|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 4:11 am
widze ze minelam sie z wszystkimi chyba wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 4:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 4:18 am
hej whee 4laugh ja jestem na studiach whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 4:20 am
Miss_Karina hej whee 4laugh ja jestem na studiach whee wow wink ja z pol godzinki temu wrocilam do domu ze szkoly whee a jutro mam zbiorke przed szkola o ..... 7:45 rano! eek i jedziemy na lagune blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 4:23 am
Delisa Miss_Karina hej whee 4laugh ja jestem na studiach whee wow wink ja z pol godzinki temu wrocilam do domu ze szkoly whee a jutro mam zbiorke przed szkola o ..... 7:45 rano! eek i jedziemy na lagune blaugh eek fajowo whee ja jutro prawdopodobnie jade do znajomego malarza, aby sobie troshe pomalowac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 4:26 am
Miss_Karina Delisa Miss_Karina hej whee 4laugh ja jestem na studiach whee wow wink ja z pol godzinki temu wrocilam do domu ze szkoly whee a jutro mam zbiorke przed szkola o ..... 7:45 rano! eek i jedziemy na lagune blaugh eek fajowo whee ja jutro prawdopodobnie jade do znajomego malarza, aby sobie troshe pomalowac ja lubie malowac (a raczej rysowac blaugh ) choc mi nie wychodzi wink fajnie masz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 4:34 am
Delisa ja lubie malowac (a raczej rysowac blaugh ) choc mi nie wychodzi wink fajnie masz whee heh przed examami na studia musialam placic za kursy xp a teraz na szczescie nie musze placic blaugh whee dawno u niego ni bylam jakies 2-3 tyg... (kursy robi co kazdy piatek i kazda sobote) whee co tak malo ludu? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 4:35 am
Miss_Karina Delisa ja lubie malowac (a raczej rysowac blaugh ) choc mi nie wychodzi wink fajnie masz whee heh przed examami na studia musialam placic za kursy xp a teraz na szczescie nie musze placic blaugh whee dawno u niego ni bylam jakies 2-3 tyg... (kursy robi co kazdy piatek i kazda sobote) whee co tak malo ludu? O.oi masz darmo blaugh chyba sa w pracy/szkole/studiach lub cos takiego ^.~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 4:38 am
Delisa i masz darmo blaugh chyba sa w pracy/szkole/studiach lub cos takiego ^.~tak whee i mam juz dosc studioow, dobsh ze za 2 tyg ferie (1,5 tyg, ale zawsze cos xp whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 4:43 am
ok ide do pracy (mam teraz komputery, ale pracke mam na innym kompie xp ) coz do zobaczenia wieczorkiem biggrin biggrin papusie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 4:46 am
Miss_Karina Delisa i masz darmo blaugh chyba sa w pracy/szkole/studiach lub cos takiego ^.~tak whee i mam juz dosc studioow, dobsh ze za 2 tyg ferie (1,5 tyg, ale zawsze cos xp whee ) i swieta whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 4:47 am
Miss_Karina ok ide do pracy (mam teraz komputery, ale pracke mam na innym kompie xp ) coz do zobaczenia wieczorkiem biggrin biggrin papusie 4laugh papatki ^.~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|