|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 8:26 am
Point.Zer0 p-r-a-w-o xd można sięwybronić jeżeli " ofiara " ( ;D ) miala 15 lat i zachowaniem / strojem / mową zmyliła drugą osobę ze ma 18 xd aha blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 8:28 am
Zapamiętaj dobrze , moze Ci się przydać ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 8:29 am
Point.Zer0 Zapamiętaj dobrze , moze Ci się przydać ;P eee... raczej nie bo ja jestem niiska wiec raczej nie moglabym kogos zmylic co do wieku razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 8:31 am
Prinee Point.Zer0 Zapamiętaj dobrze , moze Ci się przydać ;P eee... raczej nie bo ja jestem niiska wiec raczej nie moglabym kogos zmylic co do wieku razz Eeee... wzrost tu ma akurat poboczne znaczenie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 8:33 am
Point.Zer0 Kukus Point.Zer0 Kukus Point.Zer0 Oo... i Prinee z nami xd *całus w policzek* nie krępuj się, Albercik... usta usta blaugh Kukus , Ty nie deprawuj młodszych xd ups... faktycznie... właśnie zauważyłem... granica wieku granicą prawa blaugh No właśnie - pamietasz co BYŁO NAPISANE : Nie będziesz tykał kobiet przed 15 rokiem życia xd wiem wiem... jakoś mi nieśpieszno by nawiązać przyjaźń z prokuratorem... a tym bardziej z wielkim panem imieniem Iwan, ktoory czule mnie przytuli w chłodną ziomową noc w hotelu na Rakowieckiej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 8:34 am
Point.Zer0 Prinee Point.Zer0 Zapamiętaj dobrze , moze Ci się przydać ;P eee... raczej nie bo ja jestem niiska wiec raczej nie moglabym kogos zmylic co do wieku razz Eeee... wzrost tu ma akurat poboczne znaczenie xd dobra.... blaugh niewazne :d ja juz spadam bede pozniej papa *przytula* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 8:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 8:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 8:35 am
Point.Zer0 p-r-a-w-o xd można sięwybronić jeżeli " ofiara " ( ;D ) miala 15 lat i zachowaniem / strojem / mową zmyliła drugą osobę ze ma 18 xd "nie będziesz tykał ciała nieletniego jako i byś nie chciał by kilku panów tykało twego" tako rzecze pismo wink a teraz pogodniej... kapela, przygrywka "za rok, może dwa..." raczej dwa, to już nie będzie żadnych wątpliwości w majestacie pisma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 8:36 am
witaj *przytuuuuuuuuuulas* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 8:37 am
Na razie Prinee.
W tym ostatnim to 00% racji Kukus xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj brzydalu XDDDDDDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee dobra.... blaugh niewazne :d ja juz spadam bede pozniej papa *przytula* wink do zobaczenia Prinee... pi.es. fote byś wrzuciła do galerii... cobyśmy wiedzieli czy nie masz 48 lat i włosów na plecach xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 8:38 am
sieg hail, Blondynecko heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 8:38 am
wywlok666 witaj brzydalu XDDDDDDDDDDDDD O.o ... brzydalu ?? .. cio ja takiego zrobilam xd .. witaj Fi *przytuuuuuuulas* .. czemu cie nie bylo na tajniackim ninja almarium ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|