|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:53 pm
Hee-chanX Sayokun Lethiel Hee-chanX *zamyka oczy lezac na kanapie* *skacze na nią 'niego' * xd gonk 'ciagnie ja za bluzke' Say nie badz zazdrosny, przepraszam za co ty przeprashash O.o ... tio ja na ciebie wskoczylam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:54 pm
Lethiel Hee-chanX Lethiel Hee-chanX *zamyka oczy lezac na kanapie* *skacze na nią 'niego' * xd ugh *otiwera oczy i usmiecha sie cieplo* eh Lethiel Lethiel *glaszcze ja* 4laugh whee gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:55 pm
szczęś cytrus tzn. Jesus vytrus a szczęś batman lub jak kto woli chmurka biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Hee-chanX Sayokun Lethiel Hee-chanX *zamyka oczy lezac na kanapie* *skacze na nią 'niego' * xd gonk 'ciagnie ja za bluzke' Say nie badz zazdrosny, przepraszam za co ty przeprashash O.o ... tio ja na ciebie wskoczylam xd *usmiecha sie cieplo* ale Say jest zazdrosny, powinnas raczej wskakiwac na niego wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:56 pm
Lethiel Sayokun Lethiel Hee-chanX *zamyka oczy lezac na kanapie* *skacze na nią 'niego' * xd gonk 'ciagnie ja za bluzke' ostroshnie xd *przewraca sie* 'chwyta w objęcia' heart nie rob mi tego sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hej, niezle..ee..wdzianko wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Hee-chanX Lethiel *skacze na nią 'niego' * xd ugh *otiwera oczy i usmiecha sie cieplo* eh Lethiel Lethiel *glaszcze ja* 4laugh whee gonk gonk gonk przestań xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wchodiz* witam ^^ za chwile bede miala jakies foty zeskanowane to wam dam biggrin na naszą galerie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:57 pm
M-Teen *wchodiz* witam ^^ za chwile bede miala jakies foty zeskanowane to wam dam biggrin na naszą galerie ^^ dobry wieczor M *macha do niej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:58 pm
M-Teen *wchodiz* witam ^^ za chwile bede miala jakies foty zeskanowane to wam dam biggrin na naszą galerie ^^ dzieńdobry skshacie biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:59 pm
Sayokun 'chwyta w objęcia' heart nie rob mi tego sweatdrop przeprasham.. crying crying crying .. ja tylko chcialam sie pobawic sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:59 pm
M-Teen *wchodiz* witam ^^ za chwile bede miala jakies foty zeskanowane to wam dam biggrin na naszą galerie ^^ witaj *przytuuuuuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:00 pm
hehe radio.. ja nie jeste,m SKRZAT razz hehe witaj X ^^
heeeej*przytuuuulas do Lethiel ^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 1:01 pm
Lethiel M-Teen *wchodiz* witam ^^ za chwile bede miala jakies foty zeskanowane to wam dam biggrin na naszą galerie ^^ witaj *przytuuuuuulas* ja wyślę fotki na galerię po świętach (będę miał cyfrówkę)i coś się znajdzie może nawet prześlę zdjęcia gniewka.......... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|