Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5718 5719 5720 5721 5722 5723 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kukus

PostPosted: Thu Dec 09, 2004 3:19 pm

Falcone
Kukus
nie podlizuj się blaugh

a IE to koduje, więc jest to martwe prawo... wystarczy raz na jakiś czas naprawić kodowanie

dobra wiem ze pewnie jak zwykle wujde na nikumatego debila no ale ustawilem se ten UNICODE (chociaz byl ciagle ustawiny xd )
a ia tak widze zamiast polskich liter %†0ě
a to już nie kodowanie... albo się znów przestawiło... albo inny błąd, bo czasem gaia łyka litery i zamienia je w dziwne znaczki
PostPosted: Thu Dec 09, 2004 3:19 pm

Kukus
herubinek
WOW surprised eek

Każdy sie czegos uczy:
Kukus Exam z Bioli

Ty sesyjka prawnicza... lol

A wogóle w jakim wy jesteście wieku ze tak spytam bo leko niewiem i niedomyslam się wink biggrin
ja mam 20... i w styczniu zdaję maturę, bo mi się lekko ścieżka edukacyjna zakręciła w złym kierunku i nadłożyłem drogi

*psst psst* dlatego ta kula u nogi. To taka metafora wink

Atazure

Falcone

PostPosted: Thu Dec 09, 2004 3:20 pm

Kukus
herubinek
WOW surprised eek

Każdy sie czegos uczy:
Kukus Exam z Bioli

A wogóle w jakim wy jesteście wieku ze tak spytam bo leko niewiem i niedomyslam się wink biggrin
ja mam 20... i w styczniu zdaję maturę, bo mi się lekko ścieżka edukacyjna zakręciła w złym kierunku i nadłożyłem drogi

czyli Kiblowales question

ja sie stedy nie podlizywalem tylko mowilem prawde nie wiem komu by sie chcialo przegladac wszytkie strony zeby zobaczyc czy ktos regulaminu nie zlamal sweatdrop
PostPosted: Thu Dec 09, 2004 3:20 pm

Kukus
herubinek
WOW surprised eek

Każdy sie czegos uczy:
Kukus Exam z Bioli

:] a jak sie ta droga nazywała smile ehe ehe ....
i chodziłeś po niej po % :

BeeWolf_san

Kukus

PostPosted: Thu Dec 09, 2004 3:21 pm

Atazure
Kukus
herubinek
WOW surprised eek

Każdy sie czegos uczy:
Kukus Exam z Bioli

powiedzmy... po prostu kurator się połapał, że umiem rozbroić lokalizator, więc postanowił mnie trochę spowolnić, bo tego rozbroić nie umiem
PostPosted: Thu Dec 09, 2004 3:22 pm

Kukus
herubinek
WOW surprised eek

Każdy sie czegos uczy:
Kukus Exam z Bioli

Ehhh to się nazywa szczera odpowiedź... I apprieciate that thank U!!! biggrin

Ja mam 15... choć jeżeli chcielibyście ze mną pogadac przez telefon to nieradze, mozecie mnie pomylić z 30 latkiem wink xd

Makaveli 2pac

BeeWolf_san

PostPosted: Thu Dec 09, 2004 3:23 pm

Falcone

ja sie stedy nie podlizywalem tylko mowilem prawde nie wiem komu by sie chcialo przegladac wszytkie strony zeby zobaczyc czy ktos regulaminu nie zlamal sweatdrop

Omega zawsze wszystko czyta biggrin ja przelatuje po wszystkich stronach ale mi umyka a kukus ... nie wiem kk zawsze wszystko wie poprostu biggrin

KK ta spowolnić biggrin ...

KKusiku wiesz o cyzm mysle ?
PostPosted: Thu Dec 09, 2004 3:24 pm

Kukus
Atazure
Kukus
herubinek
WOW surprised eek

Każdy sie czegos uczy:
Kukus Exam z Bioli

powiedzmy... po prostu kurator się połapał, że umiem rozbroić lokalizator, więc postanowił mnie trochę spowolnić, bo tego rozbroić nie umiem

A przejmujesz się tym...??? surprised

Makaveli 2pac

Kukus

PostPosted: Thu Dec 09, 2004 3:25 pm

BeeWolf_san

:] a jak sie ta droga nazywała smile ehe ehe ....
i chodziłeś po niej po % :
droga miała na imię Adrianna i dobrze wiesz, że za jej czasów to się nie na % kończyło... w zasadzie to mnie w to wpędziła i wyciągnęła... dziwna opcja

ale to już przeszłość
PostPosted: Thu Dec 09, 2004 3:27 pm

BeeWolf_san
Falcone

Omega zawsze wszystko czyta biggrin ja przelatuje po wszystkich stronach ale mi umyka a kukus ... nie wiem kk zawsze wszystko wie poprostu biggrin

KK ta spowolnić biggrin ...

KKusiku wiesz o cyzm mysle ?
aż się boję o czym myślisz... pewnie o Barbie

Kukus

BeeWolf_san

PostPosted: Thu Dec 09, 2004 3:27 pm

Kukus
droga miała na imię Adrianna i dobrze wiesz, że za jej czasów to się nie na % kończyło... w zasadzie to mnie w to wpędziła i wyciągnęła... dziwna opcja

ale to już przeszłość

Wiem wiem ... nie musiałeś odpowiedać ja wiem wszystko chyba :> .... nawet to ze Dest ma Pchły ...!

Nigdy nie znałem zadnej Adyrianny :0
PostPosted: Thu Dec 09, 2004 3:29 pm

Kukus
aż się boję o czym myślisz... pewnie o Barbie

Też sweatdrop

Ale od niedzieli mysle ... o pysznym schłodzonym browrku, przemasowej kanapie tudzież mojej, i naszych wieczorkach z poezja... wink

BeeWolf_san

Falcone

PostPosted: Thu Dec 09, 2004 3:31 pm

dobra zegnam wszytkich bo ja 16-latek musze isc do szkoly jutro na 8 00 a musze sie jeszcz nauczyc z Fizy i niemca i z matmy tez by wypadalo sweatdrop
Narzie wszystkim
PostPosted: Thu Dec 09, 2004 3:32 pm

BeeWolf_san
Kukus

ale to już przeszłość

Wiem wiem ... nie musiałeś odpowiedać ja wiem wszystko chyba :> .... nawet to ze Dest ma Pchły ...!

Nigdy nie znałem zadnej Adyrianny :0
ja znam kilka i tylko ta nie była warta nawet jednego słowa

Kukus

Makaveli 2pac

PostPosted: Thu Dec 09, 2004 3:33 pm

Falcone
dobra zegnam wszytkich bo ja 16-latek musze isc do szkoly jutro na 8 00 a musze sie jeszcz nauczyc z Fizy i niemca i z matmy tez by wypadalo sweatdrop
Narzie wszystkim

Jol Jol Ziom,

3maj się ciepło!!! wink
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5718 5719 5720 5721 5722 5723 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games