|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:31 pm
MissTao radioaktywny: dopadl cie "glitch przyszlosci", dlatego nie mogles postowac 3nodding ale to juz naprawione, jak widac - jam to, nie chwalac sie, sprawila... xd xd xd Kitty-ShadowCat oh radio jak ja ciebie kocham.... heart uh... a tak poza tym: wszystko w porzadku?... sweatdrop xd sorry, ale zawsze mnie rozbrajaja na Gai wypowiedzi typu "zakochalam/lem sie w niej/nim od pierwszego wejrzenia!" W CZYM?! w tych kilku pixelach ktore sie zobaczylo 15 sekund temu, i zanim sie zamienilo z wlascicielem pixelkow ze 2 zdania?! szybko to idzie, nie ma co... sweatdrop blaugh *skok na miss tao* witaj whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:31 pm
*wchodzi ponownie i rozklada sie na kanapie, przeciaga sie i zaklada noge na noge* mmmm witam ponownie wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:32 pm
MissTao radioaktywny: dopadl cie "glitch przyszlosci", dlatego nie mogles postowac 3nodding ale to juz naprawione, jak widac - jam to, nie chwalac sie, sprawila... xd xd xd Kitty-ShadowCat oh radio jak ja ciebie kocham.... heart uh... a tak poza tym: wszystko w porzadku?... sweatdrop xd sorry, ale zawsze mnie rozbrajaja na Gai wypowiedzi typu "zakochalam/lem sie w niej/nim od pierwszego wejrzenia!" W CZYM?! w tych kilku pixelach ktore sie zobaczylo 15 sekund temu, i zanim sie zamienilo z wlascicielem pixelkow ze 2 zdania?! szybko to idzie, nie ma co... sweatdrop blaugh dlaczego mi to zrobiłaś biggrin (pytam z ciekawości)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
MissTao radioaktywny: dopadl cie "glitch przyszlosci", dlatego nie mogles postowac 3nodding ale to juz naprawione, jak widac - jam to, nie chwalac sie, sprawila... xd xd xd Kitty-ShadowCat oh radio jak ja ciebie kocham.... heart uh... a tak poza tym: wszystko w porzadku?... sweatdrop xd sorry, ale zawsze mnie rozbrajaja na Gai wypowiedzi typu "zakochalam/lem sie w niej/nim od pierwszego wejrzenia!" W CZYM?! w tych kilku pixelach ktore sie zobaczylo 15 sekund temu, i zanim sie zamienilo z wlascicielem pixelkow ze 2 zdania?! szybko to idzie, nie ma co... sweatdrop blaugh hej MissTao-istnieje na gai coś takiego jak ślób??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hee-chanX *wchodzi ponownie i rozklada sie na kanapie, przeciaga sie i zaklada noge na noge* mmmm witam ponownie wszystkich O.o ... jakiego masz przecoodnego liska w sygnatoorce !! 4laugh *przytuuuuuuuulas* witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:33 pm
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun blaplaplopla.............................................................. mam dość niemieckiego ---______--- wr#322;em xd xd xd 4laugh *skok na Sayo* a nasza babka od niemca nas dzisiaj zwolnila do domciu blaugh 'przytula' whee heart heart heart nasza babka od niemca jest wicedyrektorka i predzdzej by naz zaciagnela do robot publicznych niz zwolnila do domu sweatdrop lol... O.o ... biedactwo *przytuuuuuuuuuul* 'przytula i całuje' heart juz mi lepiej wrecz phantastisch... O.o odbija mi gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O NIE!!! moj kroliczek ZNOWU naszczal sobie do miski crying i JA to teraz musze umyc crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat MissTao radioaktywny: dopadl cie "glitch przyszlosci", dlatego nie mogles postowac 3nodding ale to juz naprawione, jak widac - jam to, nie chwalac sie, sprawila... xd xd xd Kitty-ShadowCat oh radio jak ja ciebie kocham.... heart uh... a tak poza tym: wszystko w porzadku?... sweatdrop xd sorry, ale zawsze mnie rozbrajaja na Gai wypowiedzi typu "zakochalam/lem sie w niej/nim od pierwszego wejrzenia!" W CZYM?! w tych kilku pixelach ktore sie zobaczylo 15 sekund temu, i zanim sie zamienilo z wlascicielem pixelkow ze 2 zdania?! szybko to idzie, nie ma co... sweatdrop blaugh hej MissTao-istnieje na gai coś takiego jak ślób?? można wymyślić (hyba) biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:34 pm
Lethiel Hee-chanX *wchodzi ponownie i rozklada sie na kanapie, przeciaga sie i zaklada noge na noge* mmmm witam ponownie wszystkich O.o ... jakiego masz przecoodnego liska w sygnatoorce !! 4laugh *przytuuuuuuuulas* witaj *przytula ja rowniez* dziekuje smile to ja w rzeczywistosci jak jestem lisiem wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun 'przytula i całuje' heart juz mi lepiej wrecz phantastisch... O.o odbija mi gonk xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MissTao radioaktywny: dopadl cie "glitch przyszlosci", dlatego nie mogles postowac 3nodding ale to juz naprawione, jak widac - jam to, nie chwalac sie, sprawila... xd xd xd Kitty-ShadowCat oh radio jak ja ciebie kocham.... heart uh... a tak poza tym: wszystko w porzadku?... sweatdrop xd sorry, ale zawsze mnie rozbrajaja na Gai wypowiedzi typu "zakochalam/lem sie w niej/nim od pierwszego wejrzenia!" W CZYM?! w tych kilku pixelach ktore sie zobaczylo 15 sekund temu, i zanim sie zamienilo z wlascicielem pixelkow ze 2 zdania?! szybko to idzie, nie ma co... sweatdrop blaugh Hej Tao ^^ pshyznaje ci racje co do wyzej txtu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 12:35 pm
Miho_14 O NIE!!! moj kroliczek ZNOWU naszczal sobie do miski crying i JA to teraz musze umyc crying mogło być gożej (np. mój pies zesrał się na dywan 13 min. temu biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MissTao radioaktywny: dopadl cie "glitch przyszlosci", dlatego nie mogles postowac 3nodding ale to juz naprawione, jak widac - jam to, nie chwalac sie, sprawila... xd xd xd Kitty-ShadowCat oh radio jak ja ciebie kocham.... heart uh... a tak poza tym: wszystko w porzadku?... sweatdrop xd sorry, ale zawsze mnie rozbrajaja na Gai wypowiedzi typu "zakochalam/lem sie w niej/nim od pierwszego wejrzenia!" W CZYM?! w tych kilku pixelach ktore sie zobaczylo 15 sekund temu, i zanim sie zamienilo z wlascicielem pixelkow ze 2 zdania?! szybko to idzie, nie ma co... sweatdrop blaugh xd juz to kiedyś jej mowilem ale nie sluchala witaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hee-chanX Lethiel Hee-chanX *wchodzi ponownie i rozklada sie na kanapie, przeciaga sie i zaklada noge na noge* mmmm witam ponownie wszystkich O.o ... jakiego masz przecoodnego liska w sygnatoorce !! 4laugh *przytuuuuuuuulas* witaj *przytula ja rowniez* dziekuje smile to ja w rzeczywistosci jak jestem lisiem wink whee lol.. jestes slodziuuuuuuuuuuuuuuuuusi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|