|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 8:39 am
Point.Zer0 Na razie Prinee. W tym ostatnim to 00% racji Kukus xd sie ze mną nie zgadzasz czy cyferkę łyknąłeś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witaj *przytuuuuuuuuuulas* whee ano witaj , witaj xd Wiesz , przez tę sygnaturkę robi się z Ciebie lolitka , czy to tylko moje odczucie sweatdrop ( bez obrazy )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus sieg hail, Blondynecko heart 4laugh *przytuuuuuuuuuuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 8:40 am
Lethiel wywlok666 witaj brzydalu XDDDDDDDDDDDDD O.o ... brzydalu ?? .. cio ja takiego zrobilam xd .. witaj Fi *przytuuuuuuulas* .. czemu cie nie bylo na tajniackim ninja almarium ?? hihi smile no dobra .. nie brzydalu a różowa razz nie było mnie bo mam gości .. a im sie nie chciało iść do mnie do budy XDD .. no to siedzielismy sobie w domu pijąc .. gadając i takie tam razz było upojnie że tak rzeknę razz razz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Point.Zer0 Na razie Prinee. W tym ostatnim to 00% racji Kukus xd sie ze mną nie zgadzasz czy cyferkę łyknąłeś? Cyfrę łykłem , plugawa była i ukarać ja musiałem - 100% xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Lethiel witaj *przytuuuuuuuuuulas* whee ano witaj , witaj xd Wiesz , przez tę sygnaturkę robi się z Ciebie lolitka , czy to tylko moje odczucie sweatdrop ( bez obrazy ) przeprasham xd .. zaraz zmieniam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 8:41 am
Rynn the Vampire Witam ^_^ Delisa kazała przekazać, że nie ma necika, i że mam was wszystkich od niej pożegnać 3nodding wysłała mi wiadomość na gadu, a ja ją odebrałam jak jej już nie było, więc nie znam szczeg22;. Witaj Rynn. No , to na Delisę pozostaje czekać ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 8:43 am
Lethiel Point.Zer0 Lethiel witaj *przytuuuuuuuuuulas* whee ano witaj , witaj xd Wiesz , przez tę sygnaturkę robi się z Ciebie lolitka , czy to tylko moje odczucie sweatdrop ( bez obrazy ) przeprasham xd .. zaraz zmieniam blaugh Lolitka ? buahahahahahahahahahahahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 8:43 am
Lethiel przeprasham xd .. zaraz zmieniam blaugh Nie musiz za nic przepraszać , tylko to jest ostania forma pod którą sobie ciebie wyobrażam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 8:44 am
wywlok666 hihi smile no dobra .. nie brzydalu a różowa razz nie było mnie bo mam gości .. a im sie nie chciało iść do mnie do budy XDD .. no to siedzielismy sobie w domu pijąc .. gadając i takie tam razz było upojnie że tak rzeknę razz razz razz omiela cie cudowna przemowa dyrektora .. stare ... xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Lolitka ? buahahahahahahahahahahahaha Wywłok , co w tym śmiesznego było ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wytacza sie z biblioteki rozgladajac sie do okoła* Witajcie wszyscy! *przygotowuje sie na lethiel impact*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Lolitka ? buahahahahahahahahahahahaha hieh xd xd xd .. oh nie wiem o co ci chodzi xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|