|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:48 am
radioaktywny tylko nie m砦#380;e, Peja(to lol) ja tam wole trzyche kaseta bodajże nosiła tytół nastukawszy a najlepsza ich posenka to ze wzgórzem i niemenem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:49 am
rap i HH da best!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:49 am
radioaktywny radioaktywny SERAFIN-VAMPIRE herubinek w polskim HH żądzi Pokahontaz Eee tam... ja wole Rap... A zwłaszcza Amerykański, mój Idol to 2pac R.I.P. ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:50 am
SERAFIN-VAMPIRE radioaktywny tylko nie m砦#380;e, Peja(to lol) ja tam wole trzyche kaseta bodajże nosiła tytół nastukawszy a najlepsza ich posenka to ze wzgórzem i niemenem moshe być dobra nara crying crying crying papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:51 am
radioaktywny SERAFIN-VAMPIRE radioaktywny tylko nie m砦#380;e, Peja(to lol) ja tam wole trzyche kaseta bodajże nosiła tytół nastukawszy a najlepsza ich posenka to ze wzgórzem i niemenem moshe być dobra nara crying crying crying papa narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:51 am
herubinek radioaktywny radioaktywny SERAFIN-VAMPIRE herubinek w polskim HH żądzi Pokahontaz Eee tam... ja wole Rap... A zwłaszcza Amerykański, mój Idol to 2pac R.I.P. ??? sorry chodziło mi że rap i 2pac jest do........................... biggrin cool bardzo lubie rap i HH(moja ulubiona muzyka)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:52 am
radioaktywny SERAFIN-VAMPIRE radioaktywny tylko nie m砦#380;e, Peja(to lol) ja tam wole trzyche kaseta bodajże nosiła tytół nastukawszy a najlepsza ich posenka to ze wzgórzem i niemenem moshe być dobra nara crying crying crying papa No 3maj się ziomal... cieplutko!!! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:53 am
radioaktywny rap i HH da best!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin biggrin biggrin tu jednak sie z toba nie zgodze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 2:00 am
OK Serafin, ja lece se pograć w wulfa, jak co to masz linka, tam se ściągnij WOLFENSTEINA WULF_ KLIKAJ TU!!!!!!!!!!!!Mój Klan to |WST|A potem se zagram w NEED 4 SPEED UNdgr. 2 xp whee NARA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 2:39 am
siema... ja na chilke... mowie tak do ciebie herubinek ... odcinam to he bo mi sie nie podoba...i skracam :] tyle mam do powiedzenia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 2:44 am
a ja ide wziąć prysznic, bo śmierdzę domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 2:57 am
Kukus a ja ide wziąć prysznic, bo śmierdzę domokun Wspaniale biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 3:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 3:33 am
BeeWolf Kukus a ja ide wziąć prysznic, bo śmierdzę domokun Wspaniale biggrin Beeczka... czy ty musisz mi łamać serce? już nie sztynxszę... i się nawet ogoliłem i tu i tam i tu i tam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|