|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 9:19 am
wired_Yuki wywlok666 *przytula gorąco i całuje* witaj słonko * całuje jeszcze mocniej i sie w tula* ave moja ofiarko przecudna , jk tam życie mija? nuuudy .. niedługo wychodze na imprezę .. ogólnie nic nowego i ciekawego się nie dzieje u mnei .. a u ciebie słonko? *bawi się jej włoskami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 9:22 am
wired_Yuki wywlok666 *przytula gorąco i całuje* witaj słonko * całuje jeszcze mocniej i sie w tula* ave moja ofiarko przecudna , jk tam życie mija? O.o ofiarko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 9:23 am
Sayokun wired_Yuki wywlok666 *przytula gorąco i całuje* witaj słonko * całuje jeszcze mocniej i sie w tula* ave moja ofiarko przecudna , jk tam życie mija? O.o ofiarko nie ma jak pieszczotliwe zwroty z miłości razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 9:27 am
wywlok666 wired_Yuki wywlok666 *przytula gorąco i całuje* witaj słonko * całuje jeszcze mocniej i sie w tula* ave moja ofiarko przecudna , jk tam życie mija? nuuudy .. niedługo wychodze na imprezę .. ogólnie nic nowego i ciekawego się nie dzieje u mnei .. a u ciebie słonko? *bawi się jej włoskami* u mnie to samu , jutro se pogram na elektrycznej gitarce i bedzie fajnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 9:29 am
zdrobnienie od "ofiaro"... najwyraźniej preferują jakieś zabawy S/M czy coś w ten deseń
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 9:34 am
Kukus zdrobnienie od "ofiaro"... najwyraźniej preferują jakieś zabawy S/M czy coś w ten deseń lol lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 9:35 am
Kukus zdrobnienie od "ofiaro"... najwyraźniej preferują jakieś zabawy S/M czy coś w ten deseń na to wygląda 3nodding sweatdrop sweatdrop chodź nie wiem czy przez gaię ich zadowoli blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 9:35 am
Kukus zdrobnienie od "ofiaro"... najwyraźniej preferują jakieś zabawy S/M czy coś w ten deseń ] sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 9:38 am
Sayokun Kukus zdrobnienie od "ofiaro"... najwyraźniej preferują jakieś zabawy S/M czy coś w ten deseń na to wygląda 3nodding sweatdrop sweatdrop chodź nie wiem czy przez gaię ich zadowoli blaugh nie wiecie chyba nawet jakie s/m sesje mozna prowadzic przez internet twisted twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 9:41 am
Kukus Konnichiwa....
Siema Ryn, cytat mojego kolegi-"Dziś pani promnieniuje"
Co u was ?? ja się obijam i mam marne widoki na wieczór mam !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 9:44 am
BeeWolf_san Kukus Konnichiwa.... Siema Ryn, cytat mojego kolegi-"Dziś pani promnieniuje" Co u was ?? ja się nidze i marne widoki na wieczór mam ! witaj smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 9:45 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:01 am
stare gaia mnie dzisiajnaprawdę denerwuje stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:02 am
Mrau^_^ I kolejny rysuneczek zrobiony i znowu kumpla musze poprosić by przyniusł aparat do szkoły xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 10:03 am
Sei chan Mrau^_^ I kolejny rysuneczek zrobiony i znowu kumpla musze poprosić by przyniusł aparat do szkoły xp przyniÓSŁ ? widzę ze tu się dużo rzeczy ożna dowiedzieć sweatdrop Witam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|