|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:36 pm
mozna, kiedys mielismy na gildi znajomego ksiedza, i slyszalem kiedys o oficjalnym kosciele na gai, i mozna tam brac slob
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat hej MissTao-istnieje na gai coś takiego jak ślób?? oficjalnie, nie, ale od czego impreza zorganizowana na wlasna reke? ^^ poza tym wiem,ze userzy prowadza cos w rodzaju kosciolow, czy moze raczej kaplic, i udzielaja w nich slubow - wystawiaja nawet stosowny certyfikat xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nie wiem to nie na teraz.......(ja myśle)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:37 pm
Lethiel Hee-chanX Lethiel Hee-chanX *wchodzi ponownie i rozklada sie na kanapie, przeciaga sie i zaklada noge na noge* mmmm witam ponownie wszystkich O.o ... jakiego masz przecoodnego liska w sygnatoorce !! 4laugh *przytuuuuuuuulas* witaj *przytula ja rowniez* dziekuje smile to ja w rzeczywistosci jak jestem lisiem wink whee lol.. jestes slodziuuuuuuuuuuuuuuuuusi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4laugh 4laugh 4laugh hi hi hi hi dziekuje smile szkoda ze real me nie jest taki slodziusi ale to nic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:37 pm
Sayokun MissTao radioaktywny: dopadl cie "glitch przyszlosci", dlatego nie mogles postowac 3nodding ale to juz naprawione, jak widac - jam to, nie chwalac sie, sprawila... xd xd xd Kitty-ShadowCat oh radio jak ja ciebie kocham.... heart uh... a tak poza tym: wszystko w porzadku?... sweatdrop xd sorry, ale zawsze mnie rozbrajaja na Gai wypowiedzi typu "zakochalam/lem sie w niej/nim od pierwszego wejrzenia!" W CZYM?! w tych kilku pixelach ktore sie zobaczylo 15 sekund temu, i zanim sie zamienilo z wlascicielem pixelkow ze 2 zdania?! szybko to idzie, nie ma co... sweatdrop blaugh xd juz to kiedyś jej mowilem ale nie sluchala witaj 3nodding Tao ma racje sweatdrop whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:38 pm
MissTao Kitty-ShadowCat hej MissTao-istnieje na gai coś takiego jak ślób?? oficjalnie, nie, ale od czego impreza zorganizowana na wlasna reke? ^^ poza tym wiem,ze userzy prowadza cos w rodzaju kosciolow, czy moze raczej kaplic, i udzielaja w nich slubow - wystawiaja nawet stosowny certyfikat xd Miss tao mam pytanko jak nie można na forum to przeprasham ale ????czy ktoś czytał moje zgłoshenie do gildii???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:39 pm
hihi ... jestem prosto po prysznicu i mam booshe loczkoow na glowie xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:40 pm
jak ty pieknie wygladasz w tych bucikach kochana *spoglada na Karine*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:40 pm
Lethiel hihi ... jestem prosto po prysznicu i mam booshe loczkoow na glowie xd xd xd jejciu whee whee nie patrze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:41 pm
Lethiel hihi ... jestem prosto po prysznicu i mam booshe loczkoow na glowie xd xd xd pokaz sie xd blaugh whee jak mialam krotkie wlosy (takie do uszu) to po umyciu stawaly deba i mialam AFRO na głowie xp od tamtej pory zapuszczam klaki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radioaktywny Lethiel hihi ... jestem prosto po prysznicu i mam booshe loczkoow na glowie xd xd xd jejciu whee whee nie patrze biggrin spokojnie.. ubrana jestem blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wkurzylam sie na rybcie >< ide sie pouczyc histy (akurat...) papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:42 pm
Lethiel hihi ... jestem prosto po prysznicu i mam booshe loczkoow na glowie xd xd xd xd zdjęcie blaugh whee xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:43 pm
Miss_Karina Lethiel hihi ... jestem prosto po prysznicu i mam booshe loczkoow na glowie xd xd xd pokaz sie xd blaugh whee jak mialam krotkie wlosy (takie do uszu) to po umyciu stawaly deba i mialam AFRO na głowie xp od tamtej pory zapuszczam klaki ^^ nie chcecie tego oglądac xd xd xd .. smiesznie wyglada whee .. lubie moje wloski xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:43 pm
Miho_14 wkurzylam sie na rybcie >< ide sie pouczyc histy (akurat...) papatki papa udanej nauki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|