|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:26 am
Huh...
No ty serafin to masz cały tydizeń praktycznie wolny, a wy koledzy to łądnie tak opuszczac lekcje xp xd
Nie no ja za to bede miał w hoooy do przepisywania zeszytów... bosh, już sie boje że niezdąże... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:26 am
SERAFIN-VAMPIRE herubinek A wy co nie w szkole??? xd Ja jestem chory... huh... ale mam fajnoooo!!! xp np wiesz ja chodze na stiudia zaoczne wchoraj jakiś gruby facet shedł ulicą wypier..... mnie i omało co mnie autobusd nie przejechał małem taką minę eek to było strashne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:27 am
Patryk ? świat jest za mały draniu XDDD
*strategicznie chowa się za fotelem*
nie jesteś już zły o ten tort czekoladowy którym wciebie rzuciłam ?
*mach-mach rzęsami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:28 am
herubinek Huh... No ty serafin to masz cały tydizeń praktycznie wolny, a wy koledzy to łądnie tak opuszczac lekcje xp xd Nie no ja za to bede miał w hoooy do przepisywania zeszytów... bosh, już sie boje że niezdąże... sad moja klasa poshła na przedstawienie a ja nie i.... nie chce mieć lekcji z tymi zgredami z 3gim.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:29 am
radioaktywny SERAFIN-VAMPIRE herubinek A wy co nie w szkole??? xd Ja jestem chory... huh... ale mam fajnoooo!!! xp np wiesz ja chodze na stiudia zaoczne wchoraj jakiś gruby facet shedł ulicą wypier..... mnie i omało co mnie autobusd nie przejechał małem taką minę eek to było strashne no miałeś pecha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:29 am
wywlok666 Patryk ? świat jest za mały draniu XDDD *strategicznie chowa się za fotelem* nie jesteś już zły o ten tort czekoladowy którym wciebie rzuciłam ? *mach-mach rzęsami* yśli sobie *sami havy metalovcy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:30 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Patryk ? świat jest za mały draniu XDDD *strategicznie chowa się za fotelem* nie jesteś już zły o ten tort czekoladowy którym wciebie rzuciłam ? *mach-mach rzęsami* ...................................... jak się spotkamy osobiście to pogadamy ................... oj pogadamy ....................... *patrzy na zegarek* a ja się zmywam .. lekcja sie skończyła ... cudowna matma teraz >.< cześć *patrzy na Filipinę* a ciebie to ja jeszcze dorwę .. *wychodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-VAMPIRE radioaktywny SERAFIN-VAMPIRE herubinek A wy co nie w szkole??? xd Ja jestem chory... huh... ale mam fajnoooo!!! xp np wiesz ja chodze na stiudia zaoczne wchoraj jakiś gruby facet shedł ulicą wypier..... mnie i omało co mnie autobusd nie przejechał małem taką minę eek to było strashne no miałeś pecha nie wierzysh mi?.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:32 am
radioaktywny wywlok666 Patryk ? świat jest za mały draniu XDDD *strategicznie chowa się za fotelem* nie jesteś już zły o ten tort czekoladowy którym wciebie rzuciłam ? *mach-mach rzęsami* yśli sobie *sami havy metalovcy* no tak bywa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
herubinek radioaktywny SERAFIN-VAMPIRE herubinek A wy co nie w szkole??? xd Ja jestem chory... huh... ale mam fajnoooo!!! xp np wiesz ja chodze na stiudia zaoczne wchoraj jakiś gruby facet shedł ulicą wypier..... mnie i omało co mnie autobusd nie przejechał małem taką minę eek to było strashne surprised LOL To fajne przeżycie, jakby mnie jakiś grubas popchnoł to bym mu najebał..., a jabym niedał rady to bym wr#322; do domu po mieczyk (ćwicze kendo) i pociołbym mu ten tłuszcz!!! twisted jeździłem po nim jak po trawniku..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Patryk_86 ...................................... jak się spotkamy osobiście to pogadamy ................... oj pogadamy ....................... *patrzy na zegarek* a ja się zmywam .. lekcja sie skończyła ... cudowna matma teraz >.< cześć *patrzy na Filipinę* a ciebie to ja jeszcze dorwę .. *wychodzi* papa brzydalu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:34 am
ja tak nie powiedziałem a wieżyć wieże bo różne cyrki widziałem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:34 am
SERAFIN-VAMPIRE radioaktywny wywlok666 Patryk ? świat jest za mały draniu XDDD *strategicznie chowa się za fotelem* nie jesteś już zły o ten tort czekoladowy którym wciebie rzuciłam ? *mach-mach rzęsami* yśli sobie *sami havy metalovcy* no tak bywa nikt tu nie słuha muzykitypu bit chy HH
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:35 am
SERAFIN-VAMPIRE ja tak nie powiedziałem a wieżyć wieże bo różne cyrki widziałem dziękii!!!!!!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|