|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:44 pm
Sayokun papa karin 3nodding net mi na chwilę siadł -_- zdaza sie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:47 pm
M-Teen Falcone Witam wszytkich wpadlem na chwileczke se z wami pogadac biggrin witam falcone ^^ nie ma za duzo osob co......... a tak co slychac ciekwego dzialo sie cos powaznego question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:52 pm
hmm za bardzo nie wiem ale raczej nie *wypija duży lyk herabty*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:55 pm
M-Teen hmm za bardzo nie wiem ale raczej nie *wypija duży lyk herabty* a ty co tak pozno na internecie siedzisz question *siada na fotelu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:57 pm
no tak wyszło.. ale juz i tak...ide papa *dopija herbate, stawi szklanke na stolik* papapa :3 *wychodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 2:02 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 2:24 pm
Postanowiłem, Szukać [starych] Urzytkowników Gai..zprzed przeprowadzki i znalazłem ... je.... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 2:25 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 2:26 pm
przypominam o referendum w sprawie zmiany statusu naszej gildii... wypowiadajcie się >>O TU<<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 2:27 pm
Falcone BeeWolf_san PostanowiŦ#8218;em, SzukaĦ#8225; [starych] Urzytkowników Gai..zprzed przeprowadzki i znalazŦ#8218;em ... je.... biggrin czyli kogo question ja jestem starym bywalcem biggrin blaugh Urzytkowniczke, dokładnie Atazure ... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 2:32 pm
Kukus przypominam o referendum w sprawie zmiany statusu naszej gildii... wypowiadajcie się >>O TU<<Tak pamientamy ja ja .. ja pamientam biggrin whee Dziwni ludzie, ooo dziwni ludzie ooo dziwne twarze....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 2:33 pm
BeeWolf_san Falcone BeeWolf_san PostanowiŦ#8218;em, SzukaĦ#8225; [starych] Urzytkowników Gai..zprzed przeprowadzki i znalazŦ#8218;em ... je.... biggrin czyli kogo question ja jestem starym bywalcem biggrin blaugh Urzytkowniczke, dokładnie Atazure ... biggrin ah.....apmietam jeszcze stara gildie to byly piekne czasy......... wszycy sie znali zawsze bylo ciekawie a teraz pelno noobow sie szweda i spanuje sad ............ ja sie juz wypowiedzialem za tak Kukusie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 2:44 pm
Falcone BeeWolf_san Falcone BeeWolf_san PostanowiŦ#8218;em, SzukaĦ#8225; [starych] Urzytkowników Gai..zprzed przeprowadzki i znalazŦ#8218;em ... je.... biggrin czyli kogo question ja jestem starym bywalcem biggrin blaugh Urzytkowniczke, dokładnie Atazure ... biggrin ah.....apmietam jeszcze stara gildie to byly piekne czasy......... wszycy sie znali zawsze bylo ciekawie a teraz pelno noobow sie szweda i spanuje sad ............ ja sie juz wypowiedzialem za tak Kukusie powiem tak... nie jestem zainteresowany kto jak głosuje... jedynie chcę by jak najwięcej osób to zrobiło by wynik był osiągnięty w jak najbardziej demokratyczny sposób...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 2:46 pm
Kukus powiem tak... nie jestem zainteresowany kto jak głosuje... jedynie chcę by jak najwięcej osób to zrobiło by wynik był osiągnięty w jak najbardziej demokratyczny sposób... no fakt panie "Moderatorze".........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|