|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:02 pm
Lethiel Sayokun 'chwyta w objęcia' heart nie rob mi tego sweatdrop przeprasham.. crying crying crying .. ja tylko chcialam sie pobawic sad eh sweatdrop 'przytula' heart wiem ale ta reakcja jest silniejsza ode mnie sweatdrop heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
coz dobranoc wszystkim ide spac *macha do wszystkich i wtapia sie w sofe na ktorej lezala znikajac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Solmir hej, niezle..ee..wdzianko wink O.o Nic ci nie jest?!!! Sporego guza masz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen hehe radio.. ja nie jeste,m SKRZAT razz hehe witaj X ^^ heeeej*przytuuuulas do Lethiel ^^* hejeczka ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Sayokun 'chwyta w objęcia' heart nie rob mi tego sweatdrop przeprasham.. crying crying crying .. ja tylko chcialam sie pobawic sad eh sweatdrop 'przytula' heart wiem ale ta reakcja jest silniejsza ode mnie sweatdrop heart ech... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:05 pm
mam prośbę może niezbyt fajną ale...........możecie zbanować "tajemniczy gosc". to jest typek z mojej shkoły który że tak powiem jest głupi i myśli tylko o ...............kupie....obraził on Lethiel i Sayokuna.................błagam..............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Solmir hej, niezle..ee..wdzianko wink O.o Nic ci nie jest?!!! Sporego guza masz! nie chyba nic zniknie chyba auc..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun 'chwyta w objęcia' heart nie rob mi tego sweatdrop przeprasham.. crying crying crying .. ja tylko chcialam sie pobawic sad eh sweatdrop 'przytula' heart wiem ale ta reakcja jest silniejsza ode mnie sweatdrop heart ech... sweatdrop 'wtula się w lethiel' heart heart heart już się uspokoiłem 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:06 pm
Sayokun 'wtula się w lethiel' heart heart heart już się uspokoiłem 3nodding xd mruuu... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:07 pm
radioaktywny mam prośbę może niezbyt fajną ale...........możecie zbanować "tajemniczy gosc". to jest typek z mojej shkoły który że tak powiem jest głupi i myśli tylko o ...............kupie....obraził on Lethiel i Sayokuna.................błagam.............. obrazil nas O.o ?? ... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:08 pm
mushe się wgnieść w łushko (rodzice crying ) to cześć crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:08 pm
radioaktywny mushe się wgnieść w łushko (rodzice crying ) to cześć crying crying crying papatki... milych snoof
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:09 pm
Solmir M-Teen hehe radio.. ja nie jeste,m SKRZAT razz hehe witaj X ^^ heeeej*przytuuuulas do Lethiel ^^* hejeczka ^^ witaj Solmir ^^ pa radioooo *przytula i cmoka w powietrzu na pożegnanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun 'wtula się w lethiel' heart heart heart już się uspokoiłem 3nodding xd mruuu... whee 'przytula i całuje' whee heart heart heart teraz juz jestem zupelie spokojny blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Sayokun 'wtula się w lethiel' heart heart heart już się uspokoiłem 3nodding xd mruuu... whee 'przytula i całuje' whee heart heart heart teraz juz jestem zupelie spokojny blaugh xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|