLICZNIUUUUUUUUUUTKIIIIIIIIIIIIII ale wolę gapić się heart Ryan'a Phillippe'ego heart a tak w zasadzie to i tak Angelina Jolie i Jessica Alba wymiatają 4laugh *chowa sie za Kukusem z plikiem zdjatek Orlandzia w lapkach* chron mnie crying 'wyjmuje 3 zdjęcia zpod kanapy i spala' gdzie jeszcze je pochowała sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:01 am
Miss_Karina waaaaa jaki słodziutki jestes!!! a jaki mieciutki i puszysty whee Hmm.... narzekać na tą formęjednak nie mam co whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun 'wyjmuje 3 zdjęcia zpod kanapy i spala' gdzie jeszcze je pochowała sweatdrop Say zostaw te zdjecia stare niech ma te swoja legolasomanie, ale najwazniejsze jest to ze cie kocha sweatdrop wiec nie stosuj zadnych z tych terapii ktoore miales zamiar na niej uzyc sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Kukus pi.es. Lethiel, ponieważ wcześniej nie mogłem odpisać... Orlando jest zaiste ŚLICZNIUUUUUUUUUUTKIIIIIIIIIIIIII ale wolę gapić się heart Ryan'a Phillippe'ego heart a tak w zasadzie to i tak Angelina Jolie i Jessica Alba wymiatają 4laugh *chowa sie za Kukusem z plikiem zdjatek Orlandzia w lapkach* chron mnie crying 'wyjmuje 3 zdjęcia zpod kanapy i spala' gdzie jeszcze je pochowała sweatdrop crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kukus pi.es. Lethiel, ponieważ wcześniej nie mogłem odpisać... Orlando jest zaiste ŚLICZNIUUUUUUUUUUTKIIIIIIIIIIIIII ale wolę gapić się Ryan'a Phillippe'ego heart blaugh a tak w zasadzie to i tak heart Angelina Jolie heart i heart Jessica Alba heart wymiatają 4laugh *chowa sie za Kukusem z plikiem zdjatek Orlandzia w lapkach* chron mnie crying ciebie czy zdjęcia? eek wolę ciebie, nie chcę ginąć za skrawki papieru sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:02 am
Kukus Lethiel Kukus pi.es. Lethiel, ponieważ wcześniej nie mogłem odpisać... Orlando jest zaiste ŚLICZNIUUUUUUUUUUTKIIIIIIIIIIIIII ale wolę gapić się Ryan'a Phillippe'ego heart blaugh a tak w zasadzie to i tak heart Angelina Jolie heart i heart Jessica Alba heart wymiatają 4laugh *chowa sie za Kukusem z plikiem zdjatek Orlandzia w lapkach* chron mnie crying ciebie czy zdjęcia? eek wolę ciebie, nie chcę ginąć za skrawki papieru sweatdrop crying *chowa mu sie w kaptooshe* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina wywlok666 njeeeeeeeeeeee crying i ty ? spokojnie xd nie jestem az tak zapatrzona w Legolasa wink mi slinka cieknie dopiero gdy widze albo Brandona albo Marka.... :>~~~~~ to oni sa taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacy P I E E E E E E K N I!!!! whee 4laugh *siada załamana na podłodze* błagam .. czy jest tutaj jeszcze ktoś normalny ? >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Miss_Karina waaaaa jaki słodziutki jestes!!! a jaki mieciutki i puszysty whee Hmm.... narzekać na tą formęjednak nie mam co whee wlasnie a co chcialbys sie napic/zjesc? cos pozywnego oczywiscie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:03 am
Miss_Karina Sayokun 'wyjmuje 3 zdjęcia zpod kanapy i spala' gdzie jeszcze je pochowała sweatdrop Say zostaw te zdjecia stare niech ma te swoja legolasomanie, ale najwazniejsze jest to ze cie kocha sweatdrop wiec nie stosuj zadnych z tych terapii ktoore miales zamiar na niej uzyc sweatdrop popieram 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:03 am
Miss_Karina Sayokun 'wyjmuje 3 zdjęcia zpod kanapy i spala' gdzie jeszcze je pochowała sweatdrop Say zostaw te zdjecia stare niech ma te swoja legolasomanie, ale najwazniejsze jest to ze cie kocha sweatdrop wiec nie stosuj zadnych z tych terapii ktoore miales zamiar na niej uzyc sweatdrop ... chowa zdjęcia spowrotem ok sweatdrop xd ps. TO była ta terapia wstrząsowa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 11:04 am
wywlok666 Miss_Karina wywlok666 njeeeeeeeeeeee crying i ty ? spokojnie xd nie jestem az tak zapatrzona w Legolasa wink mi slinka cieknie dopiero gdy widze albo Brandona albo Marka.... :>~~~~~ to oni sa taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacy P I E E E E E E K N I!!!! whee 4laugh *siada załamana na podłodze* błagam .. czy jest tutaj jeszcze ktoś normalny ? >.< NIE blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|