|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 3:07 pm
Quote: Szczerze... coś chyba ludzie z gaii zrąbali że IE niemoże rozkodować polskich znaków... stare IE koduje ale czesto sie przestawia kofdowanie... Quote: no to moze powinnien dosjsc punkt do regulaminu albo prosba aby nie uzywac polskich znakow Wydaje mi sie ze w starej gildi byl taki punkt Bez sensu karzdemu działa... zajrzych coć by do "Czarna lista" tam masz napisane jak to zobić ... "Widok/Kodowanie/unicode(UTF- cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 3:09 pm
Falcone herubinek Falcone Pytanko czy u was tez czasami sie robi cos w takim stylu > %# -zamiast polskich znakow Pewnie stare Szczerze... coś chyba ludzie z gaii zrąbali że IE niemoże rozkodować polskich znaków... stare no to moze powinnien dosjsc punkt do regulaminu albo prosba aby nie uzywac polskich znakow Wydaje mi sie ze w starej gildi byl taki punkt a tak wogule to witam Heribunek i Vykk popieram i wydaje mi sie ze to chyba najlepsze rozwiazanie bo bedzie to bardziej przystepne niz domyslanie sie co jest podd jakas kratka malpa czy znakiem zapytania a tak w gole to niestety ael sie zawija na dzisaj koniec znaczy na wszoraj a moze worece tutaj ok 15 narka ludzie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone no to PANOWIE moderatorzy czyli Bee i Kukus
Postarajcie sie wprowadzic punkt do regulaminu mowiacy o nie pisaniu polskich znakow (albo chociaz prosbe bo bedzie cholernie ciezko karac za taki punkt sweatdrop ) Szczerze niepamiętam kiedy ja ostatnio czytałem regulamin... heh chyba nigdy xp ... eeee co tam, myślle że nierozrabiam dużo to nie mam co czytać xp wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Atazure herubinek Atazure Whooooo przybylam na chwile, bo zaraz do ksiazek trza wracac heart Hehe ja chory jestem to mam narzaie luz... tylko jak wyzdorwieje to trza bedzie tony zeszystow przepisywac xp Szczesciaz. Ja nawet chora nie moge byc. Ech, tak to jest jak sie stary kon jest i sie w tej trzeciej maturalnej siedzi.... ninja MAtura piekne czasy biggrin ..uhahha Ja mam za miesiac Sesie Prawniczą, nie wiem jak ja to zdam ... wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 3:11 pm
herubinek Falcone no to PANOWIE moderatorzy czyli Bee i Kukus
Postarajcie sie wprowadzic punkt do regulaminu mowiacy o nie pisaniu polskich znakow (albo chociaz prosbe bo bedzie cholernie ciezko karac za taki punkt sweatdrop ) Szczerze niepamiętam kiedy ja ostatnio czytałem regulamin... heh chyba nigdy xp ... eeee co tam, myślle że nierozrabiam dużo to nie mam co czytać xp wink Nie przyznawaj się biggrin Do tego chaniebnego procederu ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 3:12 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Atazure herubinek Atazure Whooooo przybylam na chwile, bo zaraz do ksiazek trza wracac heart Hehe ja chory jestem to mam narzaie luz... tylko jak wyzdorwieje to trza bedzie tony zeszystow przepisywac xp Szczesciaz. Ja nawet chora nie moge byc. Ech, tak to jest jak sie stary kon jest i sie w tej trzeciej maturalnej siedzi.... ninja MAtura piekne czasy biggrin ..uhahha Ja mam za miesiac Sesie Prawniczą, nie wiem jak ja to zdam ... wink xd WOW surprised eek Każdy sie czegos uczy: Kukus Exam z Bioli Ty sesyjka prawnicza... lol A wogóle w jakim wy jesteście wieku ze tak spytam bo leko niewiem i niedomyslam się wink biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 3:14 pm
Falcone Kukus w zasadzie to taki punkt jest sweatdrop ale nawet ja siĦ#8482; do niego nie stosujĦ#8482;... a najlepszym sposobem na ten problem jest Widok/Kodowanie/Unicode jest question no jak mozesz Kukusie...........co z ciebie za przyklad..........powinienes stracic stanowisko moderatora a tak serio to byl joke (jakby ktos sie nie skapnol) Kukus swietnie sie wywiazujesz z swojej pracy nawet lepiej niz swietnie wink nie podlizuj się blaugh a IE to koduje, więc jest to martwe prawo... wystarczy raz na jakiś czas skorygować kodowanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 3:14 pm
herubinek WOW surprised eek Każdy sie czegos uczy: Kukus Exam z Bioli Ty sesyjka prawnicza... lol A wogóle w jakim wy jesteście wieku ze tak spytam bo leko niewiem i niedomyslam się wink biggrin Ooo no prosze ja tez mam examy jutro: Biola + Teatr = scream heart W profajlu sobie sprawdz zlotko. Ja juz nie mam sil do klikania
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 3:16 pm
Atazure Ty przynajmniej sytuacje masz jasna. Nie wysuna ci po egzaminie tekstu w stylu; "eee, no wie pan. Ten egzamin to tak wlasciwie...Duzo nam o panskiej wiedzy nie mowi. Przykro nam, ale jestesmy zmuszeni wprowadzic wlasne." Chyba kogos wtedy zagryze albo zadziabie lyzka... W karzdej chwili, Wykładowca może powiedzieć panie drogi, ale ja pana nie lubie, oblewam cie biggrin ehe ale to sie nie zdarza wink Powodzenia napewno ci uda... Wszyscy maja Exam z Bioli ja też chce ...! biggrin Rubi ja mam 19 lat za 2 miesiace no 3 bede miał 20 a kukus.. jest tak stary ze najstarsi gorale nie pamientaja !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 3:17 pm
Kukus nie podlizuj się blaugh a IE to koduje, więc jest to martwe prawo... wystarczy raz na jakiś czas naprawić kodowanie dobra wiem ze pewnie jak zwykle wujde na nikumatego debila no ale ustawilem se ten UNICODE (chociaz byl ciagle ustawiny xd ) a ia tak widze zamiast polskich liter %†0ě
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 3:17 pm
herubinek WOW surprised eek Każdy sie czegos uczy: Kukus Exam z Bioli Ty sesyjka prawnicza... lol A wogóle w jakim wy jesteście wieku ze tak spytam bo leko niewiem i niedomyslam się wink biggrin ja mam 20... i w styczniu zdaję maturę, bo mi się lekko ścieżka edukacyjna zakręciła w złym kierunku i nadłożyłem drogi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 3:18 pm
Atazure herubinek WOW surprised eek Każdy sie czegos uczy: Kukus Exam z Bioli Ty sesyjka prawnicza... lol A wogóle w jakim wy jesteście wieku ze tak spytam bo leko niewiem i niedomyslam się wink biggrin Ooo no prosze ja tez mam examy jutro: Biola + Teatr = scream heart W profajlu sobie sprawdz zlotko. Ja juz nie mam sil do klikania A ja za to bede miał długa droge poznawania nowego systemku... Właśnie pożegnałem WINDOWSA 98 i przywitałem XP Muhahahaah!!! twisted Narazie co mnie wnerwia to to ze MOvie maker mi niedziała bo co zrobie jakiś krok to nbłędy... I kwestia wyszuukiwania plików... powinna byc lepsza nawigacja, jakby moja matka siad ła do wyszukania plików to by chyba rozwalił tego kompa xp Huh, musze czekać na service packa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|