|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:23 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Hehe - czesć Lethiel , tylko dyskretnie te oczka bo sięSayo brazi wink xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:24 am
*skok na chrisa* witaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:25 am
sweatdrop heeem jakoś nie moge się przyzwyczaić do tej twojej męskiej avatary......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel wywlok666 Lethiel wywlok666 wiesz ze twjciec jest na Gai rowniez ? dzisiaj sie zapisał razz O.o ...... poznam tatusia ??!! lol whee whee whee *podskakooje* a ktoorego ?? xd tego i Yume razz Patryka .. Nathaniel jakiś niechetny jest do wstępowania na forum czy to ten cio Orlandzia rysooje O.o ????!!!!!!! \ taaaaaa .. ta ofiara jedna i brzydal razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:26 am
Point.Zer0 Sei chan Nyu^_^ *Przyglada się Zero zmienionemu w r80;owego krzka* xd o cholara , muszę patrzeć co szamię *ciało kra zostaje rozerwane na strzępy , potem imploduje i znika* ........... stare i popsuł zabawe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *skok na chrisa* witaj 4laugh whee CZeśćik
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Solmir Delein Solmir Delein Ave! Jaki zjechany dzie� mam to nawet nie pytajcie...po wczorajszych dw�ch godzinach intensywnej siatk�wki takie mam zakwasy, �e dzisiaj z ��ka wsta�a tylko g�rna po�owa mojego cia�a, nogi odm�wi�y mi pos�usze�stwa...a chodzenie po schodach, to jak rwanie staw�w == *cmok* *chciała zrobic krok, ale jej się nie udało* Jestem zła na siebie, ze tak mało ćwiczę == tez to mam- zwłaszcza we wtorki Nie ma bata, od dzisiaj minimum 15 minut ćwiczeń...*przytuliła się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:27 am
wywlok666 taaaaaa .. ta ofiara jedna i brzydal razz ojejq jejq jej twisted ... gdzie on ninja ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:27 am
Sei chan Point.Zer0 Sei chan Nyu^_^ *Przyglada się Zero zmienionemu w r80;owego krzka* xd o cholara , muszę patrzeć co szamię *ciało kra zostaje rozerwane na strzępy , potem imploduje i znika* ........... stare i popsuł zabawe też mi zabawa , zaraz byś mi coś wylała na łeb sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:28 am
Lethiel wywlok666 taaaaaa .. ta ofiara jedna i brzydal razz ojejq jejq jej twisted ... gdzie on ninja ... teraz pije na jakiejś imprezie z tego co mi wiadomo ... jego nick na GAi Patryk_86 nawet chcial mnie zaciągnąc .. ale ze nadal jesem na niego zła wiec nigdzie nie poszlam .. nawet ten SDek LEgolasa nic nie pomoże od niego ... XDD ani satysfakcjaz rzucenia w niego tortem z bitą śmietaną ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:29 am
Point.Zer0 też mi zabawa , zaraz byś mi coś wylała na łeb sweatdrop stare *Wyciąga noatatnik i zaczyna czytać, po chwili wyciąga czerwoną świecącą fiolkę* twisted *Rozgląda sie dookoła*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|