|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:51 am
Lethiel Christoff_Gangrell "Aragorn zapuścił brodę jest teraz taki szorstki i męski.... Ale i tak ja jestem najpiekniejszy z xcałej dróżyny..." (Legolas) święta prawda .. ah.. xd tjaaa ? w którym miejscu moja droga ? LEgsi powtarza ciągle że jest wciąz najpiekniejszy ... >.< pinkny to on jak hmmm .. Justin razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:51 am
Sayokun Miss_Karina Siemka szkraby whee jak tam humorki? 4laugh whee cze xd 'macha doniej w połowie przypalonym zdjęciem orlanda' O.o ... piiiiiiiiiiiiisk !!!!!! *wylewa na niego wiadro wody* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:52 am
Lethiel Sayokun Lethiel wywlok666 spoko smile dostaniesz niedługo Gejolasa razz yay !!!!!!!!!!!! heart heart heart ... spalic... 'idzie do pokoju 03' O.o ... zaraz wracam sweatdrop *wpada do pokoju i skacze na Sayo* nieeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!! crying crying crying crying crying crying spalić spalić spalić gonk gonk gonk 'chwyta 4 zdjęcie - 3 już spalił'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Siemka szkraby whee jak tam humorki? 4laugh whee Avsko! No mój humorek jako tako, mogło byc lepiej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:53 am
Miss_Karina Sayokun Miss_Karina Siemka szkraby whee jak tam humorki? 4laugh whee cze xd 'macha doniej w połowie przypalonym zdjęciem orlanda' O.o czemu spaliles Legolasa?!!!!! O.o o.O taki piekny jest!!!! crying whee pokrewna dusza !! 4laugh *przytuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:53 am
Point.Zer0 *notuje* przypomnieć Sei żeby innym zostawiałą odtrutkę na świnstwa krtórymi mnie oblała O.o a co ci zrobila? o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:54 am
nie xd może dzięki temu się skończą ataki niubow wczoraj jeden dzisiaj jeden...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun spalić spalić spalić gonk gonk gonk 'chwyta 4 zdjęcie - 3 już spalił' gonk *zlazi z niego* *zabiera z tajniastej szuflady wszystkie zdjęcia Orlandzia i ucieka z pokoju* crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Sayokun Miss_Karina Siemka szkraby whee jak tam humorki? 4laugh whee cze xd 'macha doniej w połowie przypalonym zdjęciem orlanda' O.o czemu spaliles Legolasa?!!!!! O.o o.O taki piekny jest!!!! crying whee njeeeeeeeeeeee crying i ty ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:55 am
Lethiel Miss_Karina Sayokun Miss_Karina Siemka szkraby whee jak tam humorki? 4laugh whee cze xd 'macha doniej w połowie przypalonym zdjęciem orlanda' O.o czemu spaliles Legolasa?!!!!! O.o o.O taki piekny jest!!!! crying whee pokrewna dusza !! 4laugh *przytuuuuuuul* dlatego gonk 'chwyta 5 zdjęcie' wylecze ją z legomanii nawet jesli bede musal zastsowac terapie szokowa gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:56 am
pi.es. Lethiel, ponieważ wcześniej nie mogłem odpisać...
Orlando jest zaiste ŚLICZNIUUUUUUUUUUTKIIIIIIIIIIIIII
ale wolę gapić się Ryan'a Phillippe'ego heart blaugh
a tak w zasadzie to i tak heart Angelina Jolie heart i heart Jessica Alba heart wymiatają
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:56 am
wywlok666 njeeeeeeeeeeee crying i ty ? spokojnie xd nie jestem az tak zapatrzona w Legolasa wink mi slinka cieknie dopiero gdy widze albo Brandona albo Marka.... :>~~~~~ to oni sa taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacy P I E E E E E E K N I!!!! whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:57 am
Miss_Karina Point.Zer0 *notuje* przypomnieć Sei żeby innym zostawiałą odtrutkę na świnstwa krtórymi mnie oblała O.o a co ci zrobila? o.O Nic z czym nie mógłbym sobie dac rady , ale ta forma jest troshkęnieefektywna *czarny kot z białymi skrzydłami unosi się nad Kariną*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:58 am
Miss_Karina Sayokun Miss_Karina Siemka szkraby whee jak tam humorki? 4laugh whee cze xd 'macha doniej w połowie przypalonym zdjęciem orlanda' O.o czemu spaliles Legolasa?!!!!! O.o o.O taki piekny jest!!!! crying whee Ja tam wole Aragorna i przypominam o wchodzenie w 3 post w mojej swiatyni biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|