|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:43 pm
Lethiel radioaktywny Lethiel hihi ... jestem prosto po prysznicu i mam booshe loczkoow na glowie xd xd xd jejciu whee whee nie patrze biggrin spokojnie.. ubrana jestem blaugh xd szkoda sad sad sad blaugh blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
radioaktywny Miho_14 O NIE!!! moj kroliczek ZNOWU naszczal sobie do miski crying i JA to teraz musze umyc crying mogło być gożej (np. mój pies zesrał się na dywan 13 min. temu biggrin ) uh... ja dopiero od paru dni opiekuje sie kotem i juz zdazyl 2 razy narobic czego nie trzeba tam, gdzie nie trzeba... ^^ i dobrze ze jednak nie na dywan, tylko na terakote w przedpokoju xd radio, ja czytalam twoje zgloszenie i z niego dowiedzialam sie ze nie mozesz postowac, wiec udalam sie to naprawic - i podzialalo biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel radioaktywny Lethiel hihi ... jestem prosto po prysznicu i mam booshe loczkoow na glowie xd xd xd jejciu whee whee nie patrze biggrin spokojnie.. ubrana jestem blaugh xd ok to ufffffff......... Gniewek będzie mikołajem na święta i będzie rozdawał kasę jak by co pozdrawia was biggrin (to nie będą duże sumy) biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:44 pm
Sayokun Lethiel hihi ... jestem prosto po prysznicu i mam booshe loczkoow na glowie xd xd xd xd zdjęcie blaugh whee xd xd xd xd .. nie blaugh .. a po za tym nie mam jak xd papatki Miho
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:44 pm
Lethiel nie chcecie tego oglądac xd xd xd .. smiesznie wyglada whee .. lubie moje wloski xd ja też heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:45 pm
Lethiel Miss_Karina Lethiel hihi ... jestem prosto po prysznicu i mam booshe loczkoow na glowie xd xd xd pokaz sie xd blaugh whee jak mialam krotkie wlosy (takie do uszu) to po umyciu stawaly deba i mialam AFRO na głowie xp od tamtej pory zapuszczam klaki ^^ nie chcecie tego oglądac xd xd xd .. smiesznie wyglada whee .. lubie moje wloski xd plosie whee whee (czasami trzeba się z czegoś pośmiać)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:46 pm
Lethiel Sayokun Lethiel hihi ... jestem prosto po prysznicu i mam booshe loczkoow na glowie xd xd xd xd zdjęcie blaugh whee xd xd xd xd .. nie blaugh .. a po za tym nie mam jak xd papatki Miho sad kup sobie wreszcie cyfrowke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radioaktywny Lethiel radioaktywny Lethiel hihi ... jestem prosto po prysznicu i mam booshe loczkoow na glowie xd xd xd jejciu whee whee nie patrze biggrin spokojnie.. ubrana jestem blaugh xd ok to ufffffff......... Gniewek będzie mikołajem na święta i będzie rozdawał kasę jak by co pozdrawia was biggrin (to nie będą duże sumy) biggrin *przytulas dla gniewka* tesh pozdrawiam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
MissTao radioaktywny Miho_14 O NIE!!! moj kroliczek ZNOWU naszczal sobie do miski crying i JA to teraz musze umyc crying mogło być gożej (np. mój pies zesrał się na dywan 13 min. temu biggrin ) uh... ja dopiero od paru dni opiekuje sie kotem i juz zdazyl 2 razy narobic czego nie trzeba tam, gdzie nie trzeba... ^^ i dobrze ze jednak nie na dywan, tylko na terakote w przedpokoju xd radio, ja czytalam twoje zgloszenie i z niego dowiedzialam sie ze nie mozesz postowac, wiec udalam sie to naprawic - i podzialalo biggrin a mushe spełniać jakieś warunki żeby dołączyć do gildii????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spokojnej nocy Kyoko kolorwych snow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel hihi ... jestem prosto po prysznicu i mam booshe loczkoow na glowie xd xd xd xd zdjęcie blaugh whee xd xd xd xd .. nie blaugh .. a po za tym nie mam jak xd papatki Miho sad kup sobie wreszcie cyfrowke to by nic nie dalo xp .. nie cierpie zdjeć xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:47 pm
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel hihi ... jestem prosto po prysznicu i mam booshe loczkoow na glowie xd xd xd xd zdjęcie blaugh whee xd xd xd xd .. nie blaugh .. a po za tym nie mam jak xd papatki Miho sad kup sobie wreszcie cyfrowke ja kupuje na święta biggrin (pożycze) blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:47 pm
radioaktywny Lethiel Miss_Karina Lethiel hihi ... jestem prosto po prysznicu i mam booshe loczkoow na glowie xd xd xd pokaz sie xd blaugh whee jak mialam krotkie wlosy (takie do uszu) to po umyciu stawaly deba i mialam AFRO na głowie xp od tamtej pory zapuszczam klaki ^^ nie chcecie tego oglądac xd xd xd .. smiesznie wyglada whee .. lubie moje wloski xd plosie whee whee (czasami trzeba się z czegoś pośmiać) nie mam jak blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|