|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:48 pm
Lethiel radioaktywny Lethiel radioaktywny Lethiel hihi ... jestem prosto po prysznicu i mam booshe loczkoow na glowie xd xd xd jejciu whee whee nie patrze biggrin spokojnie.. ubrana jestem blaugh xd ok to ufffffff......... Gniewek będzie mikołajem na święta i będzie rozdawał kasę jak by co pozdrawia was biggrin (to nie będą duże sumy) biggrin *przytulas dla gniewka* tesh pozdrawiam blaugh lethiel mam to 625 golda chcesh teraz????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:49 pm
Hee-chanX *zamyka oczy lezac na kanapie* *skacze na nią 'niego' * xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:50 pm
radioaktywny Lethiel radioaktywny Lethiel spokojnie.. ubrana jestem blaugh xd ok to ufffffff......... Gniewek będzie mikołajem na święta i będzie rozdawał kasę jak by co pozdrawia was biggrin (to nie będą duże sumy) biggrin *przytulas dla gniewka* tesh pozdrawiam blaugh lethiel mam to 625 golda chcesh teraz???? lol.. nie wiem .. nie oddawaj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:50 pm
Lethiel Hee-chanX *zamyka oczy lezac na kanapie* *skacze na nią 'niego' * xd ugh *otiwera oczy i usmiecha sie cieplo* eh Lethiel Lethiel *glaszcze ja*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:51 pm
Leth dzięki *przyyyyyyytulas* whee whee whee whee whee whee whee whee whee whee whee whee whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Hee-chanX *zamyka oczy lezac na kanapie* *skacze na nią 'niego' * xd gonk 'ciagnie ja za bluzke'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radioaktywny a mushe spełniać jakieś warunki żeby dołączyć do gildii???? owszem, te wyszczegolnione na stronie powitalnej gildii ^^ ale problem lezy w samym systemie gildii: aktualnie jest w nim jakis bug, ktory nie pozwala nam przyjmowac nowych czlonkow sweatdrop niestety, musicie poczekac az zostanie naprawiony.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hee-chanX Lethiel Hee-chanX *zamyka oczy lezac na kanapie* *skacze na nią 'niego' * xd ugh *otiwera oczy i usmiecha sie cieplo* eh Lethiel Lethiel *glaszcze ja* 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:52 pm
Sayokun Lethiel Hee-chanX *zamyka oczy lezac na kanapie* *skacze na nią 'niego' * xd gonk 'ciagnie ja za bluzke' Say nie badz zazdrosny, przepraszam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Hee-chanX *zamyka oczy lezac na kanapie* *skacze na nią 'niego' * xd gonk 'ciagnie ja za bluzke' ostroshnie xd *przewraca sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:53 pm
Lethiel Hee-chanX Lethiel Hee-chanX *zamyka oczy lezac na kanapie* *skacze na nią 'niego' * xd ugh *otiwera oczy i usmiecha sie cieplo* eh Lethiel Lethiel *glaszcze ja* 4laugh whee crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MissTao radioaktywny a mushe spełniać jakieś warunki żeby dołączyć do gildii???? owszem, te wyszczegolnione na stronie powitalnej gildii ^^ ale problem lezy w samym systemie gildii: aktualnie jest w nim jakis bug, ktory nie pozwala nam przyjmowac nowych czlonkow sweatdrop niestety, musicie poczekac az zostanie naprawiony. czyli spełniam wshystko tylko mushe poczekać???? cashe mam i znam regulamin biggrin biggrin czyli mam poczekać???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|