|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 3:19 pm
Falcone Kukus nie podlizuj się blaugh a IE to koduje, więc jest to martwe prawo... wystarczy raz na jakiś czas naprawić kodowanie dobra wiem ze pewnie jak zwykle wujde na nikumatego debila no ale ustawilem se ten UNICODE (chociaz byl ciagle ustawiny xd ) a ia tak widze zamiast polskich liter %†0ě a to już nie kodowanie... albo się znów przestawiło... albo inny błąd, bo czasem gaia łyka litery i zamienia je w dziwne znaczki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 3:19 pm
Kukus herubinek WOW surprised eek Każdy sie czegos uczy: Kukus Exam z Bioli Ty sesyjka prawnicza... lol A wogóle w jakim wy jesteście wieku ze tak spytam bo leko niewiem i niedomyslam się wink biggrin ja mam 20... i w styczniu zdaję maturę, bo mi się lekko ścieżka edukacyjna zakręciła w złym kierunku i nadłożyłem drogi *psst psst* dlatego ta kula u nogi. To taka metafora wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 3:20 pm
Kukus herubinek WOW surprised eek Każdy sie czegos uczy: Kukus Exam z Bioli Ty sesyjka prawnicza... lol A wogóle w jakim wy jesteście wieku ze tak spytam bo leko niewiem i niedomyslam się wink biggrin ja mam 20... i w styczniu zdaję maturę, bo mi się lekko ścieżka edukacyjna zakręciła w złym kierunku i nadłożyłem drogi czyli Kiblowales question ja sie stedy nie podlizywalem tylko mowilem prawde nie wiem komu by sie chcialo przegladac wszytkie strony zeby zobaczyc czy ktos regulaminu nie zlamal sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 3:20 pm
Kukus herubinek WOW surprised eek Każdy sie czegos uczy: Kukus Exam z Bioli Ty sesyjka prawnicza... lol A wogóle w jakim wy jesteście wieku ze tak spytam bo leko niewiem i niedomyslam się wink biggrin ja mam 20... i w styczniu zdaję maturę, bo mi się lekko ścieżka edukacyjna zakręciła w złym kierunku i nadłożyłem drogi :] a jak sie ta droga nazywała smile ehe ehe .... i chodziłeś po niej po % :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 3:21 pm
Atazure Kukus herubinek WOW surprised eek Każdy sie czegos uczy: Kukus Exam z Bioli Ty sesyjka prawnicza... lol A wogóle w jakim wy jesteście wieku ze tak spytam bo leko niewiem i niedomyslam się wink biggrin ja mam 20... i w styczniu zdaję maturę, bo mi się lekko ścieżka edukacyjna zakręciła w złym kierunku i nadłożyłem drogi *psst psst* dlatego ta kula u nogi. To taka metafora wink powiedzmy... po prostu kurator się połapał, że umiem rozbroić lokalizator, więc postanowił mnie trochę spowolnić, bo tego rozbroić nie umiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 3:22 pm
Kukus herubinek WOW surprised eek Każdy sie czegos uczy: Kukus Exam z Bioli Ty sesyjka prawnicza... lol A wogóle w jakim wy jesteście wieku ze tak spytam bo leko niewiem i niedomyslam się wink biggrin ja mam 20... i w styczniu zdaję maturę, bo mi się lekko ścieżka edukacyjna zakręciła w złym kierunku i nadłożyłem drogi Ehhh to się nazywa szczera odpowiedź... I apprieciate that thank U!!! biggrin Ja mam 15... choć jeżeli chcielibyście ze mną pogadac przez telefon to nieradze, mozecie mnie pomylić z 30 latkiem wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 3:23 pm
Falcone ja sie stedy nie podlizywalem tylko mowilem prawde nie wiem komu by sie chcialo przegladac wszytkie strony zeby zobaczyc czy ktos regulaminu nie zlamal sweatdrop Omega zawsze wszystko czyta biggrin ja przelatuje po wszystkich stronach ale mi umyka a kukus ... nie wiem kk zawsze wszystko wie poprostu biggrin KK ta spowolnić biggrin ... KKusiku wiesz o cyzm mysle ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 3:24 pm
Kukus Atazure Kukus herubinek WOW surprised eek Każdy sie czegos uczy: Kukus Exam z Bioli Ty sesyjka prawnicza... lol A wogóle w jakim wy jesteście wieku ze tak spytam bo leko niewiem i niedomyslam się wink biggrin ja mam 20... i w styczniu zdaję maturę, bo mi się lekko ścieżka edukacyjna zakręciła w złym kierunku i nadłożyłem drogi *psst psst* dlatego ta kula u nogi. To taka metafora wink powiedzmy... po prostu kurator się połapał, że umiem rozbroić lokalizator, więc postanowił mnie trochę spowolnić, bo tego rozbroić nie umiem A przejmujesz się tym...??? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 3:25 pm
BeeWolf_san :] a jak sie ta droga nazywała smile ehe ehe .... i chodziłeś po niej po % : droga miała na imię Adrianna i dobrze wiesz, że za jej czasów to się nie na % kończyło... w zasadzie to mnie w to wpędziła i wyciągnęła... dziwna opcja ale to już przeszłość
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 3:27 pm
BeeWolf_san Falcone ja sie stedy nie podlizywalem tylko mowilem prawde nie wiem komu by sie chcialo przegladac wszytkie strony zeby zobaczyc czy ktos regulaminu nie zlamal sweatdrop Omega zawsze wszystko czyta biggrin ja przelatuje po wszystkich stronach ale mi umyka a kukus ... nie wiem kk zawsze wszystko wie poprostu biggrin KK ta spowolnić biggrin ... KKusiku wiesz o cyzm mysle ? aż się boję o czym myślisz... pewnie o Barbie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 3:27 pm
Kukus droga miała na imię Adrianna i dobrze wiesz, że za jej czasów to się nie na % kończyło... w zasadzie to mnie w to wpędziła i wyciągnęła... dziwna opcja ale to już przeszłość Wiem wiem ... nie musiałeś odpowiedać ja wiem wszystko chyba :> .... nawet to ze Dest ma Pchły ...! Nigdy nie znałem zadnej Adyrianny :0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 3:29 pm
Kukus aż się boję o czym myślisz... pewnie o Barbie Też sweatdrop Ale od niedzieli mysle ... o pysznym schłodzonym browrku, przemasowej kanapie tudzież mojej, i naszych wieczorkach z poezja... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 3:31 pm
dobra zegnam wszytkich bo ja 16-latek musze isc do szkoly jutro na 8 00 a musze sie jeszcz nauczyc z Fizy i niemca i z matmy tez by wypadalo sweatdrop Narzie wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 3:32 pm
BeeWolf_san Kukus droga miała na imię Adrianna i dobrze wiesz, że za jej czasów to się nie na % kończyło... w zasadzie to mnie w to wpędziła i wyciągnęła... dziwna opcja ale to już przeszłość Wiem wiem ... nie musiałeś odpowiedać ja wiem wszystko chyba :> .... nawet to ze Dest ma Pchły ...! Nigdy nie znałem zadnej Adyrianny :0 ja znam kilka i tylko ta nie była warta nawet jednego słowa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 3:33 pm
Falcone dobra zegnam wszytkich bo ja 16-latek musze isc do szkoly jutro na 8 00 a musze sie jeszcz nauczyc z Fizy i niemca i z matmy tez by wypadalo sweatdrop Narzie wszystkim Jol Jol Ziom, 3maj się ciepło!!! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|