|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:10 pm
Solmir Miss_Karina Solmir hej, niezle..ee..wdzianko wink O.o Nic ci nie jest?!!! Sporego guza masz! nie chyba nic zniknie chyba auc..niezle... guz jest wielkosci jablka... masz powinno pomoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:11 pm
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun 'wtula się w lethiel' heart heart heart już się uspokoiłem 3nodding xd mruuu... whee 'przytula i całuje' whee heart heart heart teraz juz jestem zupelie spokojny blaugh xd xd xd hieh golabeczki kochane whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:13 pm
Miss_Karina hieh golabeczki kochane whee redface whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:13 pm
Miss_Karina niezle... guz jest wielkosci jablka... masz powinno pomoc dzieki ci ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:14 pm
Lethiel Miss_Karina hieh golabeczki kochane whee redface whee heh xd 'przytula' whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:15 pm
Solmir Miss_Karina niezle... guz jest wielkosci jablka... masz powinno pomoc dzieki ci ^^ widze ze niezle hormonki na was dzialaja xd xd chcecie cos?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:15 pm
kurde :/ kumpela miala mi przesalc zdjeica i nieprzesyla... :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:16 pm
M-Teen kurde :/ kumpela miala mi przesalc zdjeica i nieprzesyla... :/ jakie zdjecia? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:16 pm
nio i musze zmykać sad .. papatki wam..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:18 pm
Miss_Karina M-Teen kurde :/ kumpela miala mi przesalc zdjeica i nieprzesyla... :/ jakie zdjecia? O.o no moje zdjecia bo ja skenra nie mam nie jest mi zbyt potrzebny pa Leth *przytuuuuuul;as na pożegnanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:18 pm
Lethiel nio i musze zmykać sad .. papatki wam.. papusie sad 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:19 pm
Lethiel nio i musze zmykać sad .. papatki wam.. papa sad sad 'przytula i całuje na pożegnanie'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen no moje zdjecia bo ja skenra nie mam nie jest mi zbyt potrzebny aha whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Solmir Miss_Karina niezle... guz jest wielkosci jablka... masz powinno pomoc dzieki ci ^^ widze ze niezle hormonki na was dzialaja xd xd chcecie cos? pączka chce z marmolada i duza cole XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:22 pm
Solmir Miss_Karina Solmir Miss_Karina niezle... guz jest wielkosci jablka... masz powinno pomoc dzieki ci ^^ widze ze niezle hormonki na was dzialaja xd xd chcecie cos? pączka chce z marmolada i duza cole XD "stell" ?? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|