|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:17 am
SERAFIN-VAMPIRE radioaktywny zawshe lepiej nish nic biggrin no i to jest prawidłowe podejście a z kąd wy teraz klikacie z domu z Wrocka(słyshałem że, tu nie lubią ludzi z wrocka crying crying ) o 10.45 mam lekcje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:18 am
SERAFIN-VAMPIRE radioaktywny zawshe lepiej nish nic biggrin no i to jest prawidłowe podejście a z kąd wy teraz klikacie ja z informatyki , z mojego licka w Warszawie moja mała kobietka namówiła mnie na zapisanie się na to forum .. to się zapisałem ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:18 am
to geta grip koshtują jakieś 1150golda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:19 am
radioaktywny SERAFIN-VAMPIRE radioaktywny zawshe lepiej nish nic biggrin no i to jest prawidłowe podejście a z kąd wy teraz klikacie z domu z Wrocka(słyshałem że, tu nie lubią ludzi z wrocka crying crying ) o 10.45 mam lekcje ko ja lubie tych co mie lubią a tych co nie to ja p****
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witka!!! biggrin
Cze Serafin!!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Patryk_86 SERAFIN-VAMPIRE radioaktywny zawshe lepiej nish nic biggrin no i to jest prawidłowe podejście a z kąd wy teraz klikacie ja z informatyki , z mojego licka w Warszawie moja mała kobietka namówiła mnie na zapisanie się na to forum .. to się zapisałem .. powtażash się stare .....ale co tam (ubierz coś na siebie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:20 am
herubinek Witka!!! biggrin Cze Serafin!!! 3nodding cze dawo cie niewidziałem tak dóżo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:20 am
herubinek Witka!!! biggrin Cze Serafin!!! 3nodding cheść biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:22 am
radioaktywny SERAFIN-VAMPIRE radioaktywny zawshe lepiej nish nic biggrin no i to jest prawidłowe podejście a z kąd wy teraz klikacie z domu z Wrocka(słyshałem że, tu nie lubią ludzi z wrocka crying crying ) o 10.45 mam lekcje moja przyjaciolka uwielbia ludzi stamtad ... chodzi po Gai pod nickiem Wywłok666 tj pod postacia vbrata swojego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
A wy co nie w szkole??? xd
Ja jestem chory... huh... ale mam fajnoooo!!! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patryk_86 radioaktywny SERAFIN-VAMPIRE radioaktywny zawshe lepiej nish nic biggrin no i to jest prawidłowe podejście a z kąd wy teraz klikacie z domu z Wrocka(słyshałem że, tu nie lubią ludzi z wrocka crying crying ) o 10.45 mam lekcje moja przyjaciolka uwielbia ludzi stamtad ... chodzi po Gai pod nickiem Wywłok666 tj pod postacia vbrata swojego znamy.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:23 am
herubinek A wy co nie w szkole??? xd Ja jestem chory... huh... ale mam fajnoooo!!! xp opushcham jedną lekcję biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:23 am
herubinek A wy co nie w szkole??? xd Ja jestem chory... huh... ale mam fajnoooo!!! xp np wiesz ja chodze na stiudia zaoczne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:24 am
herubinek A wy co nie w szkole??? xd Ja jestem chory... huh... ale mam fajnoooo!!! xp hyhy .. ja jakbym w szkole stracil chociaz dzien potem mialbym przchlapane i do nadrabiania od cholery :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 10, 2004 1:25 am
Patryk_86 herubinek A wy co nie w szkole??? xd Ja jestem chory... huh... ale mam fajnoooo!!! xp hyhy .. ja jakbym w szkole stracil chociaz dzien potem mialbym przchlapane i do nadrabiania od cholery :/ tak samo iałem jak do ogulniaka chodziłe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|