|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 2:53 pm
Falcone no i jak zwykle musze rozmawiac sam ze soba stare ... wcale nie biggrin ... Jestem chyba ... a zreszta biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 2:54 pm
BeeWolf_san Falcone no i jak zwykle musze rozmawiac sam ze soba stare ... wcale nie biggrin ... Jestem chyba ... a zreszta biggrin ja też
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 2:55 pm
BeeWolf_san Falcone no i jak zwykle musze rozmawiac sam ze soba stare ... wcale nie biggrin ... Jestem chyba ... a zreszta biggrin ja sie zawsze prubuje wkrecci do rozmowy ale teraz tyle tych nowych ze ja juz nie wiem kto jest kto xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 2:55 pm
Joł, Joł!!! biggrin
Co jest luda...
*siada i puszcza muze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 2:58 pm
Pytanko czy u was tez czasami sie robi cos w takim stylu > %# -zamiast polskich znakow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 2:59 pm
hejka wszystkim...co tam slychac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 3:00 pm
Falcone Pytanko czy u was tez czasami sie robi cos w takim stylu > %# -zamiast polskich znakow Pewnie stare Szczerze... coś chyba ludzie z gaii zrąbali że IE niemoże rozkodować polskich znaków... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 3:01 pm
Falcone Pytanko czy u was tez czasami sie robi cos w takim stylu > %# -zamiast polskich znakow no i to praktycznie przy co 2 odsiwerzeniu czy wejsciu na fakikolwiek topic dlatego pisze zazwyczaj bez polskich znakow wtey nie ma wiekszych problemow z odczytaniem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 3:03 pm
herubinek Falcone Pytanko czy u was tez czasami sie robi cos w takim stylu > %# -zamiast polskich znakow Pewnie stare Szczerze... coś chyba ludzie z gaii zrąbali że IE niemoże rozkodować polskich znaków... stare no to moze powinnien dosjsc punkt do regulaminu albo prosba aby nie uzywac polskich znakow Wydaje mi sie ze w starej gildi byl taki punkt a tak wogule to witam Heribunek i Vykk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 3:05 pm
Falcone herubinek Falcone Pytanko czy u was tez czasami sie robi cos w takim stylu > %# -zamiast polskich znakow Pewnie stare Szczerze... coś chyba ludzie z gaii zrąbali że IE niemoże rozkodować polskich znaków... stare no to moze powinnien dosjsc punkt do regulaminu albo prosba aby nie uzywac polskich znakow Wydaje mi sie ze w starej gildi byl taki punkt a tak wogule to witam Heribunek i Vykk No ja się juz witałem tylko moje pwitania ostatnio nie są tak bardzo efektywne... ani efektowne sad biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Whooooo przybylam na chwile, bo zaraz do ksiazek trza wracac heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone herubinek Falcone Pytanko czy u was tez czasami sie robi cos w takim stylu > %# -zamiast polskich znakow Pewnie stare Szczerze... coś chyba ludzie z gaii zrąbali że IE niemoże rozkodować polskich znaków... stare no to moze powinnien dosjsc punkt do regulaminu albo prosba aby nie uzywac polskich znakow Wydaje mi sie ze w starej gildi byl taki punkt a tak wogule to witam Heribunek i Vykk w zasadzie to taki punkt jest sweatdrop ale nawet ja się do niego nie stosuję... a najlepszym sposobem na ten problem jest Widok/Kodowanie/Unicode
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 3:06 pm
no to PANOWIE moderatorzy czyli Bee i Kukus
Postarajcie sie wprowadzic punkt do regulaminu mowiacy o nie pisaniu polskich znakow (albo chociaz prosbe bo bedzie cholernie ciezko karac za taki punkt sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 3:06 pm
Atazure Whooooo przybylam na chwile, bo zaraz do ksiazek trza wracac heart Hehe ja chory jestem to mam narzaie luz... tylko jak wyzdorwieje to trza bedzie tony zeszystow przepisywac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 3:07 pm
herubinek Atazure Whooooo przybylam na chwile, bo zaraz do ksiazek trza wracac heart Hehe ja chory jestem to mam narzaie luz... tylko jak wyzdorwieje to trza bedzie tony zeszystow przepisywac xp Szczesciaz. Ja nawet chora nie moge byc. Ech, tak to jest jak sie stary kon jest i sie w tej trzeciej maturalnej siedzi.... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|