|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 11:39 am
Kyoko Suomi Wh!sper Ależ nie ma za co złotko. *szczypie w policzek jak to w zwyczaju maja stare babcie* xp *patrzy z przerazeniem* crying Looooorak! ratuj! *****! *buuu* No dobra teraz powinnem sciągnać koszule i pokazac znak supermana ale niestety tego nie mam. *patrzu na Kyoko i się uśmiecha* co Ci się stało maleństwo *szczypie ją w policzek jak to mają w zwyczaju stare babcie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 11:39 am
Prinee SERAFIN-VAMPIRE Wh!sper SERAFIN-VAMPIRE wiem o co ci chodzi ale mie już nic nie rusza bo brak wemnie ludzkich emocj Stary niedżwiedż mocno śpi... gonk xp Lepiej się przymkne zanim w dziub dostanę. XD Wahhaa. No uśmiechnij się pan w końcu. gonk nie mam narazie Doła Potwierdzilam, i dziękuje baaardzo *przytuula mocno* 4laugh nie ma za co * przytulas * trzeba uważać bo ciri może być zazdrosna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 11:40 am
Hee-chanX *wchodzi powoli* dobry wieczor, ja na chwile, Karinki szkuam jest tu moze ? Slucham hee O.o whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lorak Wh!sper Lorak Nie martw sie zdaza sie najlepszym xd Zebym chociaz byŦ#8218;a tak bogata ja Jackson, a tu fiuu... I kasy nie ma. sad xp Nie wiem może zatrudnisz te wszystkie dzieci do katorzniczej pracy w kamieniolomach i sie dorobisz xd gonk HA. Prędzej samabym sie zaharowała na smierć niż jakiemuś dzieciakowi łopate do reki dała. Ty, ty... Wyzyskiwaczu, ty. Dzieciom byś pracować kazał. gonk Kiś, kiś wstydż się.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lorak No dobra teraz powinnem sciągnać koszule i pokazac znak supermana ale niestety tego nie mam. *patrzu na Kyoko i się uśmiecha* co Ci się stało maleństwo *szczypie ją w policzek jak to mają w zwyczaju stare babcie* AAAAA! *ucieka do kata* same ***** przebrane za babcie eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 11:41 am
o dobrze, mam dla ciebie te buciki juz sle trade
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 11:41 am
Wh!sper Lorak Wh!sper Lorak Nie martw sie zdaza sie najlepszym xd Zebym chociaz byŦ#8218;a tak bogata ja Jackson, a tu fiuu... I kasy nie ma. sad xp Nie wiem może zatrudnisz te wszystkie dzieci do katorzniczej pracy w kamieniolomach i sie dorobisz xd gonk HA. Prędzej samabym sie zaharowała na smierć niż jakiemuś dzieciakowi łopate do reki dała. Ty, ty... Wyzyskiwaczu, ty. Dzieciom byś pracować kazał. gonk Kiś, kiś wstydż się. Nie no najczęsciej to ja robie za wola pociągowego więc biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 11:42 am
SERAFIN-VAMPIRE nie ma za co * przytulas * trzeba uważać bo ciri może być zazdrosna ghrrr stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 11:43 am
Lorak No dobra teraz powinnem sciągnać koszule i pokazac znak supermana ale niestety tego nie mam. *patrzu na Kyoko i się uśmiecha* co Ci się stało maleństwo *szczypie ją w policzek jak to mają w zwyczaju stare babcie* ninja Proponuję spółkę, ja wabie dzieciaki szczeniaczkami i cukierkami do samochodu, a ty je łap i wiąż. gonk Sukces gwarantowany + kasa za okup.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 11:43 am
czesc lisiczko whee czesc Karina*przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 11:44 am
cirilla-chan SERAFIN-VAMPIRE nie ma za co * przytulas * trzeba uważać bo ciri może być zazdrosna ghrrr stare nie denerwuj sie kochanie my nic nie planowaliśmy jeszcze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-VAMPIRE Prinee SERAFIN-VAMPIRE Wh!sper SERAFIN-VAMPIRE wiem o co ci chodzi ale mie już nic nie rusza bo brak wemnie ludzkich emocj Stary niedżwiedż mocno śpi... gonk xp Lepiej się przymkne zanim w dziub dostanę. XD Wahhaa. No uśmiechnij się pan w końcu. gonk nie mam narazie Doła Potwierdzilam, i dziękuje baaardzo *przytuula mocno* 4laugh nie ma za co * przytulas * trzeba uważać bo ciri może być zazdrosna zauwazylam...... blaugh ale to tak po przyjacielku przeciez..... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wh!sper Lorak No dobra teraz powinnem sciągnać koszule i pokazac znak supermana ale niestety tego nie mam. *patrzu na Kyoko i się uśmiecha* co Ci się stało maleństwo *szczypie ją w policzek jak to mają w zwyczaju stare babcie* ninja Proponuję spółkę, ja wabie dzieciaki szczeniaczkami i cukierkami do samochodu, a ty je łap i wiąż. gonk Sukces gwarantowany + kasa za okup. A może zamiast łapać to z paly i do worka a potem do bagaznika samochodu no dobra spulka moze byc domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wh!sper Lorak No dobra teraz powinnem sciągnać koszule i pokazac znak supermana ale niestety tego nie mam. *patrzu na Kyoko i się uśmiecha* co Ci się stało maleństwo *szczypie ją w policzek jak to mają w zwyczaju stare babcie* ninja Proponuję spółkę, ja wabie dzieciaki szczeniaczkami i cukierkami do samochodu, a ty je łap i wiąż. gonk Sukces gwarantowany + kasa za okup. to mnie nie ma co porywac, bo za mnie nikt kasy nie da xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 11:45 am
SERAFIN-VAMPIRE cirilla-chan SERAFIN-VAMPIRE nie ma za co * przytulas * trzeba uważać bo ciri może być zazdrosna ghrrr stare nie denerwuj sie kochanie my nic nie planowaliśmy jeszcze jescze?! musze isc... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|