Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5717 5718 5719 5720 5721 5722 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

BeeWolf_san

PostPosted: Thu Dec 09, 2004 3:07 pm

Quote:

Szczerze... coś chyba ludzie z gaii zrąbali że IE niemoże rozkodować polskich znaków... stare

IE koduje ale czesto sie przestawia kofdowanie...

Quote:

no to moze powinnien dosjsc punkt do regulaminu albo prosba aby nie uzywac polskich znakow
Wydaje mi sie ze w starej gildi byl taki punkt

Bez sensu karzdemu działa... zajrzych coć by do "Czarna lista" tam masz napisane jak to zobić ... "Widok/Kodowanie/unicode(UTF- cool
PostPosted: Thu Dec 09, 2004 3:09 pm

Falcone
herubinek
Falcone
Pytanko czy u was tez czasami sie robi cos w takim stylu > %# -zamiast polskich znakow

Pewnie stare

Szczerze... coś chyba ludzie z gaii zrąbali że IE niemoże rozkodować polskich znaków... stare

no to moze powinnien dosjsc punkt do regulaminu albo prosba aby nie uzywac polskich znakow
Wydaje mi sie ze w starej gildi byl taki punkt

a tak wogule to witam Heribunek i Vykk

popieram i wydaje mi sie ze to chyba najlepsze rozwiazanie bo bedzie to bardziej przystepne niz domyslanie sie co jest podd jakas kratka malpa czy znakiem zapytania
a tak w gole to niestety ael sie zawija na dzisaj koniec znaczy na wszoraj a moze worece tutaj ok 15

narka ludzie...

Vykk

Makaveli 2pac

Falcone
no to PANOWIE moderatorzy czyli Bee i Kukus

Postarajcie sie wprowadzic punkt do regulaminu mowiacy o nie pisaniu polskich znakow (albo chociaz prosbe bo bedzie cholernie ciezko karac za taki punkt sweatdrop )

Szczerze niepamiętam kiedy ja ostatnio czytałem regulamin... heh chyba nigdy xp ... eeee co tam, myślle że nierozrabiam dużo to nie mam co czytać xp wink

Atazure
herubinek
Atazure
Whooooo przybylam na chwile, bo zaraz do ksiazek trza wracac heart

Hehe ja chory jestem to mam narzaie luz... tylko jak wyzdorwieje to trza bedzie tony zeszystow przepisywac xp

Szczesciaz. Ja nawet chora nie moge byc. Ech, tak to jest jak sie stary kon jest i sie w tej trzeciej maturalnej siedzi.... ninja

MAtura piekne czasy biggrin ..uhahha

Ja mam za miesiac Sesie Prawniczą, nie wiem jak ja to zdam ... wink xd

BeeWolf_san

Falcone

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Thu Dec 09, 2004 3:11 pm

herubinek
Falcone
no to PANOWIE moderatorzy czyli Bee i Kukus

Postarajcie sie wprowadzic punkt do regulaminu mowiacy o nie pisaniu polskich znakow (albo chociaz prosbe bo bedzie cholernie ciezko karac za taki punkt sweatdrop )

Szczerze niepamiętam kiedy ja ostatnio czytałem regulamin... heh chyba nigdy xp ... eeee co tam, myślle że nierozrabiam dużo to nie mam co czytać xp wink

Nie przyznawaj się biggrin Do tego chaniebnego procederu ...

BeeWolf_san

Falcone

PostPosted: Thu Dec 09, 2004 3:12 pm

Atazure

Makaveli 2pac

BeeWolf_san
Atazure
herubinek
Atazure
Whooooo przybylam na chwile, bo zaraz do ksiazek trza wracac heart

Hehe ja chory jestem to mam narzaie luz... tylko jak wyzdorwieje to trza bedzie tony zeszystow przepisywac xp

Szczesciaz. Ja nawet chora nie moge byc. Ech, tak to jest jak sie stary kon jest i sie w tej trzeciej maturalnej siedzi.... ninja

MAtura piekne czasy biggrin ..uhahha

Ja mam za miesiac Sesie Prawniczą, nie wiem jak ja to zdam ... wink xd

WOW surprised eek

Każdy sie czegos uczy:
Kukus Exam z Bioli

Ty sesyjka prawnicza... lol

A wogóle w jakim wy jesteście wieku ze tak spytam bo leko niewiem i niedomyslam się wink biggrin
PostPosted: Thu Dec 09, 2004 3:14 pm

Falcone
Kukus
w zasadzie to taki punkt jest sweatdrop
ale nawet ja siĦ#8482; do niego nie stosujĦ#8482;...

a najlepszym sposobem na ten problem jest Widok/Kodowanie/Unicode

jest question
no jak mozesz Kukusie...........co z ciebie za przyklad..........powinienes stracic stanowisko moderatora

a tak serio to byl joke (jakby ktos sie nie skapnol) Kukus swietnie sie wywiazujesz z swojej pracy nawet lepiej niz swietnie wink
nie podlizuj się blaugh

a IE to koduje, więc jest to martwe prawo... wystarczy raz na jakiś czas skorygować kodowanie

Kukus

Atazure

PostPosted: Thu Dec 09, 2004 3:14 pm

herubinek
WOW surprised eek

Każdy sie czegos uczy:
Kukus Exam z Bioli

A wogóle w jakim wy jesteście wieku ze tak spytam bo leko niewiem i niedomyslam się wink biggrin

Ooo no prosze ja tez mam examy jutro:
Biola + Teatr = scream heart

W profajlu sobie sprawdz zlotko. Ja juz nie mam sil do klikania
PostPosted: Thu Dec 09, 2004 3:16 pm

Atazure

Ty przynajmniej sytuacje masz jasna. Nie wysuna ci po egzaminie tekstu w stylu;
"eee, no wie pan. Ten egzamin to tak wlasciwie...Duzo nam o panskiej wiedzy nie mowi. Przykro nam, ale jestesmy zmuszeni wprowadzic wlasne."

Chyba kogos wtedy zagryze albo zadziabie lyzka...

W karzdej chwili, Wykładowca może powiedzieć panie drogi, ale ja pana nie lubie, oblewam cie biggrin ehe ale to sie nie zdarza wink
Powodzenia napewno ci uda...

Wszyscy maja Exam z Bioli ja też chce ...! biggrin

Rubi ja mam 19 lat za 2 miesiace no 3 bede miał 20 a kukus.. jest tak stary ze najstarsi gorale nie pamientaja !

BeeWolf_san

Falcone

PostPosted: Thu Dec 09, 2004 3:17 pm

Kukus
nie podlizuj się blaugh

a IE to koduje, więc jest to martwe prawo... wystarczy raz na jakiś czas naprawić kodowanie

dobra wiem ze pewnie jak zwykle wujde na nikumatego debila no ale ustawilem se ten UNICODE (chociaz byl ciagle ustawiny xd )
a ia tak widze zamiast polskich liter %†0ě
PostPosted: Thu Dec 09, 2004 3:17 pm

herubinek
WOW surprised eek

Każdy sie czegos uczy:
Kukus Exam z Bioli

ja mam 20... i w styczniu zdaję maturę, bo mi się lekko ścieżka edukacyjna zakręciła w złym kierunku i nadłożyłem drogi

Kukus

Makaveli 2pac

PostPosted: Thu Dec 09, 2004 3:18 pm

Atazure
herubinek
WOW surprised eek

Każdy sie czegos uczy:
Kukus Exam z Bioli

Ooo no prosze ja tez mam examy jutro:
Biola + Teatr = scream heart

W profajlu sobie sprawdz zlotko. Ja juz nie mam sil do klikania

A ja za to bede miał długa droge poznawania nowego systemku...

Właśnie pożegnałem WINDOWSA 98 i przywitałem XP

Muhahahaah!!! twisted

Narazie co mnie wnerwia to to ze MOvie maker mi niedziała bo co zrobie jakiś krok to nbłędy...

I kwestia wyszuukiwania plików... powinna byc lepsza nawigacja, jakby moja matka siad ła do wyszukania plików to by chyba rozwalił tego kompa xp

Huh, musze czekać na service packa
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5717 5718 5719 5720 5721 5722 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games