|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:30 am
wywlok666 Lethiel wywlok666 taaaaaa .. ta ofiara jedna i brzydal razz ojejq jejq jej twisted ... gdzie on ninja ... teraz pije na jakiejś imprezie z tego co mi wiadomo ... jego nick na GAi Patryk_86 nawet chcial mnie zaciągnąc .. ale ze nadal jesem na niego zła wiec nigdzie nie poszlam .. nawet ten SDek LEgolasa nic nie pomoże od niego ... XDD ani satysfakcjaz rzucenia w niego tortem z bitą śmietaną .. .. lol.. musze go zlapac XD .. ja chce Legolasa !!! SDczek whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:32 am
Lethiel wywlok666 Lethiel wywlok666 taaaaaa .. ta ofiara jedna i brzydal razz ojejq jejq jej twisted ... gdzie on ninja ... teraz pije na jakiejś imprezie z tego co mi wiadomo ... jego nick na GAi Patryk_86 nawet chcial mnie zaciągnąc .. ale ze nadal jesem na niego zła wiec nigdzie nie poszlam .. nawet ten SDek LEgolasa nic nie pomoże od niego ... XDD ani satysfakcjaz rzucenia w niego tortem z bitą śmietaną .. .. lol.. musze go zlapac XD .. ja chce Legolasa !!! SDczek whee whee whee Lego_Lasa czy Le Golasa?? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:33 am
Sei chan Point.Zer0 też mi zabawa , zaraz byś mi coś wylała na łeb sweatdrop stare *Wyciąga noatatnik i zaczyna czytać, po chwili wyciąga czerwoną świecącą fiolkę* twisted *Rozgląda sie dookoła* No taak , czemu mnie to nie dziwi *wchłania esencję zmian żeby nikomu nic się nie stało*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:34 am
Christoff_Gangrell Lego_Lasa czy Le Golasa?? whee Legolas !! xd .. Orlandzioooooo !! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:35 am
Point.Zer0 Sei chan Point.Zer0 też mi zabawa , zaraz byś mi coś wylała na łeb sweatdrop stare *Wyciąga noatatnik i zaczyna czytać, po chwili wyciąga czerwoną świecącą fiolkę* twisted *Rozgląda sie dookoła* No taak , czemu mnie to nie dziwi *wchłania esencję zmian żeby nikomu nic się nie stało* *PAtrzy się na przemianę Zero*Lethi chcesz kotka??*Podnosi z ziemi zero zmienionego z małego kotka z diabelskimi skrzydełkami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:36 am
Lethiel Christoff_Gangrell Lego_Lasa czy Le Golasa?? whee Legolas !! xd .. Orlandzioooooo !! whee AAAAAhaaa...... kumam....... whee Pytanko czytał ktoś "tajemne pamiętniki dróżyny pierścienia"???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Christoff_Gangrell Lego_Lasa czy Le Golasa?? whee Legolas !! xd .. Orlandzioooooo !! whee wariatka mala jedna razz ta twoja obsesja jest straszna ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:37 am
Christoff_Gangrell Lethiel Christoff_Gangrell Lego_Lasa czy Le Golasa?? whee Legolas !! xd .. Orlandzioooooo !! whee AAAAAhaaa...... kumam....... whee Pytanko czytał ktoś "tajemne pamiętniki dróżyny pierścienia"??? hyhyhy .. jasne wsztskie XDDDDDDDD no i po poslku też czytałam ich tlumaczenia razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:37 am
Lethiel xd xd xd argh.. niech oddaje !! .. ja chce Orlaaaaandziaaaaa !!!!!! . ....mraaaaaauuuuuu........ ----____-----
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:39 am
Lethiel wywlok666 Lethiel .. lol.. musze go zlapac XD .. ja chce Legolasa !!! SDczek whee whee whee hyhy .. gdybym była miłosierna to bym mego męża ostrzegła ... twisted ale nie jestem ... XD więc lap go .. łap .. na zdrowie razz chociaż znając go nie będzie mu się chciało .. ew. będzie rysował p22; roku XDD .. a co do SD .. to nic ze slodki wyszedł .. razz terazdo Krakowa pojechał z moim zeszytem XDD xd xd xd argh.. niech oddaje !! .. ja chce Orlaaaaandziaaaaa !!!!!! . ....mraaaaaauuuuuu........ *rozwaza czy jej nie ogłuszyc i zakneblowac* pozniej bede miala wiecej legolasów razz koleżanka mi porysuje XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan *PAtrzy się na przemianę Zero*Lethi chcesz kotka??*Podnosi z ziemi zero zmienionego z małego kotka z diabelskimi skrzydełkami* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Point.Zer0 Sei chan Point.Zer0 też mi zabawa , zaraz byś mi coś wylała na łeb sweatdrop stare *Wyciąga noatatnik i zaczyna czytać, po chwili wyciąga czerwoną świecącą fiolkę* twisted *Rozgląda sie dookoła* No taak , czemu mnie to nie dziwi *wchłania esencję zmian żeby nikomu nic się nie stało* *PAtrzy się na przemianę Zero*Lethi chcesz kotka??*Podnosi z ziemi zero zmienionego z małego kotka z diabelskimi skrzydełkami* Żeby bawić się w zmiany manifestację zmian , bezczelność stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:40 am
Sayokun Lethiel xd xd xd argh.. niech oddaje !! .. ja chce Orlaaaaandziaaaaa !!!!!! . ....mraaaaaauuuuuu........ ----____----- O.o ... przeprasham.... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|