|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:35 am
radioaktywny nikt tu nie słuha muzykitypu bit chy HH jak by ci to powiedzieć ja troche ale bardzo mało a czy jeszcze ktoś tego niewiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:37 am
SERAFIN-VAMPIRE radioaktywny nikt tu nie słuha muzykitypu bit chy HH jak by ci to powiedzieć ja troche ale bardzo mało a czy jeszcze ktoś tego niewiem kupiłem płyte zgredemensa (emenema ) Deluxe biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
radioaktywny SERAFIN-VAMPIRE radioaktywny wywlok666 Patryk ? świat jest za mały draniu XDDD *strategicznie chowa się za fotelem* nie jesteś już zły o ten tort czekoladowy którym wciebie rzuciłam ? *mach-mach rzęsami* yśli sobie *sami havy metalovcy* no tak bywa nikt tu nie słuha muzykitypu bit chy HH Chodzi o Hip-Hop... jeżeli chodzi o skróty slangowe to jestem w tym słaby, więc pytam. Pozatym kto pyta niebłądzi! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:38 am
radioaktywny SERAFIN-VAMPIRE radioaktywny nikt tu nie słuha muzykitypu bit chy HH jak by ci to powiedzieć ja troche ale bardzo mało a czy jeszcze ktoś tego niewiem kupiłem płyte zgredemensa (emenema ) Deluxe biggrin tego cieniasa nie słucham jak już to polskiego hh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:40 am
SERAFIN-VAMPIRE radioaktywny SERAFIN-VAMPIRE radioaktywny nikt tu nie słuha muzykitypu bit chy HH jak by ci to powiedzieć ja troche ale bardzo mało a czy jeszcze ktoś tego niewiem kupiłem płyte zgredemensa (emenema ) Deluxe biggrin tego cieniasa nie słucham jak już to polskiego hh ja tesh ale to jest polewkowa płyta biggrin śpiewa jako chińczyk "a** like that"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:40 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:42 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:43 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:44 am
mushe kończyć to nara *wychodzi zasłuchany w "wstrząs dla mass" Pokahontaz (dawna Paktofonika)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:45 am
radioaktywny SERAFIN-VAMPIRE herubinek Chodzi o Hip-Hop... jeżeli chodzi o skróty slangowe to jestem w tym słaby, więc pytam. Pozatym kto pyta niebłądzi! wink tak chodzi o hip hop ktsłuhm tylko wtedy gdy jestem u swojej dziewczyny w polskim HH żądzi Pokahontaz Eee tam... ja wole Rap... A zwłaszcza Amerykański, mój Idol to 2pac R.I.P.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radioaktywny mushe kończyć to nara *wychodzi zasłuchany w "wstrząs dla mass" Pokahontaz (dawna Paktofonika) a nie mieli sie nazywać piani powietrzem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:47 am
radioaktywny SERAFIN-VAMPIRE herubinek w polskim HH żądzi Pokahontaz Eee tam... ja wole Rap... A zwłaszcza Amerykański, mój Idol to 2pac R.I.P.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:48 am
SERAFIN-VAMPIRE radioaktywny mushe kończyć to nara *wychodzi zasłuchany w "wstrząs dla mass" Pokahontaz (dawna Paktofonika) a nie mieli sie nazywać piani powietrzem najpierw pijani powietrzem potem Paktofonika i na końcu bez Magika Pokahontaz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|